26

free

преди 15 години

vednaga trqbva da se izfuka kakvo e napravil... mersi sym ot takyv camping.... predpo4itam edna blaga duma za kuraj...

25

sasanid.blog.bg

преди 15 години

ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА ЗА ЗАТВОРА,НИКАКВА ПОЛЗА ОТ ТЯХ ...

24

kukuriak

преди 15 години

Savremennite polititzi sa ZINI4NI. Nikakva 4ove6tina i sastradanie! Nikakvo 4uvstvo za realnost! Otdelna kasta.

23

anonimen

преди 15 години

Ami az ako biax na negovo miasto niamwe da se izkazvam na zawto e takav,a v saraite mu kakvito ima toi wtiax da prebira xorata ne da im kazvam da si misliat ce sa na kamping.Zawto samo vilata mu v Arcore niama da vi kazvam kolko e goliama i s kakva plowt zemia e.Za dumite prosto sam dumi.Tragediata e goliama.

22

italy

преди 15 години

А на нас българите - дай ни да обсъждаме кой кво казал?!? Цялата ни работа е наред, та плюем Берлускони. Очевидно всичко там е организирано и обмислено, тук още има следи от земетресението през 86г - разходете се към Стражица и околностите. Не е важно кой какво казва, а какво прави. Ние сме на тоя хал, защото нашите само говорят!

21

преди 15 години

Това не е цинизъм,това е БЕЗДУШИЕ!Спомнете си жп катастрофата и гоце на лов СЛЕДВАЩИЯ ДЕН!

20

преди 15 години

Берлускони е пръв приятел на Путин, нищо чудно, че се е изказал така цинично.

19

преди 15 години

Еи той като им каже, че са на къмпинг, те ще се засмеят, ще закъмпингуват, и ще се облеят с оптимизъм за бъдещето. Айде стига глупости. Един политик трябва да внимава какво говори. И може да каже едно и също нещо по 100 различни начина. А че трябва да се гледа напред - трябва, никой не оспорва. Иначе трябва да легнат и тея да *** до умрелите. На никой не му хрумва подобно нещо.

18

преди 15 години

Леле ако такова нещо би казал български премиер как в купом щяхте да го оплюйте и да му търсите оставка.Според мен изказването на Берлускони си е направо цинично и няма за какво да се сравнява с това какво е казал за Обама.Тук има загинали хора.

17

Сретко

преди 15 години

.........,че се е случило. Няма какво да се каже или направи. Винаги трябва да се гледа напред, а не да се жали по отминали неща. Времето е невъзможно да се върне и всички трябва да разберат това. Отнася се за всичко и когато човек разсъждава така се справя по добре с живота от мрънкащите и оплакващите се. Разбирам, че вие не разбирате именно зашото сте от втроия тип хора, но това е има и други, не дотам ограничени.

16

преди 15 години

Вие какво искате - Берлускони да отиде и да реве заедно с пострадалите ли? Човека е премиер на Италия и като такъв е осигурил необходимите средства и помощи за пострадалите.

15

гоце ловеца

преди 15 години

***!:(

14

преди 15 години

Няма ли кой да скрие този старчок, вече страдащ от деменция, та да го спре да ръси тотално неадекватни реплики по всеки един повод?

13

преди 15 години

Бе тоз не е наред ама и вас не ви слушат кратуните , можеш ли да си представиш ,че си на къмпинг ,след като няма каде да се прибереш, нямаш нищо ,а половината от семеиството ти го няма вече , отвратен съм "/ изказването ми звучи някак Станишевско

12

преди 15 години

Да не дава Господ такава кризисна ситуация, тогава ще видим какво ще направиш и дали къмпинга ще ти се стори толкова привлекателен,като знаеш че вече нямаш дом за да се прибереш. И това известно време, което трябва да прекараш в някаква и да незнаеш докога и после накъде. Не мисля, че ситуацията в Италия буди някакъв хумур. Цинично е от страна на премиера, независимо от смисъла, вложен в израза.

11

преди 15 години

Това изказване е типично за Берлускони и не виждам нищо лошо в него. Наскоро Берлускони каза следното за Барак Обама -"Той е млад, красив и има хубав тен" :-)

10

преди 15 години

Вероятно господин Берлускони иска да развесели пострадалите :#

9

преди 15 години

Не мислиш ли , че къмпинга ти и това , което се случва на тези хора ... ми малко е различна ситуацията. След къмпинг(макар и за месец) ние си се прибираме у дома докато при тях това е доста далечно и несигурно!

8

преди 15 години

Tezi cyrkvi trqbva da se suborqt, nqma drug na4in. Tova sa ne6ta ot starata kultura, koito trqbva i 6te si zaminat zavinagi.

7

преди 15 години

тогава да вземе да се настани и той в къмпинга,вместо да се прибира във вилата си