41

Марио

преди 15 години

СДС за пореден път доказа,че е партията най в час.Ето ви ново лице.Ето ви млад и надежден,много кадърен лидер.Успех на СДС.Браво!

40

САМО АТАКА

преди 15 години

Който не е костовист е КОМУНИСТ!Който не е седесар е КОМУНИСТ!Който не е такъв или онакъв е КОМУНИСТ!Е,големи сте и туй то!Сами сте си проблем...

39

КНК

преди 15 години

...на комунистите и техните ***.Малко били избирателите на тези вътрешни избори,той бил такъв или онакъв.Да де,ама не го избират 99,9 % като АТАКА или 98,9% като Станишев.В десницата хората смело си изказват мнението и изразяват волята си,защото там е демокрацията.На този фон вътрешнопартийното поведение в БСП,ДПС и НДСВ изглежда като "диктатура на пролетариата" от недалечното минало.Не случайно такова е и политическото им поведение,както и мижави резултатите от управлението.Точно такива действия на опозицията показват истинския облик на почтените политици в техните среди и изобличават престъпните шайки в управлението на другите партии.

38

преди 15 години

Не може в България да има толкова много - 6600 заблудени седесари - поне половината от тях са получили заповед от разработващите ги офицери от ДС да отидат и да гласуват за да създават впечатление за масовост!

37

ние сме

преди 15 години

Радвам се че един умен и честен човек застана начело на СДС.Дано да се е изчистило от мекерета ,като Петър Стоянов,Лазаров,хора на Бисеров и т.н.Призоваваме Иван Сотиров да работи със Мартин и здравите разумни хора коитоса били във СДС да се върнем и да работим за зъздравяването на СДС.

36

cv

преди 15 години

ИЗБРАХА ГО, НО ДОКАЗАХА САМО ЧЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ЧЛЕНОВЕ ОТ НЕОБХОДИМИЯ МИНИМУМ ОТ 5 000 ДУШИ И КАКВО ОТ ТОВА, ИМА ОЩЕ 300 ТАКИВА ПАРТИИ...ЗАЩОТО, ДА ТЕ ИЗБЕРАТ ЗА ЛИДЕР НА СДС СЕГА, Е КАТО ДА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА ГЛАВЕН ДИРЕКТОР НА АМЕРИКАНСКА БАНКА, ДЕН ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ ФАЛИТА И...ХА...ХА...ХА..., ВПРОЧЕМ ТЪЖНО Е.....

35

хасковлии

преди 15 години

янко велев жив ли е със марио бисеров?сдс се изправя на крака след напускането на петър стоянов,юруков... клишетата на христо бисеров.само сдс ще гласуваме за опозицията и по точно за сдс независимо какви сме по произход-българи,турци,арменци,роми.дръж мартине ти си на ход.

34

martin

преди 15 години

Да го видим марто сега каква политика ще започне да води. Да видим как ще се разбере с мръсниците Сотиров и Пешо Коня и другите *** в тази партия.

33

Никола Зигич

преди 15 години

Вече знам за коя партия ще гласувам 2 пъти 2009. Обединението на десницата ще се състои само ако старите муцуни като Софиянски и Мавъра намерят сили и доблест и се оттеглят от политиката ...

32

преди 15 години

избраха нов капитан за кораба Титаник

31

преди 15 години

СДС си избраха кмет...

30

Десебар

преди 15 години

Преврата на ченгетата не успя. Сега ще тръгнат да напускат СДС и това е добре да се случи непременно преди изборите, за да можем да направим принципна коалиция.Инак няма да стане. Първата стъпка е направена, но остава още доста.

29

преди 15 години

Яко.

28

преди 15 години

до номер 26...Добре де,какво искате?!Демократични избори между членовете на партията.Не от "Висшия съвет".Не от, как беше там...волните избори в "Атака", които избират с 99.9%.И стига сте повтаряли, че политиката е *** работа.Защото ако наистина умните и читави хора в България се страхуват от политиката, никога няма да тръгнем към по-добро.А то не е чак толкова трудно за постигане!Успех на Мартин и СДС в коалиция с ДСБ да спечелят изборите дано.

27

FORY

преди 15 години

Vinagi sam se chudel kak taka se topjat teja sedesari a v obratnata zavisimost sa komunistite se se rojat rojat novi i novi gadini

26

kyky

преди 15 години

малиии 6600 чавека цялото седесе...е това ако не е цирк и резил.........

25

РеалСмърди

преди 15 години

СДС!!!

24

kakvo da govorim

преди 15 години

KVO BE6E S.D.S,4E NE SE SE6TAM,MAI MARKA SAPUNI,KOITO VE4E NE SE KOTIRAT NA PAZARA,AA

23

преди 15 години

К`во СДС, к`ви 5 лева бе?! Измекярчета!

22

ЙЕС!

преди 15 години

Браво на Мартин Димитров! Успя да победи в политическия сървайвър не без помощта на зрителите. Дано това да е за доброто на неговата партия и на съпартийците му