180

Анонимен

преди 15 години

*** ученика върви си вземи матурата ***

179

Анонимен

преди 15 години

Мартин Димитров като верно помиярче на Костов се съгласява, но с половин уста! Това предвещава проблеми, ако не получи кокалче. Костов притаено мълчи, но неговото помиярче се прави на велико.

178

сини комунисти

преди 15 години

Мижитурките от изчезналата псевдопартийка СДС имат 9 депутата. Костов има 5. Престъпника крадец земеделеца Венцислав Върбанов е 1 от гъзолизците на баба Мозер. Очаквам до 2 месеца тая разбита команда от 15 корабокрушенци да се разпадне съвсем. Тогава вече ще забравите, че някога е имало такива *** комунистически.

177

българин

преди 15 години

видяхте големио и...си затхте

176

красимир

преди 15 години

а който дели христеаните на православни католици и протестанти е слуга на дявола анти-христ осазнат или не твае .може ли някой да расдели Христос така и никой не може да расдела христеаните.Който опита ще гори в ада за винаги яко нъли а нъли

175

красимир

преди 15 години

Или си христеанин или неси.Ако следваш Христос начи си .Ако не следваш Христос значи си псевдо-христиани-***

174

панзар-до173

преди 15 години

Ето отново ш.....но,*** комунистическо ***

173

Анонимен

преди 15 години

вятър духа между ушите ти!елементарен и бездарен!днес подкрепяш б.б. вчера бе с симеон..после със червените....нямаш ли принципи..стабилност ....глупав човек, не "УФСЪ"

172

панзар - до аs и бай

преди 15 години

Ооооо,значи си ш...н фес.Ами то от коментарите ти прозира.Я и някакъв пишман Слободан Милошевич взе акъл да ръси.А бе,защо не се хванете двамката и да започнете да си бъркате......... ,яйца.Много сте елементарни /сини или червени/*** и не заслужавате вниманието ми.

171

НФБ

преди 15 години

много си прав, но за съжаление българина не нито умен, нито интелигентен...той е с овче мислене..чака някой да го оправя..води..Това е страшната истина..потвърждават го резултатите от изборите..стадото от българи се лута ха сега ще гласува за комарджията симеон който се оправи за 800 дни после отнова си езбра онези дето го докараха до просешка тояга през виденовите години...сега си избраха Б.Б....доти и тези от ДЗС влязоха в парламента...Е ако някой ми каже после че българина е умен....

170

недоволен

преди 15 години

А бе сини мижитурки, докога ще се правите на значими със своите 10 депутата. Не можахте ли да разберете, че от вас нищо не зависи, че никой няма да ви пита за нищо, времето вече не е ваше, както обичахте да пеете, а принадлежи на СУВЕРЕНА, т.е. българския народ. Вие след две години, на кметските избори няма да спечелите нито едно българско село, да не говорим за градовете. По-добре е да млъкнете и да не говорите повече, защото сте смешни.

169

НФБ

преди 15 години

мисля че за затвора плачат и брата на станишев и самият станишев който го подкрепяше и боковите и р.петков. и р. овч. и цялата плеяда от червени велможи, продаващи интересите на България!Хр.Ковачки..захариев..манджуков...арабаджиев...геров...все кандидат пандизчии...!

168

Selski

преди 15 години

TOZ GROZNIQ FUFLEK SI ZAVURTQ GAZ1 VUV SICHKI VSEVUZMOJNI POSOKI

167

As

преди 15 години

ама ти си пълна *** бе. Първо какво комунистическо намери. Второ ти си пълен бот, щом всеки път гласуваш за различна месия и не си взимаш урок, а се манипулираш по-лесно от овца. Трето не съм тоя за дето ме мислиш ;)

166

панзар - до аs

преди 15 години

Оооо комунистче,ти май не спиш.Като хлобичамрка маршируваш по форумите,сменяйки никовете.Нещо млъкна в ,,Българи'' след изборите.Сега тук ли сеопитваш да сееш комо пропагандата си,ш....на издънко.По-долу споменахсамо тези, за които съм гласувал,но това не значи че цялата Тройна не еза пандиза.Те бяха за там още преди да седнат на престола.

165

as

преди 15 години

Заради такива калъфи като теб, никога няма да се оправим....Няма да опандизи Костов и Царя и ако разчиташ на това, няма смисъл да гласуваш...Ако ще се опандизва някой от върха на далаверите, тия имена не са правилните избрани... Утре някой като теб ще очаква следващия да опандизи Борисов по тая логика :D

164

панзар

преди 15 години

Ей,пълно е по форумите с комунистчески адвокатчета-***,неможещи дапреживеят нокаута от народа.Не съм върл фен на Бойко,но го подкрепих,за да изхвърлим на *** тази комо-турска ***.Обаче...,ще бъда първият гласувалсрещу него,ако до 3 макс.4 месеца не опандизи поне трима от върха.А за Централния палаз са и Костов,и царя-плъх,иАл Бож.,и Софиянски,и Бакърчетои още дузина сини комунисти,които егаха м....та на Синята идея и тези които гласувахме за тях.Внасям лептата си за раирани костю

163

AS

преди 15 години

Какъв християнин е Бойко бе... Сравни го с Костов и Димитров по принадлежност към християнство...Бойко е СИК-аджия, а СИК е изкарано извън закона по времето на оня със теслата 1998год....

162

162

преди 15 години

Не може да е професор човек, който никога не е имал студенти както е случая с Божидар Димитров.

161

СТРАНДЖАТА

преди 15 години

Бай Муле,от анклава Београд - що не си пасеш мулетата?...