104

Предлагам

преди 1 час

На околовръстното на София има доста забележителности, например женичките които предлагат удоволствие и спокойствие срещу добро заплащане на любителите на любовта. Плащаш, а въпросната мацонка за бързо време те онодва и ти си свършил не само физиологически, но и финансово. Наскоро ходих в едно село на един купон и там си направихме swingers, чудесно беше, но уви, олекнах с цялата си заплата от 4200 лева.

103

Идеалист

преди 2 часа

Нищо ново, но ще бъде по-лошо от скоро отминалото. Ще има някава сглобка, която ще бъде изхвърлена с погром като 1997 г. Дано остъанат в Партийния дом и зала "Георги Кирков", за да не посъттада истинската сграда на Парламента! До сега победата е на бандитите Баце и Пеевски-Магнитски! България е достигнала точката на НЕВЪЗВРЪЩАЕМОСТ!

102

Ям Леминг

преди 3 часа

Анонимникът 98,пише се акОстира(корабът).А пък акУстика може да има в някой празен трюм-като в обществена баня.

101

someone

преди 3 часа

До Анониментерористичен си ти, а Альоша е обида за всички нацистчета.

100

Кръчматъ

преди 3 часа

Българнъ е завършен Д :::::::: Л!!!!!!! Продължава с настойчивост на неизличим Мазохизъм да гласува за Пладнешки Крадци, Мошенници и Продажници, които дерат кожа след кожа от гърба му на "живо", без упойка!!!! След туй същия този Българин, псува тежката си Орисия и обвинява всички други - Вашингтон, Брюксел, Кремъл, Ромите, Евреите и т.н. по реда... , но никога себе си!!!!

99

Политикос

преди 3 часа

До АнонименЩе палтят на хутсите да затворят , Червено море и гърците ще могат да внасят само египетски боб за българския пазар -пакетиран като смилянски боб.

98

Анонимен

преди 3 часа

Ако направят Гръцки сухопътен коридор през България за стоки към Европа на акустиращи търговски кораби в Гърция то Брюксел ще изгуби милиарди от търговия на акустиращи търговски кораби в Белгия и понеже над 50% от търговските кораби по света са Гръцки - икономиката на Европа ще влезе в гръцки ръце! Кой Европеец ще си даде икономиката на гърците? Но в България Комунистите искат и те да имат от търговията парички и виждате ли гласувайте за мен за да влязнеме в Еврозоната и унищожим Българския Лев!

97

Анонимен

преди 3 часа

Днес - 27 октомври е ден за лов на риба!

96

Майната му на С.Паси

преди 3 часа

Не разбрахте ли от личния си опит, че за когото и да гласувате, ако оставате с мислите си вътре в (роби на) световната -- юдео-ционистка, матрица, сте обречени на мизерия до смъртта си, понеже ... не сте юдеин?!

95

Анонимен

преди 4 часа

Хахахаха, България има най добрата политическа и изборна система, за когото и да гласуваш, получаваш винаги пеевски, хахахахаха.

94

Анонимен

преди 4 часа

Ми отвратен е народа да гласува, как да гласува да го управляват бавно развиващи се.

93

до92

преди 4 часа

ДАААааа, ще сложим едно джудже в скута на Альоша, ама ша е джуджа зеля късия напушеняк, хахахахаха.

92

Символично

преди 4 часа

В скута на Альоша гальоша, да се сложи торсо на джуджето Путин. Хем е исторически акуратно- червената армия ражда Путин, хем потвърждава идеологията, че мъжете могат да раждат. Така и русофили и евро-атлантици са доволни

91

Анонимен

преди 4 часа

Тия ППДБ-ерасти не са научени да стават рано и да работят, Бълария щели да оправят, да видяхме как с неучебни дни да дремете в Гърция обявени от вашият жалък кмет който ни държа 6 месеца в задръстване и сега ще си го получат!

90

до 89

преди 4 часа

Наивен червей такъв, ти като ходиш редовно да гласуваш, що те наигра турската партия, която се раздели на 2, за да прибере повече вот и сега ще е 2ра политическа сила. Кажи ве господин лайноподавател.

89

Анонимен

преди 4 часа

Когато дадеш права на един бавноразвиващ се народ каквито са ВСИЧКИ бугаре става ТОВА-псевдо демокрация .

88

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 85 Споко, свободен си да си умен колкото пожелаеш. И можеш. Стой си вкъщи и не забравяй да си повтаряш колко си умен, докато ромите в Столипиново и граждани из турските градове масово избират кой да те управлява до следващите избори. По-умен няма как да си, вЕЕЕЕрвай ми!

87

Анонимен

преди 4 часа

Изобщо не ви се разбира за кои партии говорите!Толкова сте неграмотни че не можете да пазите равновесие.Но като знам кои са собственици на сайта не е изненада.Бизнеса не е като да се правиш на мутра, нали?! И акъл трябва а по Варненско акъла е ДЕФИЦИТ .

86

бай Михал

преди 4 часа

Днес фактически ги назначаваме законно да ни крадат.Узаконяваме колективното им крадене.Защото те са картел.Тези коалиции какво са ,ако не картел?

85

Анонимен

преди 4 часа

Съжалявам, не обичам да ходя по туристически дестинации. Обичам да си почивам вкъщи. Така ще направя и днес и вярвам, че над 75% ще направят същото.