127

uadjet

преди 14 години

Цялата далавера е -Едене ,пиене...А бе-''конгресен туризъм''.Да се изхарчат едни много пари,които в същност са чужди и начкрая-едно голямо НИЩО!15 ООО ЧЕРВАНАХАЛСТВО!

126

Анонимен

преди 14 години

*** народ - *** изказвания

125

Поли

преди 14 години

Като се имат за много "ангажирани" с този проблем,можеха поне да замажат очите на простолюдието,като бяха отишли с автомобили,изгарящи по-малко количества въглероден диоксид.Дори един PR не могат да направят.А от самата статия става ясно за какво се събират.

124

Алекс

преди 14 години

Не виждам кого ще уплашиш с бедния си речник. Явно отношението ти към света е еднакво както към хората, така и към природата. Но то обратното би било чудно... Вози си се в ладата, човече, и се смятай за много велик. Заради такива като теб международният път Е80 след Калотина в посока югоизток прилича на един безкарен нужник.

123

Аре стига с'а

преди 14 години

Е какво сега Обама да ходи с метрото ли?Че то 4 мотриси само за Сикрет сървиз ще трябват,а и ще си бъде един чист популистки ход,лесно разгадаем за всички негови политически противници,които са доста.Това да не е България преди избори ,когато всички политици се"променят" и стават "по-добри и загрижени"

122

неук пита?

преди 14 години

Добре де, ако водните пари от световните океани дават до 80% от парниковия ефект, а нашият ЦО2 примерно 10%, но годишните колебания на парите е прим. 5%, то какъв е смисълът от намаляване на нашия ЦО2 в случая наполовина?

121

Светлин Петров

преди 14 години

Лично мнение!

120

Светлин Петров

преди 14 години

Няма решение на проблема! Колко хора биха тръгнали на работа с колелот,вместо с автомобила си? Решил сам да "спася света" и тръгвам с колелото,а около мен профучават разни ГАЗ-ки,Чавдари и др. подобни машини,които бълват в пъти повече виглероден диоксит от автомобила ми? Има и др.примери :)

119

edin pi4

преди 14 години

Егати лицемерите долни. Вместо да дойдат пеша или с колело през океана те с лимозини и самолети.

118

Анонимен

преди 14 години

Имам си достатъчно ум, за да разсъждавам сама, без да чета подобни статии.

117

Анонимен

преди 14 години

Че пеша ли да отидат?Заглавието е провокативно и затова няма да чета статията, която цели манипулация на общественото мнение.

116

!

преди 14 години

Простаци!

115

Анонимен

преди 14 години

Генерално решение на проблемите :D браво!

114

Анонимен

преди 14 години

Не сте ли забелязали, че когато се провежда нещо мащабно винаги се наакват в гащите :) Не ни е за пърши път да четем такива новини :(Цитат: Истината е, че 11-дневната конференция ще произведе 41 000 тона въглероден диоксид...

113

Koko

преди 14 години

"да мрът у кофите!"

112

Стоянова

преди 14 години

Този форум много ми прилича на абсурден "научно"фантастичен филм,примерно от типа на "Марсиански атаки".Впрочем ,отдавна е ясно,че не "спасението" на планетата е въпросът ,който вълнува тъй-наречения елит,адруги,далеч по-човешки неща:пари,пари и пак пари.Колкото до горката Земя ина всичкинас останалите:само на Господ можем да разчитаме.

111

Томов

преди 14 години

БХ, мерси за пожеланията и средния пръст, отдавам го на възпитанието ти. Работя на свободен график така че аз си избирам кога да работя. Когато пиша обикновенно се стрема да цитирам водещи агенции или учени, за да остана безпристрастен, защото така трябва да се гледа на нещата. Така че ако ти се смятат псевдонаучни изводите на водещи учени, геолози и агенции, се замисли за твоите познания и твоето мнение.Да си жив и здрав, метни още две дървета в огъня.

110

Анонимен

преди 14 години

Да, всички данни сочат че има глобално затопляне, както е имало много пъти до сега. И замърсяването вследствие на човешката дейсност няма нищо общо с това.

109

БХ

преди 14 години

Абе Томов, ти безработен ли си, нямаш какво да правиш ли или какво?Вземи се разкарай с твоите псевдонаучни полупознания.Поздрави със среден пръст! И майната ти!

108

баба Лена

преди 14 години

А...!? Предполагам това ЛИЦЕМЕРИЕ са го взели от Българския парламент!?