22

строител

преди 2 часа

Един милион евро седмична заплата. Само при такава оферта можем да разговаряме за работа.

21

Аман, от лапачи !

преди 4 часа

Aбе, на тези наши строителни фирми ще им стигнат ли някога парите ?Каква е тази алчност, какво е това чудо !Надявам се в скоро време конфликта в Близкия Изток и Украйна да се разшири,и света да изпадне в криза за да могат да им пропаднат всички планове и сметки . . .без кръчмар !

20

Анонимен

преди 4 часа

Много от тези работници правят ремонти на частно и ако не ги гледаш ще направят ремонт за отбиване на номера и ще вземат няколко хиляди.

19

Анонимен

преди 4 часа

До до 16. Кво плащаш пък ти бе мукавенко ?

18

Анонимен

преди 4 часа

В строителството работят всякакви хора но нито ги осигуряват нито плащат данъци и това е от много години

17

Анонимен

преди 5 часа

Успех на бранша, който само печели на гърба на слабоумните.

16

до 16

преди 5 часа

Според теб 1000лв. на ден е високоплатена работа?! 1000лв. на ден при 20 работни дни е абсолютно нормално платена работа. Високплатена е 10 000лв. на ден. А, за да им плащаме по 1000 на ден, нали се сещаш по колко печелим? :)

15

Иван

преди 5 часа

500 лева на ден на ръка за общ работник се праща по строежите. За майстор надницата е 1000 лева на ден на ръка. Който иска, има работа. Стига сте се оплаквали, че нямало високоплатена работа в България. От догодина ще се вдигне надницата на 700 лева на ден за общ работник и 1200 лева на ден за майстор. Големите пари са в строителния сектор.

14

Анонимен

преди 5 часа

Е там са вече истинските бачкотещи бачкери с 4к заплати, ама 4к под масата. Нагли до безкрая и обратно бачкотещи бачкери, които не плащат данъци. Е, логично после набиват укритото двойно в лихви на бързи кредити, но все пак. Тъжна картинка е нашиОТ бачкотещ бачкер на строежа или в склада. Функционална грамотност на ниво Гаврош, акъл на австpaлопитек и ценностна система на патриархален татко русофил без 2лв. в джоба. Разбирай- софрата и ракията са на пиадестал.

13

ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ

преди 5 часа

ДА СЕ СПРАТ ЗА "СОЦИАЛНО-СЛАБИТЕ" И ТОГАВА ЩЕ ИМА РАБОТНИЦИ

12

Кръчматъ

преди 5 часа

Абе ние я имаме Шест Милиона, я не, при 2 милиона Пенсионери, на които никой нормален Банкер нема да отпусне кредит/ипотека, разбираме защо, нали и 1,6 Милиона деца до 18 годишна възраст, са 3,6 Милиона, остават 2,4 Милиона. Е, па у Бг има предостатъчно построени достатъчно жилища, но продължава да се строи с бесни темпове, предимо у София, след тууй Варна и Бургас. Абе тия "Строители" пари от Нарко трафик ли перат, не знам?!

11

Анонимен

преди 5 часа

"Правдива цена" звучи като "Вервай ми, толкова е", ама щом ви трябват работници, и няма да бързате .... цента хич няма да е "правдива". Интересно, като си вземете работници 50 000, че даже от "трети страни", като свърши санирането след 3 години, после какво ще правите? А тях какво ще ги правите? Това на снимката работническо общежитие ли е, че много прилича на такова.

10

Целта е всички

преди 5 часа

да ви принудят да отидете в големите градове под наем и да си продадете жилищата от родните места. Така ще сте безропотни роби и ще живеете от заплата до заплата.

9

не разбират ли

преди 5 часа

1 милиона избегаха в чужбина и скоро нема да има. Или требва по-високи заплати тука или нема.

8

Анонимен

преди 5 часа

За качеството на изпълнение на строителството той сподели, че е добро, когато "е ясно какво ще се случва" - качеството ще излезе наяве при земетресение 6.8 и нагоре и тогава всичките подобия на това на снимката ще загърголят към "кота нула"..

7

Анонимен

преди 5 часа

Само дигат имотите но заплати нема.

6

Анонимен

преди 5 часа

Точно преди два дни купих една резервана част която търсих повече от три месеца .Платих 3 пъти по скъпо , но ми трябва .Така е и с работната ръка , ако на някой му трябва плаща .

5

българина

преди 5 часа

споко ,кризата идва.... ще са 20000 излишни

4

Мен

преди 6 часа

50000 хиляди човека от българия търсят адекватно заплащане с осигуровка,застраховка и условия за работа,а не подаяния пари на ръка и кучешки условия на труд.Май бях точен и ясен.

3

Анонимен

преди 6 часа

Да ги търси в трети страни, у нас дори ромите са в Германия. Но преди това да ги върже със сини карти за България. Иначе тези ще са и те при нашите след месец.