35

Анонимен

преди 1 час

Обичаме Сърбия, Цеца, Лепа и Драгана

34

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен "Сърбия, не ходете там! Дори, само за плескавица.Станала е руска колония." ---------- супер! Значи няма зелени, пеераси и либтарди по улиците! Мерси за рекламата!

33

Анонимен

преди 1 час

Айде либтардите пак надуха афро-атлинтическата гайда - режим, патриотизъм, крайно-десни екстремисти... пълна програма за сърбите само защото не искат да играят по сфиирката на жендаристите!

32

От два стола-...

преди 1 час

Сърбите молят да бъдат приети в ЕС.Но искат да си имат политика различна от него(без санкции за Русия и в тясно сътрудничество с Китай).Не искат да влезнат в НАТО(братчето на ЕС),а да са в съюз с Русия.Искат те да решават за какво да харчат предсъединителните фондове на ЕС,за националистичните си цели,а не за подготовката за членство.И тъй като исканията им са несъвместими с условията на ЕС,се опитват да го рекетират-ако не ни приемете,ще отидем в БРИКС.Има да чакат да им отпуснат миларди помощ.

31

Анонимен

преди 2 часа

Тези, които лаят срещу Путин са деца на комунисти. Възползваха се от всички благини на комунизма, сега от капитализма сучат. Не от капитализма, че такъв няма, а от социалките на демокрацията. Едни и същи лица скивам откак се помня, а ме приканват и да гласувам за тях. Ненаяли се ***. Не сте демократи, не сте комунисти, никви сте, дето седнали на масата и така се тъпчат, че макароните им висят из устите. Не смогват даже да погълнат количеството, което са поели.

30

Алекс

преди 2 часа

Да излъскаш имиджа на путински слуга.Мисията невъзможна.

29

Анонимен

преди 2 часа

Сърбия, не ходете там! Дори, само за плескавица.Станала е руска колония.

28

Българска репутация

преди 2 часа

не може да се подобрява, което е много просто! Това, което липсва или го няма не може да се подобрява! Излезте извън България за да го разберете! Просто е peinlich да кажеш в чужбина аз съм българче както е по Иван Вазов! Обичам България, но за съжаление това са фактите!

27

Анонимен

преди 2 часа

Пеевски плаща, Бойко му лъска бастуна.

26

Анонимен

преди 2 часа

ГЕРМАНИЯ ИЗДИГНА ДОНАЛД ТУСК ЗАЩОТО КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИ ДРУГ ТАКЪВ ОЛИГОЦЕН И ПРЕДАТЕЛ НА ПОЛША. БОЙКО СЪЩАТА РАБОТА.

25

Тя и България

преди 2 часа

Праща на западни инфлуенсъри да се разхождат по софийските заведения на мафията и да правят ревюта на храна която твърдят че била много хубава пък в действителност немога да я открия тая хубава храна.

24

Дедо

преди 3 часа

До АнонименНа тебе пък какво ти взеха тези ***?

23

анонимен

преди 3 часа

Първо трябва да се изтърже руската плесен от Сърбия, и чак тогава да се лъска.

22

Анонимен

преди 3 часа

Дааааа, така се почва при демократите, не изпълняваш ли и почват, режима там, диктатора, не са демократични и набързо ти спретват една война и спасителите демократи идват да те спасят и освободят и ти заграбват ресурсите и не искат да си тръгват по никакъв начин.

21

Христо Христов

преди 3 часа

До 23 "На нази кой ще ни лъска имиджа? Някой наемен убиец, мей би." - израелското мюре Николай Младенов като организира срещи на ислямски терористи у нас. Факт.

20

Христо Христов

преди 3 часа

До 19 "ще ядеш..." + Аз от 35 години без филе Елена не сядам на масата, освен когато имам домашно дядо. Да, пак ще продължа да ги ям.

19

Анонимен

преди 3 часа

Тия да не се окажат по-богати от нас. На нази кой ще ни лъска имиджа? Някой наемен убиец, мей би.

18

Анонимен

преди 3 часа

Къси кинти за евтина пропаганда, колко руско от сърбия.

17

Анонимен

преди 3 часа

Te cъpбeлuтe ca тaka, нanpuмep naтepuцuтe uм в Ckonue pegoвнo nлaщaт нa лoбucтu cpeщy нac...

16

Паню Баирски

преди 4 часа

Сърбите са жалки недоубити комунисти.