203

jiko

преди 14 години

che Maslorova niama nishto obsto s Krasiva Bulgaria e iasno na vseki veche, ili ne?

202

Бай Григор

преди 14 години

Масларова е за панделата , две мнения няма !!!! Бат Бойко обаче не разполага с качествени и кадърни хора в екипа си , това беше проблема и на Царя , на бързо създадена партия това и е проблема,всичко куцо и сакато изпаднало от другите организации поради некадърност се е завряло под крилцето на Б.Б. и работи бавно и славно за омаскаряването на добрите намерения!

201

Анонимен

преди 14 години

Айде прибираите пожарникарските маркучи и да ви няма! То умен гербер има ли

200

Сливенски циганин

преди 14 години

До bobo 191.Красива България я започнаха още през 98-***, по Костово време, Софиянски и Виджеланте и я работиха до дупка.Бойко само не щя,но няма герберски кмет,който да не е кандидатствал!Вижте какво направи Лечков в Сливен!А освен това,това е програма за безработни на ПРООН!

199

Вратцата

преди 14 години

Абе,пак ни качиха на джанката!...Младенов да не би да нямаше обекти по "Красива България" във Враца????????!!!!!!!!!

198

Красив Българин

преди 14 години

Момчета,аз съм в час с "Красива България" и нещата не са толкова прости,както Ви ги представят!Търговете се провеждаха от кметовете,а не от Масларовите хора,които просто присъствуваха!Договорите се подписваха от бенефициентите - кметства,болници,университети и т.н.,защото съфинансирането е 50 на 50.А Тотьовите от Инспекцията по труда проверяваха всеки обект задължително!

197

Анонимен

преди 14 години

невидна крадла хахахахДа ОТИДЕ В ЦЕНАТА НА ИСТИНАТА

196

ь кой е

преди 14 години

куку може ли вместо на масларчето да го сложат на теб

195

Червената помия

преди 14 години

Куку,толкова ли си наивен, че да вярваш, че Масларова, Доган и вся остальная ***, ще си оставят магарето в калта, и ще подписват документи наляво и на дясно?Защо паднаха от власт?Защото и първолаците разбраха, че крадат и влачат по всевъзможен начин, че социалната министърка на бедна България ходи с Прада,вози се в Бентли,а *** иска летяща чиния, купена с остатъците от порцийте,които разпределя!Но не е късно, все ще се издъни някой от веригата и ще повлече и другите.Всичко се връща някога!

194

kyky

преди 14 години

марги? прочете ли все пак новината, която коментираме?видя ли че се пукна поредния медиен балон, надут от нищожествата около бойко? или и за теб истината е без значение?не видях тук говорене за масларова. видях безоснователни попържни на тема `комунисти` `крадци` и така нататък. тъй като точно бойко е виден представител на бившите комунисти, настоящи крадци, не разбирам къде минава тънката линия... ах да, бойко е и пожарникар и възпитаник на преданата на делото на бкп висша милиционерска

193

МАРГИ

преди 14 години

ИМА ПСИХИАТРИ ВСЕ ПАК! МОЖЕ И ДА ТИ ПОМОГНАТ МАКАР ДА СЕ СЪМНЯВАМ, НЕЗНАМ ЗАЩО ОБРЪЩАТЕ СТРЕЛАТА КАТО ВИДИТЕ ДЕБЕЛИЯ! НЕ ГОВОРИМ ТУК ЗА БОЙКО А ЗА МАСЛАРОВА! ИЛИ ТИ СЕ ОПИТВАШ ДА КАЖЕШ ЧЕ Е НЕВИННА!!! ЗНАЧИ ПАДАШ ОТ МАРС ИЛИ Я ПРИКРИВАШ!!!

192

нора- нотариус

преди 14 години

кой да питаме масларова ли?? я виж прокурорите как я скриха! така ще стане и с другите и далавери споко, съда повечето са *** а пък и тя си плете кошницата! няма да я видим в панделата правосъдие няма в БЪЛГАРИЯ не го ли разбрахте???

191

bobo

преди 14 години

Една от големите далавери през последните десет години е "Красива България" - питайте Масларова . :)

190

темида

преди 14 години

НЯМА ненаказано зло, ако не е съда на красю, то ТОЗИ отггоре ще го стори

189

kyky

преди 14 години

ареее и калинчо изплува от канализацията :)))кажи бе, малоумно калинченце, как така пукна поредния балон с лъжи, изръскани от идола ти бойко? и защо тоя твой мухобоец като си отвори устата или обижда, или лъже? а?

188

kyky

преди 14 години

аре де, немуньо сапата, от ранния следобед ЧАКАМЕ доказателства за това, че масларова била някаква си. ти ни пробутваш само доноси, писани от гербери....няма ли да подходиш малко по-сериозно?

187

kyky

преди 14 години

що за непознат си ти, сапата :)))ти си един ***, който де дуе иззад ъгъла, и показва мускули, след като батковците си тръгнат :) нагледал съм се на такива като теб, сламени мъжкари, които бягат при първия намек че тоя отсреща е по-силен или по-умен....и ми е интересно, защо, когато на простотиите ти отговорям в твой стил, изведнъж твърдиш, че `щял си да ми отговаряш в мой`.... да не би да си намерил нещо факт, подкрепящ лъжите ти, които изръска досега? или пак си готов само със `питания`?

186

Анонимен

преди 14 години

Shte e chista ,kak da ne e sled kato ima opit genata ot pedishnia mandat.Opit bratoooo!

185

Калин

преди 14 години

Чиста колкото калчище.

184

ще има ли съд

преди 14 години

А аферата със слуховите апарати ?