86

Анонимен

преди 15 години

Хора всички ние трябва да се обявам против всичко това, защото утре ще почнат да ни слагат чип на ръцете и челата и ето ти Антихриста от последните времена, който ще преследва и убива всеки който не му се подчини на пъклените планове да се запечата за неговото царство.Чака ни най-голямата скръб.

85

da

преди 15 години

ako 1 den te nameriat v niakoia kanavka zahvarlen,da mogat da te poznaiat

84

haski

преди 15 години

Така е, системата се завърта. Накрая ще искат да ти вграждат тия чипове и в телата, и библиятата го казва дори...

83

муспи

преди 15 години

Колко много добро! Народната Власт ще издава ежегодно паспорти с чипове все за по 50 лв. С абонамент от 500 лв. всеки който смята да живее дълго ще му излезе изгодно. С развитие на демокрацията чиповете ще навлязат във всичко - в транвайните билети, в телевизията - телевизор без чип няма да работи - а само 50 лв. Също така и самите чипове ще се развиват, за подмяна на чипа - 49 лв, за абонатите 10% отстъпка. При непринуден ентусиазъм чипове на ръцете и челата ще бъдат излишни.

82

Анонимен

преди 15 години

Do 79 muncho----- Izchakva se 2010 da vidjat dali njama da ni izgonjat ot EU

81

perekly

преди 15 години

Ако ми ги дадат ,ще си извадя .

80

chicoicho

преди 15 години

Пак ли пари искат тези лакомий,аман.Все измислят нещо за пари.Не съм съгласен.

79

мунчо

преди 15 години

***.ан.ари! През март също писаха, че издаването на новите паспорти ще започне след 6 месеца, т.е. през септември 2009! Сега ще чакаме януари 2010 г. И това едва ли е ще е последно! В тая страна всичко се протака до безкрайност!Доколкото си спомням, ЕС задължи страните-членки най-късно до септември 2009 г. да въведат новите биометрични паспорти!

78

свободен

преди 15 години

С отпечатъци, хмм.И после - хоп, вашите отпечатъци се оказват на местопрестъплението. После върви доказвай , че нямаш сестра.Направо предлагам да ни вградят чиповете в тялото .:D Така поне няма опасност да ги загубим или да ни ги откраднат. П.П: Отпечатък от х*я ми що не вземат?

77

Момчето дето си отив

преди 15 години

Добре де, ама аз не разбрах от статията от кога тръгва издаването им?

76

skynano

преди 15 години

..е сега вече ще могат да ни следят и контрилират навсякъде...това е идеята...ние сме само едни батерии...пионки...материал...скоро ще има и данък за замърсяване на околната среда с който ще се акумукират милярди...ТЕ дори знаят от кой компютър е написан този коментар!

75

Анонимен

преди 15 години

С пенсия от 106 лв...Каво облекчение САМО 50 лв. Господ да ги убие!

74

истини

преди 15 години

Био-химични, био-метрични все тая. Цена 50 лв.6 млн.х 50 лв. = 300 000 000 лв.

73

Аз

преди 15 години

И аз искам в Джибути. Иначе, така и така ще ги направят без да ни питат ... за пореден път.

72

Анонимен

преди 15 години

Цялата статия е пълна лъжа. Обществената поръчка още се обжалва в ВАС ... като е по-вероятно да остане за новото правителство да я пусне в ход. Този министър за сега само го пазят да му изтече мандата ... Нови документи ще има,но няма да са скоро!

71

Велчефф

преди 15 години

Ей As трябвало е да си сложиш още едно "s" в името....

70

Аs

преди 15 години

Ааа, за ПРИНЦИПИ ли ставало бе, ***?! И кое му е изнудването бе? Ако искаш го вадиш, ако искаш не. Задължително е само да имаш лична карта. Този паспорт ще ти трябва, ако искаш да ходиш в Щатите или извън ЕС. Плюс това, да, 50 лева не са малко, ама чак пък рекет...

69

a

преди 15 години

Тук нестава дори дума за позата от паспорта и парите бе ***. Става дума за ПРИНЦИПИ и за законото изнудване което в България е прието за нормално ........***

68

As

преди 15 години

Е, Румене, по-добре демокрацията от американски, отколкото от български тип, нали така?!А за паспортите всеки ще си извади и ще пее. Искат ни доста пари затва, факт, и тва не е много хубаво, но ползата от подобни паспорти е неоспорима.

67

GOLEMIA BRAT

преди 15 години

GOLEMIA BRAT VI NABLUDAVA!