82

Анонимен

преди 15 години

Марийка да не е Аклександър Цанков. Същата неграмотност или откровени лъжи.Самолетите са А319 и са изключително подходящи за правителствени машини. Това са най-новите теснофюзелажни самолети, с подходяща размерност за страна като Б-я, с 6000 км д-на на полетите, което дава възможност дори за презокеански полети. Що се отнася до цената от 44,2 млн. долара веднага ще свържа министъра с далекоизточна компания, която има планове да закупи 15 подобни самолета. Комис. ще е страхотна, ако повярват.

81

Бе

преди 15 години

За да не им направи подарък за 80 милиона. Наивен е този който си мисли, че BHAir са дали парите за тези самолети от джоба си и те ги дават на лизинг.

80

Анонимен

преди 15 години

Боко Тиквата да ни светне защо прави подарък за 14 млн. на BHAir

79

минувач

преди 15 години

Я някой набързо да ме открехне - навсякъде по света ли има правителствени самолети и не е ли по-евтино да се взимат под наем за определениете случай. През останалото време, когато "правителството" не лети, те какво, в хангара ли седят и екипажите на раздумка?

78

Пътник

преди 15 години

Airbus A319 - MSN 3139 Airline Bulgaria Gvmt Status : ActiveRegistration : LZ-AOAAirline Bulgaria Gvmt Country :

77

Пътник

преди 15 години

Airbus A319 - MSN 3188 Airline Bulgaria Gvmt Status : ActiveRegistration : LZ-AOBAirline Bulgaria Gvmt Country :

76

Maриика

преди 15 години

Много си зле, Пътнико свиден. Голем разбирач си! Сигурно си виждал самолет само в небето през живота си.

75

Пътник

преди 15 години

Airbus 319 са. Посто лицето представящо се за Марийка се опитва да дезинформира.

74

Анонимен

преди 15 години

Честна дума, досега мислех, че са 319-ки, които са относително нова модификация. 319 би бил много по-подходящ за правителствен самолет.

73

Бе

преди 15 години

И това защо? Тука поне сега си говорим за самолети. Никой не казва дали марсианското правителство или царя на Тамбукту е виновен. Защо трябваше да оплюеш всичко живо?

72

Хуйович

преди 15 години

Айде почна се със селските номера. Сега ще се търси фирма която да е приближена на ГЕРБ за да има далавера за свои хора. Евала Боко, евала Тикве само така не се сдържа да си покажеш селския манталитет на каратист-*** ! Нека да покажем, че България може.... да бъде страна на най-големите абсурди.

71

ОТ Марийка

преди 15 години

ЗАКУПЕНИТЕ САМОЛЕТИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ СА ЕЪРБЪС А 320-200. А НЕ А 319, КАКТО ПИШЕ В ПОСЛЕДНИТЕ ПУБЛИКАЦИИ ПО ОТ ОТНОШЕНИЕ НА СДЕЛКАТА. КОЕ НЕ СЕ РАЗБИРА? ТИ СИ ПО-НАЯСНО КОЛКО СТРУВА ЕДИН НОВ А 319. АЗ ИСКАМ ДА КАЖА, ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА РАЗЛИЧЕН МОДЕЛ ЕЪРБЪС, КОЕТО И ДЕЗИНФОРМИРА ХОРАТА, ОТТАМ ХОРАТА МИСЛЯТ, ЧЕ ТОВА СА НОВИ САМОЛЕТИ. А ЗА ТИЯ ДВА САМОЛЕТА ЗНАМ, ЧЕ СА ЖУЛИЛИ ПО ЧАРТЪРИТЕ ГОДИНИ НАРЕД. И НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СА НА 4 000 ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСА.

70

Пътник

преди 15 години

Нещо не ти схващам логиката, ако има такава. Самолетите са А319. А министъра лъже за цената на нови такива.

69

До Пътник

преди 15 години

Работата е там, че самолетите на Еърбъс А 320, а не А 319 !!! Чат ли си ?! това е грешка в модела, пътнико! Някой разбирач от пресцентъра на правилеството е направил грешката, предполагам ...

68

Пътник

преди 15 години

Лъжеш. Самолетите са вече на 2 години. Мразя хора които лъжат. Airbus 319 se proizwevda ot 1996. 2009 - 1996 = 13т.е преди 20 години не се е произвеждал Airrbus 319

67

Марийка

преди 15 години

Прави ми впечатление,че не се прави разлика между А319 и А320. Когато Станишев купи двете щайги от "Би Ейч", обявиха, че са А 320 - "Алфа" и "Браво". след това казаха, че били А 319 (?). Това е наистина много неизгодна сделка, при положение, че "Браво"-то е сниело години на ред в Нигерия на пек и влага, а "Алфа"-та винаги е имала проблеми от техническо естество. Едната от най-големите лъжи, които изрекоха е, че тези 20-годишни самолети са на 4 000 летателни часа. Голям смях!

66

Бе

преди 15 години

Цитат: "Ние поискахме съответно от Airbus (Еърбъс) оферти за новите самолети. Цената, която фактически се предлага, е струва ми се, да не греша, с около 15 млн. долара повече за един самолет. Тези самолети са на една година и няколко месеца." ... Интервю с Мутафчиев.

65

Бе

преди 15 години

Някъде четох, че всъщност двата правителствени Еърбъса са втора употреба?

64

Пътник

преди 15 години

Айде да не закачаме темата за Балкан, България Еър и Хемус, щото свинщината е голяма.Въпроса е че новият министър лъже за цената на нов Airbus. Довечера по новините милиони българи ще го гледат и ще му повярват.

63

Бе

преди 15 години

Идеята ми беше, че разработена фирма като България Еър е подарена на 1/4 от цената на един от тези Еърбъси. В конкретния случай няма значение колко струва един самолет. Съжалявам че така се "изчекна" разговора :)