21

АНАРХО-МОНАРХИСТ

преди 15 години

НАВАКСВАНЕ ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕТО В "РАВНИЯ" СТАРТ!

20

areee

преди 15 години

NE GI LI HVANAHA VE4EEEE,HA,HA,HA,HAA

19

баща ти

преди 15 години

за да напазаруваш подаръци на днешните цени трябва да ограбиш банка

18

преди 15 години

е аз знам, че не е невъзможно да се обере банка и в днешно време. Преди години ходих в словения на почивка и точно по тва време ...обраха банка и то не е коя да е :)

17

Myleena

преди 15 години

Браво, най-накрая някой да се усети че в БГ такива начинания са изключително лесни за реализиране и то с положителен финал за хората наели се с дейността!Успех и приятен харчлък! Дано не сте повече от двама,защото все ще се намери някой,който да ви издъни впоследствие!Такива мероприятия е най-добре да се извършват самостоятелно,въпреки че тогава е значително по-трудно!

16

преди 15 години

Кво са 778 000 на тая инфлация?

15

Пешо Мъглата

преди 15 години

До "Анонимен" от 14:33. Приятелю, в трезорите не се съхраняват електрони, а пари, обикновенно в брой. И други неща се пазят там, но това е тема на друг разговор. Друг е въпроса как тези пари са се изпарили от там, след като няма следи от взлом? От къде се знае, че е изчезнала умопомрачителната сума от 778 000 лв.? Дали изобщо тия пари са били там? Щото като знам как изглежда една пачка от 1 000 лв, то това 771 (без малко) по толкова пълнят един багажник на кола, ако не и малко повече (пък и в по-едри купюри пак не е малко)! Май нещо много намирисва тая история! Я тия полицаи да се заемат със самите вложители, и съм сигурен, че ще излезе нещо много интересно, миришещо на измама от особенно големи размери!

14

an

преди 15 години

DANO SLEDVA6TATA NOVINA,E,KOI GI E OTKRADNAL,SPOLUKA

13

Go

преди 15 години

N2 нещо против "Гоце Делчев" ли имаш ?!

12

lolin

преди 15 години

Nqkoi 6te prekara nezabravima Nova godina :)

11

:)

преди 15 години

Ти си фактическото доказателство за думите си.

10

00000

преди 15 години

ЯВНО ВСИЧКИ .КОИТО СТЕ СИ ПИСАЛИ МНЕНИЕТО ПО ВЪПРОСА НЕ СТЕ НАЯСНО....НЯКОЙ НА КОГОТО НЕ МУ ВЪРВЯТ НЕЩАТА- ХВЪРЛЯ ПРАХ ВЪРХУ ДРУГИТЕ. ЗА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ.МНОГО СИ Е ХУБАВА БАНКАТА И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ НАЛАГАТЕ МНЕНИЕТО- ЗАТОВА СА ТОЛКОВА БАНКИ НЕКА ВСЕКИ САМ ИЗБЕРЕ БАНКАТА С КОЯТО ДА РАБОТИ И НА КОЯТО ДА ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ЗАТОВА ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ МИСЛЕТЕ КАК ВЛИЯЕТЕ НА КЛИЕНТИТЕ / ТО И БЕЗ ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ ВЕЧЕВСЕКИ ВТОРИ Е ИЗПАТКАЛ В ТАЗИ ДЪРЖАВА/

9

:)

преди 15 години

Утре шефа на Булбанк с Бентли :)

8

Bai

преди 15 години

Kakyv e tozi Batman deto izliza ot bankata? A na policaq otpred, malko po leko s teq shkembeta i bozi a!

7

преди 15 години

Аз в Булбанк имах кредитна карта миналата година.Обаждат се по телефона...ала бала господин....,опасяваме се,че има изтекла информация за вашата сметка,моля елате веднага да си смените данните.Отивам там и веднага си изтеглих парите,закрих сметката.Още тогава ги разбрах,че са фалшива банка.Има два варианта-или никога е нямало пари там,или е крабеж.Номер 1 е прав,защото и в двата варианта е вътрешна история.Фалшива банка,това е!Избягвайте я!

6

преди 15 години

*** народ,слаба държава

5

:)

преди 15 години

Само ще ти кажа че гледаш твърде много американски бози :)

4

преди 15 години

Момчета,истината е,че в тая банка никога не е имало пари,затова сега се оказва че наистина ги няма.Всички банки в България работят с виртуални пари,не може в тази бедна страна да има 50 вида банки.Нереално е!Освен това тея виртуални пари са застраховани и сега някой ще обере реални пари от тях,замислете се.Всичко е постановка.Просто няма как от трезора да изчезнат пари.

3

преди 15 години

Тея банки работят за задграничните си централи 1-ви, тва да не ти е тошово време ? Естествено че е вътрешен човек не, ами вътрешна организация цяла, съчетана с немарливост на тлъсти чиновнички, които си мислят, че са секретарки в комсомола.. трябва да ги изхвърлят като мръсни кучета от работа, но парите едва ли ще намерят.

2

Пипко Паричков

преди 15 години

Филмът не е шведски,а съветски и не е "Баба дава на войника",а "Балада за войника"! Направо са се окъкали от тази банка,а сега се оглеждат кой се е ос*ал...Май им е за втори път-не беше ли техен обрания клон в "Гоце Делчев"?