137

Анонимен

преди 14 години

Ako liiuete Borkata, tozi tozi trebaga da go podriskate

136

koko

преди 14 години

zashtoto izbiratelite sa mnogo plitkoumni zatovai tuk ne stava vupros samo za kostov

135

Анонимен

преди 14 години

Ами естествено - щом не може да се изпълни политическата поръчка - ревизорите са виновни, а лъжците политици - невинни

134

ликтор до водач на М

преди 14 години

Ще ми припомниш ли какво си ми писал в началото на тази година ?

133

Кирил Софииски

преди 14 години

Да, а ревизия на Костовото правителство и Костовистите , въобще липсва!Никои нищо не казва за влаковите конпозиции с петрол за уж ембарговата Югославия по това време! Защо ли???Толкова за плиткопаметни ни смата тоя ***???

132

водач на МПС

преди 14 години

Ликтор,в началото на миналата година нещо ти бях писал .Нещо което излезе на бял свят тия дни в заглавка от 168.Виждаш ли какво нещо е предвиждането!Нещо което предстои да се случи и то още 2 години преди да се случи!В същата заглавка бях прогнозирал още в началото на тази година и друго което започва да се случва!Как я мислиш,това случайно ли е?

131

Анонимен

преди 14 години

sledva6tite izbori nqma da gi zagybi,i te sa mnogo skoro

130

изибрател

преди 14 години

Като Костов е толкова добър политик, защо от 2001 г губи непрекъснато всички избори?

129

ПРОФ. ЦАНКОВ

преди 14 години

ТРЯБВА ДЕМОКРАТИЧЕН НАРОДЕН СЪД ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ ОТ БКП(БСП) НДСВ , ДПС , И ВСИЧКИ ЛЮМПЕНЯЦИ , СЛУГИ И *** ДЕТО СА ГИ ПОДКРЕПЯЛИ ЗА ОГРАБВАНЕТО И ПРЕДАТЕЛСТВОТО СПРЯМО МАЙКА БЪЛГАРИЯ ! СЪД ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ *** ! КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО !

128

патриот

преди 14 години

Колкото и да лаят червените крадливи върколаци , както и послушните им *** КОСТОВ Е БИЛ , Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ МЪДЪР ПОЛИТИК И ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ! А *** , ще си останат *** и предателите са си предатели !

127

ФАШИСТИТЕ ТРИЯТ

преди 14 години

НЕ НИ ТРЯБВА ПОЛИТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ ! АДМИНИТЕ ТУК ВЪРШАТ СЪЩАТА РАБОТА !

126

патриот

преди 14 години

Евала на Костов, защото единствен от политиците, който респектира ДПС. Много хора се надяваха по същия начин да се отнесе и Б.Б към ДПС, но в действителност това не се случва! В смесените райони Разград, Шумен, Търговище, Кърджали и на други места ДПС, БСП и НДСВ продължават да управляват и да си кадруват кадрите. Къде е Герб например в Разградска област?! Няма ги или са с ДПС и заедно си уреждат далаверите.

125

селсъвета

преди 14 години

"я го вижте какъв е честен-като смок кога глътне жаба гледа.затупка му сърцето бързо бързо- толкова близо до софрата,а не му дават и на него да лапка...."е те за тоя коментар, че дигнеме надравица у селсъвето, за това че ни оправи настроението

124

ВЪЗМУТИТЕЛНО

преди 14 години

А,РЕВИЗИЯ НА КОСТОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО,КОЙ ЩЕ НАПРАВИ?ОТ СМЕТНАТА ПАЛАТА КАЗАХА,ЧЕ ДО 2002Г.РЕВИЗИИ НА МС НЕ СА ПРАВЕНИ.СЕГА КОСТОВ Е МНОГО ЕРБАП!МНОГО ОТ КОРУПЦИЯТА В СТРАНАТА Е ОТ НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ДА НЕ ЗАБЛАВЯМЕ:БАЛКАН,ПЛАНА,ХИМКО,КОРАБОСТРОИТЕЛНИЯ,РМД,МЕДИЦИТЕ В ЛИБИЯ......

123

Анонимен

преди 14 години

Отново Костов е прав, колкото и да го мразят бесепунгерите той си остава изключителен държавник.

122

EDIN

преди 14 години

PODKREPQM SLAVQNKA

121

AAA

преди 14 години

Да направят ревизия и на неговото управление,и на царО,и на СерГЕЙ. Иначе се получава "крадеца вика: дръжте крадеца"

120

Лилия-59г.-Плевен

преди 14 години

Точно така,мойто момче. Радвам се,че има млади хора,които мислят като мен.Единственият политик с държавническо мислене е Иван Костов.

119

славянка

преди 14 години

до Миро В БГ няма политици. Това е изтървана, крадлива селяния, която счита себе си за елит.

118

леля Ема

преди 14 години

Къде е обещаното възмездие? ББ, искаме да върнеш на държавата царските имоти и парите от тях да ги дадеш на онкоболните, да вкараш в затвора Станишев, Доган, слузестия Софиянски, Костов, Симеон2, Р.Петков, Р.Овчаров, Натка, Бакърджиев, Големия Маргин и всички останали престъпници. Веднага!