37

DDD

преди 15 години

много им е малко на тези - глобите , които им налага многоуважаемият ни съд са смешни - за "оборота" на подсъдимите! Няма да има ефективна съдебна система - докато не се изчисти корупцията до корен там .по скоро да се зачудим - кои са по-нагли - магистратите в съдебната ни система или т. нар. пътищари?!

36

Наблюдател

преди 15 години

Я, как са си скрили мутрите, "невинните"!

35

преди 15 години

ами така де колкото е по голяма "ПРИСВОЕНАТА"/ "ОТКЛОНЕНАТА"сума толкова си по малко виновен

34

преди 15 години

за кокошка няма прошка,за милони няма закони, евала на съдийте

33

Читател

преди 15 години

Какво мислят и дали имат наченки на мисловна дейност гласоподавателите дали избора си за тази власт и съдебна система и защо тези гласоподаватели мълчат и не си поправят грешката? Тези 4 години затвор изобщо няма да имат възпирателен ефект върху следващите кандидати за крадци и така съдиите и прикурорите сами окуражват и нарочно създават идеални условия увеличаване на престъпноста защото знаят че българите са робско племе на което му е все едно какво ще става ако ще да дойде края на света.Българите имат само правото да гласуват.....и никакви други права нямат.....сега те са малко по-добре, защото през времето на Отоманското робство, българите като роби не са имали право да гласуват 500 години и ще им трябват ощр толкова години да се научат да гласуват за справедливо общество....дано Евросъюза да съкрати времето за умственото и моралното съзряване на българите ако до тогава и Европа не вдигне ръце от тях защото времето не може да върне и няма време за поправителни изпити.

32

Един Българин

преди 15 години

Какво значи че ако не били европарите нямало да има обвинение?! Да не би подкупването да не е престъпление?? Може би да, но в арабския свят например!!!

31

преди 15 години

Само АТАКА ще ги оправи тези!

30

преди 15 години

Аз тая година дотук съм на 600 лв. за шарнири, амортисьори и т.н.Дайте го на касата в автосервиза и не го съдете.

29

brigante

преди 15 години

затова пътищата ни са в това положение и затова гинат толкова много хора! след 4 годинки(даже и по-малко) тези гадове ще си харчат парите на курортите и ще е'ат курви4ките!!! компания там ще им правят подкупните съдии,а бедният човечец пътувайки си с бедната си количка ще загине по пътя и ще прави компания на тези в гробищата...успокоението идва от там,че тези гадове и те един ден ще дойдат там!

28

преди 15 години

Може ли състава на Апелативния съд ... ПОИМЕННО!!А името на председателя?!

27

преди 15 години

Гоцю да ги награди с орденче за заслуги - имам впредвид съдиите.

26

Благой Благов

преди 15 години

Какво ли вече трябва да се направи за да се спаси Бг от корумпирани правителства и още по- корумпирани сьдии? Може би черни бригади и избиване ? Няма сьдии, няма правителство, няма дьржава! Човек да превьрти. Как поне един не осьдиха подобаващо! Буклуци!

25

преди 15 години

смърт за такива ***!!! направо на въжето! Ей затова няма да се оправи тая скъсана държава! Затова ще карат джипове а хората ще живеят в мизерия! Да ебаа и пропадналата държава смешна

24

преди 15 години

Ако не беше свързано с Европа, моят подзащитник нямаше да има обвинение"Дали това адвокатче осъзнава колко истина има тука...

23

преди 15 години

smehhhhhhhhhh

22

преди 15 години

сега, като отблокираха парите - може и да ги пуснат. може и министерски постове да им дадат. Все пак са кадърни кадри...

21

преди 15 години

Апелативния намалява от 5 години на 4 а след това Върховния Касационен Съд на 3 и я преобразува в условна ! А другият герой направо от условна - оправдан ! Хвала на българското Правосъдие !

20

преди 15 години

Гешка не данаци а данъци

19

KOЙ

преди 15 години

Сега пак *** са виновни нали ? Пак не плащат осигуровки , данаци и тем подобни. Кой е виновен за положението на БЪЛГАРИЯ посмислете само за момент ? !!! *** ??? НЕЕЕЕЕ

18

преди 15 години

Горе-долу са виновни , е няма такава съдебна система никъде ...