356

зоя петрова

преди 15 години

искам иван костов премиер.

355

Ivan Kostov

преди 15 години

Bih iskal da poema clqta otgovornost i da upravlqvam s moite kadri koito sa vi do bolka poznati.Samo 4 godini iskam.Posle e na red BSP za 4 godini ..posle pak sam az...ami takava ni e igrata ot 1989 godina i nqma na4in da se smeni shemata.Sega na Boiko 6te mu kajem 4e sme mu partniori v Evropeiskata Narodna partiq i nqma mardane i trqbva da ni slu6a.Licemerieto i parznite prikazki vinagi sa var6ili rabota v na6ata mila rodina Balgaria.SAMO SINQTA KOALICIA!

354

Влади

преди 15 години

Що лайте срещу Костов,бе? Остате Б.Б. да се развива сам, без Синята коалиция. Нали си има достатъчна подкрепа. Или като лайте , все пак си давайте сметка, колкото и да не ви се ще, че Костов е единстния последователен политик, който може да направи промените. Всички други са кресльовци , силни на маса или на митинг, ама като е за работа...

353

сракул

преди 15 години

Аз не знам някой да бяга от хубавото!!Ако хората харесваха толкова много програмата на СК и ако тя беше толкова хубава и знаменателна дали нямаше хората да я дарят с поче %, а не само с мижавите 6%.Извода е: СК да си прибере 6 процентната протрамка и да си я използват за някои задни цели.....

352

сТЕФАН

преди 15 години

СИНЯ КОАЛИЦИЯ = СПЕСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

351

Анонимен

преди 15 години

я па тая мозерка,злощо грозна с тези пепеноци на очите,прилича на лешояд,какъвто и е в същност.а пък костов е като гарга с очила,другата в дясно ми прилича на сврака,а пък този в средата не знм кой е но ми прилича на пингвин.изобщо целят им характер е изписан на фацата им.

350

Анонимен

преди 15 години

ДО еДИН лУД АБЕ ТИ ВЕРНО НЕ СИ ДОБРЕ ЗАПОМНИ САМО КОСТОВ ЩЕ УПРАВИ БЪЛГАРИЯ

349

Анонимен

преди 15 години

Герб я го имало я го нямало до шест месеца САМО СИНЯТА КОАЛИЦИЯ

348

Анонимен

преди 15 години

Костов е винон че днес валя в Бургас

347

bg

преди 15 години

vsi4ki sa malumnici.minaha 20 god.oste s iv kostov se 4eshate.nai velikiya.ama nema ka da go razberat gladkite mozici.enciklopediya v ;politikata,mojete samo da zamal4ite i taino da mu se vazhishtavate

346

Иван Петров

преди 15 години

Така представят накратко Иван Костов в един сайт - "Мавъра от Драгалевци.Велики Командир на най-крадливото либерално правителство, прочуто с касовата приватизация и втория тур на масовата приватизация. Откривател на ликата форма на бизнес-управление - работническо-мениджърски дружества (Разбойническо-мародерски дружества).Изстно е, че Иван Костов не е никакъв н, само баща му е бил н навремето."А ето линк към сайт в който има поместена снимка на младия Иван Костов :-)

345

Кокалов

преди 15 години

Как Мартинчо и Кокалов търсят кокалчето....На упражнение по анатомия студентите разглеждали и изучавали половите органи. Пениса попаднал в ръцете на студентка, която днага започнала настърно да му прави надлъжна дисекция със скалпела.Какво правите колежке? - попитал ужасен асистента.Как какво? - отвърнала студентката - търся кокалчето!

344

Един луд

преди 15 години

Абе 342 ти май се интересуваш само от съдбата на политика Гаргамел и неговото политическо бъдеще ?

343

666

преди 15 години

Хе-хе-хе тия са като на тайната черя! Дано само да няма Юда в това управление, че аман от Юди!!!

342

До наистина лудия 34

преди 15 години

Кой е луд да носи бъдещите негативи от управлението на ГЕРБ без да участва пряко във властта. След като ГЕРБ искат да се давят сами това си е техен проблем. Що се отнася до Сидеров, неговата подкрепа ще е от ден до пладне, най много до Коледа.

341

Един луд

преди 15 години

Не могат да извият ръцете на Бат Бойко старите сини хиени и млади фъфлещи евангелистчета ...

340

капитан Петко

преди 15 години

аз наистина не мога да разбера защо е тази омраза към Костов ? Как ли не го нарекохме - защо ? Какво конкретно лошо нещо е направил ? Конкретно , а не ала-бализми и клюки !!! Гласувах за ГЕРБ - ЧЛЕН СЪМ НА ГЕРБ , но Ив. Костов е един виден български държавник - п.п. по образование съм историк и ...бъдете сигурни , че това е политикът на прехода ... и мангасара Ах. Доган ... това са дте политически фигури !!!

339

Gatsbay: До MALKO IN

преди 15 години

Не знам от къде имаш тази информация, но почето от нещата които пише да не казвам всичко е така. Чудя се само, как никой не обърна внимание на това, за което пишеш. Как всички се нападат на комунисти, гербери, атакисти, депесари и янета. Истината е че сме малка държава и всеки е роднина на някого, ако не си роднина, то най-роятно си му комшия. Как никой не разбра, че да се отречеш е най-лесно? Защо се налагат такива огромни залитания в обществото ни?

338

Антимангал

преди 15 години

М/у другото имам информация, че тук пише и Иван КостовИване *** черен е*и си майката саката, грозна, дето те е цвъкнала!!!

337

Пульо

преди 15 години

Как я смятате вие...?Б.Б. да вкара в правителството един бъдещ затворник И. Костов?Тоя *** ще бъде един от първите, дето ще влезе на топло!