74

Чао

преди 15 години

Гледах като се кълнаха ,народните представители...и ми направи впечетление, че някакви потурнаци в първите редове на ДПС се кръстеха /но то и поп Кръстю ужким е поп/...и понеже ще сменят паспортите, имам едно желание в паспортите да пише и религия..........съответно с кръщелно свидетелство, щото примерто Ахмедчо, нема как де е християнин а и Иванчо нема как да е мюсюлманини - примерно - Гражданство българско - Религия - .....

73

Анонимен

преди 15 години

ZARSTVO BALGARIA...VASTANOVAVANE NA ZARSTVO BALGARIA I TARNOVSKATA KONSTITUZIA...

72

ахил

преди 15 години

На 05.07.2009г. мафията успя дя се легитимира.

71

БЪЛГАРИН

преди 15 години

БЪЛГАРИ, ПРОЕКТА "ГЕРБ" БЕШЕ ЗАВЪРШЕН УСПЕШНО. ГЕНЕРАЛ ЛЮБЕН ГОЦЕВ Е ЩАСТЛИВ. ПРЕХОДА ЗАВЪРШИ УСПЕШНО ЗА КОМУНИСТИТЕ. ВСЪЩНОСТ СМИСЪЛА НА ПРЕХОДА БЕШЕ ТОЗИ-ОТ КОМУНИСТИ ДРУГАРИТЕ ДА СТАНАТ КАПИТАЛИСТИ, АРИСТОКРАТИ И СВРЪХБОГАТАШИ, ТРАНСФОРМИРАЛИ ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ В ИКОНОМИЧЕСКА. НО НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ СЛЕД ЖЕСТОКАТА РЕАЛНОСТ, КОЯТО НИ ОБГРАЖДА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАТВЪРДЕНА ОТ ГЕРБ, СЛЕДВА РЕВОЛЮЦИЯ.....НАРОДЕ ГОТВИ СЕ!

70

Чао

преди 15 години

До 67............като те е страх, чекай добрия ловец да се появи.......ние не искаме ,вече да чакаме!!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 15 години

Предлагам на ГЕРБ да се коалира с Атака!!!

68

бай ганя

преди 15 години

А вие какво очаквахте от партия фрашкана с ренегати-вежди,божо ламята,абаджиеф и т.н. до 99,9%

67

тита

преди 15 години

страх ме е...

66

m37

преди 15 години

Vsi4ko tuk sa dumi...vsi4ki sme pervezni i gnusni v svoqta sa6tnost na hora...men li4no me interesuva kakvo 6te se deistva...az glasuvah za GERB i sledq vsqko edno tqhno deistvie...drugoto za men e bez zna4enie...iskam DELA!

65

lucia до 64

преди 15 години

Ужас! Дано хората на ББ да прочетат това и да направят корекция!Жалко,че сега поредната *** пяна ще изплува на повърхността ....Ясно е,че ББ не е слънце да огрее навсякъде,но поне да беше разпоредил да му проверят "видните "активисти,че той май в по-големите градове се пръкна една ненаяла се,бързо сменяща цвета си алчна ***...Жалко,ако не се поогледа-хората ще се разочароват.Аз лично вече не съм такъв оптимист...

64

Коя е ЦЕЦА

преди 15 години

В Плевен повечето хора знаят за известната юристка Цецка Цачева. Но малцина знаят как всъщност започва псевдокариерата на тази госпожа. А началото е важно, то е определящо и понякога разкрива неща, които говорят много за същността на дадена личност. Не трябва да оставяме времето да заличи истината, защото чрез нея ще си отговорим на много и. И така, първоначално Цачева работи като стругар в един местен завод. Но пресметливата герберистка усеща, че единствения й вариант да се измъкне от неперспективното бъдеще на работник е да стане член на БКП. И веднага го прави. Това й дава възможност да ходи на партийни събрания и да срещне мъжа на кариерата й виден местен партиец. Любовните й авантюри са трамплин за нейното развитие. Надежното момиче е изпратено да продължи образованието си (право) в РАБФак, без изпит, ей така, за 3 години задочно. По онова време Партията изпращаше само най-верните си хора да продължат образованието си. Не след много време любовницата бързо израства и е назначена в тогавашния Окръжен съвет Плевен. Благодетелят се отблагодарява подобаващо. Неговите протекции и явно добре представящата се в любовния триъгълник Цачева (партиецът е семеен), са достатъчни бившата стругарка да стане началник на юристите в Окръжния съвет. Цачева стремително израства и в партийната структура, бързо е издигната до поста партиен секретар. Повечето си спомнят каква бе ролята на партийния секретар по онова време той колеше и бесеше. Вписваше в бележник всяка заигравка на работниците и после тичкаше да докладва на председателя. С една дума узаконен доносник. Е, това всъщност правеше в Окръжния съвет настоящия общински председател на ГЕРБ, Цецка Цачева. Много невинни хора изгоряха заради нея. Тя ги топеше за удоволствие, за нищо, просто така, от чиста женска ревност. Прикритата й злоба ставаше все по-явна и неудържима, а самоувереността й безгранична. И тя решава да се пробва като адвокат. Но нещата на този пазар са други, партийният лидер, с когото се разделя като ненужен, вече не й помага. Тя не може да се справи с рабфакското си образование. Пресметливата й същност обаче бързо я ориентира към следващите силни на деня. Цачева започва активни контакти с представители на ОДС. И изведнъж от вярна на БКП, започва да се кълне в демократичните идеали. Метаморфозата й е пълна, но фалшива. Новите й покровители дълги години след това не разбират прикритото коварство на Цачева. Лансират я навсякъде като най-добрата юристка. След като успява да вземе всичко, което може (а то не е малко), вманиачената Цецка се изправя срещу поредния си възкресител и яхва поредната успешна вълна - тази на ГЕРБ. Изводът е, че още в зародиша си, кариерата на Цачева е била дълбоко порочна. Още тогава кариерата й е стартирала с уродливи прийоми, с добре пресметната хитрост и направлявана от единственото желание на областната герберистка пошъл кариеризъм.I az glasuvah za Gerb no sega sym razo4arovana ot izbora na BB! SORRY!!!

63

НУРС

преди 15 години

Моите уважения към историка проф.Пантев, ама като временен председател на 41-то НС много менторски тон държеше. Проповядваше в стил Ляпчев - "со кротце, со благо" депутатите трябва едва ли не да пляснат с ръце и вкупом да се прегърнат. Само червения лозунг забрави-"240 депутати от всички партии - съединявайте се".

62

Арагорн

преди 15 години

Явно Костов ще дърпа конците пак. Зам.председател на НС от квотата на ДПС - бившият секретар на СДС Христо Бисеров. Секретар на ПГ на РЗС - бившият син министър Марио Тагарински. Като добавим и дясната му ръка - Екатерина Михайлова, станала също зам.председател на НС от СДС, картинката става...синя.Да влизат следващите костовисти

61

Павел

преди 15 години

Пожелавам УСПЕХ на Иво Димов - депутат от Димитровград, депутат от ГЕРБ!

60

кака Пенка

преди 15 години

хахахаха огромна част от депутатите прекрачвали за първи път прага на НС.......огромна част от тях сигурно за първи път прекрачват и табелата СОФИЯ

59

Тединка

преди 15 години

Не си мисли , че като ме нареждаш така ще ме обидаш. Не се обиждам от по-глупави от мен. Но ако искаш да се разберем може да ми пишеш на мейлчето , което е ted_s и е в а.б.в п.с. Номер 39 няма за какво да мечтая за тези градове , защото аз живея в най-хубавия град в България. На който му трябва знае кой е.

58

Кои са те?

преди 15 години

Кои са избрани в парламента?Ето един от тях - голям родолюбец, обича българите, би се жертвал за България, прави всичко народа ни да живее богато (като него), не се занимава с гешефти и т. н.Неговото мнение през последните години е най-важното:АХМЕД ДОГАН PАЯ СТЕ БИЛИ, PАЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ !

57

МУНЧО

преди 15 години

Заклели се-се тоя х...й! На вторият работен ден пак ще са 5-6 "човека" и ще цъкат с чужди карти,а народеца ще се чуди как да издрапа в някоя бяла държава!

56

Ще видим...

преди 15 години

Аз за мутри НЕ гласувам! Гласувах за промяна, но тя не се случи.Да са ви честити!!! Избрали сте си ги - сега 4 години ще си ги гледате...Вместо за млади и можещи, необременени хора, гласувахте за една мутра от соц време - сега му се радвайте!"Народа *** - живота тежък, скучен..."

55

R

преди 15 години

комунистите и турците ТРЯБВА ИЗОБЩО ДА ГИ НЯМА В УПРАВЛЕНИЕТО!!!!ТАКОВА НАХАЛСТВО И НАГЛОСТ НЯМА МЯСТО НЕ САМО В УПРАВЛЕНИЕТО,А ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖЕ!!!