124

Анонимен

преди 33 минути

До 108 така е бяха ,но точно преди да дойдат аятуласите бяха на червено ! Народа щеше да изяде своите царе от глад

123

Анонимен

преди 52 минути

Няма еврейски народ .....прочетете книгата на проф. Шломо Занд " Изобретяването на еврейския народ " и ще ви светне. Проф. Занд е бил войник, когато гонят Палестинците от домовете им " Накба " и се е осъзнал отдавна .....Другия честен евреин е Норман Финкелщайн с книгата " Индустрията на холокоста " и не слушайте местните платени ***

122

Анонимен

преди 53 минути

Какво ЩЕ спечелят мошетата не е ясно, но ВЕЧЕ спечелиха отвращението и омразата на повечето свят. И няма обратен ход.

121

Popi

преди 2 часа

Бухахахаха, това да не би да са "унищожените ". Ф35-ци?!? Нали уж не бяха стелт? Изобщо не ги видяха в небето си. Следващия път ще хвърчат центрофуги за обогатяване на уран.

120

STOP CANCER TERROR

преди 2 часа

ЗА всички убити и щети след посещението на терорист номер 2 най масовия убиец на деца на 21 век БЕНИАМИН НЕТАНЯХУ В сАЩ са виновни служителите на ФБР// FBI USA.Има писмена заповед до службите за сигурност на САЩ и до ООН ЗА АРЕСТ НА ТЕРОРИСТА / масов убиец на деца БЕНИАМИН НЕТАНЯХУ. ДА се допроучи участие на НЕтаняху в масовите убииства в Ню Йорк 2001 11 Септември. Има видео записи перфектно в САЩ.. Затвор за виновните от ФБР _ САЩ>

119

Анонимен

преди 5 часа

Израел действат толкова смело само защото знаят, че САЩ ще доприпкат да им обършат дупето ако се "изпуснат" по време на по-нататъшните военни действия.

118

Анонимен

преди 5 часа

"Израел обяви, че извършва прецизни удари"-------------До момента в следствие от "прецизните" израелски удари, в Газа са загинали над 40 000 цивилни.

117

....2

преди 5 часа

Най-страшното е симпатизирането и агитацията на подобни диктатури на неосведомени,ниско интилигентни или продажни,болни,бедни или алкохолизирани типове в коментарите на този сайт.Хора,които никога не са виждали или разговаряли с иранец,израелец,американец плюят постигнатото от цивилизацията и възхваляват насилие над жени,деца,мирно население,религиозен и граждански терор.Достатъчно е дъщеря им да замръкне на Лъвов мост и да усетят атмосферата на една хубавиня!

116

....1

преди 5 часа

Само комунизъм или диктатура може да направи населението на иначе богати на ресурси страни като рушия и иран толкова бедно и примитивно,тънещо в нищета и мизерия!Лошото е когато този развъдник излезе извън граници и ограбеното от собствения народ използва за развъждане на тероризъм и агресия в съседни страни,а методите с които си служи надминават всякакви граници на човешкото и дори животинското!

115

Анонимен

преди 5 часа

С ракети е твърде хуманно. Трябва да бъдат изклани до един.

114

...

преди 5 часа

То беше ясно че ще се случи и това е началото само,тепърва ще се случва но в такива случай информацията е оскъдна.Иранския проблем е абсолютно същия като и руския!Диктатура,създаваща роболепни кръгове на облагодетелствани,останалата част смазващи репресии,насилствено подчиняване,информационно затъмнение,пропаганда,рестрикции,умишлено оглупяване на нацията,без среден бизнес, в случая манипулация и провокация на религиозна основа

113

Анонимен

преди 6 часа

Иран е супер комичен днес хахаххаа. Вражески самолети са се разходили над столицата ти... това в днешно време означава загубена война. Следващият път самолета може да носи ядрена бомба над столицата. Иранските клоуни е време да спрат да се правят на фактор преди да са станали газа 2. Снощи се видя, че нямат ПВО да си защитят небето.

112

Анонимен

преди 6 часа

Иран ако пожелае, може да изпепели Израел.

111

Хахаха

преди 6 часа

Това ли беше унищожителният удар на Израел? Много се заканваха, но май яко ги гони шубето.

110

Анонимен

преди 6 часа

До АМЕРИКАНЕЦ-Хахаха!Каква американска мощ?Тази която забравиха бягайки от Афганистан ли?

109

Анонимен

преди 6 часа

Иранската агенция Фарс:)))) верно са пълен фарс тия

108

Анонимен

преди 6 часа

Незнам дали Ви е извстно но 70-те години преди идването на аятоласите на власт, Иран е бил 6-тата икономика в света, БВП и е бил съизмерим с този на Италия и Франция, а в момента дори не е в челната 20-ка

107

Анонимен

преди 6 часа

Добре, че решихме еврейския въпрос в Европа, благодарение на нашите евроатлантически партньори Германия, Австрия, Унгария, Франция, Хърватия.

106

Българинъ

преди 6 часа

За година от зверската непровокирана атака срещу него, Израел смаза ислямистите на седем фронта - Газа, Ливан, Сирия, Йемен, Юдея-Самария, Ирак и Иран. Аятолите знаят какво е ударил Израел и тичат да съобщят как няма да реагират. Как да реагират без унищоженото ПВО и балестични ракети? Отговора е лъжата за "Минимални щети". Гордо до Израел!

105

Анонимен

преди 6 часа

Като гледам от днешна гледна точка, както русофобите правят за днешните събития, Хитлер е бил прав за евреите.