236

Анонимен

преди 14 години

МИЛЕН ВЕЛЧЕВ = СИМЕОН ФЛИК!

235

Aбоба

преди 14 години

Ако имаме най добрия бюджет в европа имаме право да чакаме много работа. Но за съжеление мисля че Бойко Борисов ще продължи да говори (няма пари, няма пари....)

234

BORN

преди 14 години

От един хер Флик всичко е възможно да се очаква. Въпрос: каква е разликата между него и Милен Велчев?

233

Анонимен

преди 14 години

Бойко, разкарай го този психопат от правителството! Просто е вреден.

232

Shark

преди 14 години

А защо тогава живеем най-зле и сме най-бедни в ЕС като имаме най-хубавия бюджет. Този Дянков се оказа грешка и дано Борисов разбере това по-соро и да го махне. Докато не е направил прекалено много поразии. Този говори само глупости, от които на другия ден се отказва. Това е най.макото несериозно от страна на едни министър. А това с пицата пък беше върхът на простотията.

231

евлоги

преди 14 години

егати тъпия министър симеон дянков в посната му пица има повече материал от колкото в главата му.този хахо разбира толкова от икономика колкото аз от космонавтика .то бива да си *** но когато си и нагъл както дянков вече е опастно но боико иска такива *** за министри за да ги манипулира по лесно.в това правителство не може и с лупа да намериш един да става всички са *** .жална ни маика с такова правителство

230

Бандит(х)

преди 14 години

За да си в мир със себе си и "бандата" от форума да не те провокира, има много просто и радикално средство. Изпълни командата "Close". Така ще останеш в чудесен 70%-тен свят, изпълнен с благоуханията МУ. И си записвай напътствията, с които ще прави живота ти все по-щастлив. Все пак, не забравяй да отидеш и на лекар. Халюцинирането е симптом за настъпване на ред ментални разстройства.

229

бай-наи

преди 14 години

Имаме една скапана територия на която живеят оскотели люде които се профанизират ежедневно в стремежа си да станат богати *** илюзии

228

НФБ

преди 14 години

интересно ми е какво ще аптави в здравеопазването! Как ще се оцени реално лекарският труд, как ще се направят ставките от неговите икономисти..дали едно изследване ще струва 50лв на апаратура за 2 милиона...въобще много предизвикателства пред правителството..ще посмеят ли да въведат доплащането, което е единственият начин да се спре с корупцията и да се постигнат реални цени...Останахме и без млади лекари ..или ще започнат по социалистически да правят рабфаковци с мадов прием

227

hasega

преди 14 години

Направих си труда да сравня бюджет 2009-2010: бях ШОКИРАН от намаляването на приходната част с 3 милиарда лева, при равни - дори по-високи данъчни ставки и акцизи във втория период (2010)това е нелогично и неприемливо. Всеки може да си сметне причината за това. Аз залагам на познатия от миналото сценарии на "мощно преизпълнение" на бюджета за 2010 Е какво ще му остане на нашия любим премиер, освен да замеря с пари послушните и крайно нуждаещите се , и разбира се да се бие по популиските гърди ;)

226

hana

преди 14 години

bate stom ne smeesch da se oboznachesch e tvoi problem nezabravqi sche parvo glasqt doqschite ovzata e ovza tq e za tova da q doqt i da dava valna da mo misli daqscha ne se radvai vimeto presahva PRESAHVA zapischi si ako iskasch

225

Анонимен

преди 14 години

toia diankov e za ludnicata direktno,deb..i maloumnia ***

224

Петърчо

преди 14 години

Нали липсваха много пари от бюджета? Сега изведнъж за 100 дни управление направили чудо?!?! Ей това е проблема на това правителство. Всички се прихванали от г-дин Борисов навика често да се изказват неподходящо в погрешното време и място. Дано преустановят тази практика иначе скоро скоро рейтинга им ще започва да пада. Защото народа не иска думи а дела. Все пак помни какво се случи в изминалите четири години.

223

Do Gabarko

преди 14 години

Koga ne si se pokazval kato selska bi4kiq,4e bili si napravili malko *** s nika ti (s tebe),golqma rabota!

222

Нострадин Ходжа

преди 14 години

Таман научихме магарето да не яде, пък то взе че умря!

221

Отвориочичко

преди 14 години

Айде лека нощ. Серго не плаща и нощна смяна. Поспи. Утре пак е работен ден. Пожелавам ти да сънуваш как Бойко печели втори мандат и да потиш чаршафите:)

220

Челадинко

преди 14 години

Аз съм прос човек от село ама разбирам нещата тьй - щом човека е стигнал до министер - начи е по-умен от мен и аз требе да си доим овцете и да не се праим на велик. Ако па сам велик - тогава па що не сам станал министер. Ей тъй ги разбирам аз нещата!

219

Гъбарко

преди 14 години

Силно съм поласкан от това, че ви раздразних и ви ппредизвиках да ми крадете ника за да ме десккредитирате. Трябва много повече интелигентност от вашата за да пишете нормално и незлобливо. Трябват аргументи и начетеност, а вие не разполагате с тях. Така, че няма начин да ми откраднете ника. Малко излезте от чалга културата. Хайде плюйте и псувайте наляво и надясно . Нощта е ваша.

218

Пачикрачко

преди 14 години

Само празни приказки в тоя форум. Дянков е пич. Пицата е хубава. Човека доде акъл да ни даде - ний плюем ли плюем. Болят някои истини ама...шъ требе да се преглъща. Винаги е трудно при първото фелацио. После даже става вкусно!

217

Печурко

преди 14 години

И аз мога да си сменя ника. Какво постигаме тогава. Та - докъде бях стигнал...След като се запознах подробно с проектобюджета започвам да осъзнавам идеята на Дянков. Целта е да се постигне стабилност на икономиката и прозрачност на разходите. Май това не можа да го постигне предишното правителство за съжаление.