32

Стария Ловец

преди 6 часа

До Анонимен2Много минуси са ти нацвъкали отрочетата на някогашните ***,но иначе за нормалните българи си прав !

31

Изборите в турция

преди 6 часа

са една голяма лъжа. Лъжа, която продълбава вече 30 години. Това е истината, каквото и да се казва.

30

Анонимен

преди 6 часа

дпс не се бори за права и свободи, защото турците ги имат по конституция. Те се борят за привилегии. Давате ли си сметка за размерите на манипулацията?

29

Анонимен

преди 6 часа

дпс е незаконно антиконституционно формирование на етническа основа. Европейските институции са длъжни да бъдат уведомени да започнат разследване за толкова години изборна подмяна. Иначе за какъв сме в ЕС, като всеки анадолец може да си вее фeca тука безнаказано?

28

Това е колосална

преди 6 часа

измама и манипулация на нашия вот. Излиза, че в секциите в турция са гласували и отбелязани за гласували 400 % от 100 % имащи право на глас. И всичко това се върти пред очите на всички ни!

27

Докога с този цирк!?

преди 6 часа

Докога хора, които не знаят български ще гласуват и ще подменят нашия вот? В секция могат да бъдат регистрирани гласували законно и правилно не повече от 120 човека за 10 часа изборен ден, ако има трима да обработват данните. От секциите в турция идват по 20-30 000 бюлетини за един изборен ден. Как става този номер освен ако не е нагласен с фалшиви избиратели!?

26

Анонимен

преди 6 часа

"Всеки път се оказва, че не разбират български език хората, които са попълни тази декларация" След като е установено това ,има ли наказани ,някакви последици ? И защо не им е отнето правото да гласуват ,след като не спазват закона ?

25

Избори 2025

преди 7 часа

Напред!

24

Талибан ерджолан

преди 7 часа

А бе те още не знаят, че са хора, но и никой не е доказал, че са хора все още, но все пак са настоящи туруци понеже са били дьонмета в миналото!

23

Стария Ловец

преди 7 часа

До БългаркаЯвно си доста *** за да вярваш на ДС глупости ! Влаковете ги взривяваше тогавашната ДС за да оправдае изгонването на българските турци !Тогава офцо турчина не можеше даже да напусне региона в който живее без документ от народната милиция а камо ли да намери експлозиви и да ги транспортира без милицията да разбере !Размърдай си малко сивото вещество !

22

Анонимен

преди 7 часа

Трябва да се забрани гласуване в чужбина- както е в Израел. Който иска да гласува трябва за последните 12 месеца да е живял поне 6 месеца в България и да гласува в България. Така и изборите ще са по евтини и ще гласуват само хора, които милеят за страната, а не такива които живеят от години навън и не се знае дали ще се върнат някога обратно.

21

Анонимен

преди 7 часа

Ако не плащаш данъци в България не би трябвало да имаш право на глас.

20

Истината

преди 7 часа

Нормално е само най-глупавите турци гласуват за ДПС !

19

Анонимен

преди 7 часа

Проблема е , че гласуват много хра с БГ паспорт но без българска адресна регистрация. Ако не си регистриран като живеещ в страната не би трябвало да може да гласуваш.

18

Анонимен

преди 7 часа

До Анонимен 16. Много хора имат български паспорти, не е толкова трудно да вземеш чуждо гражданство, има го много по света

17

Анонимен

преди 7 часа

Знасчи от чужбина гласуват повече на брой българи отколкото в държавата гласуват същите

16

Анонимен

преди 7 часа

Не в това е въпросът. А защо тези хора имат български паспорти?

15

Галя от EmbassyTO

преди 7 часа

Защо хорица, без бг език определят бъдещето на Бг?

14

Сергей Станишев

преди 7 часа

Аз на тези избиратели извиних ли се, че одъртявам и не помня

13

Анонимен

преди 7 часа

Няма такъв цирк като тази държава, но поне се вижда, че отива към пълен разпад...