36

емо

преди 3 часа

ако човек борави с фактите такива, каквито са, ще стигне до извода, че Путин е напълно прав. Защото израел бомбардира, когато си поиска: ливан, сирия, иран - в скоро време, поддържан от сащ и инфалтилния ЕС. в този аспект, коментарите на евро-атлантическите ибрикчий - центаджий са проява на безсилна злоба.

35

Българин

преди 3 часа

Сащ и Великобритания са заплаха за човечеството и трябва да бъдат заличени за да има спокоисвие

34

Кравар Евроатлантик

преди 4 часа

Айде да се обади в Хага и после да пуска мисли.

33

Пояснение

преди 4 часа

Не на пълнмащабна война, а на Специална военна операция, Между другото Израел помни кой насъска Хамас срещу тях, на сакралната дата 07.10. 2023 -рожденния ден на Путинчо. Не харесват особено новите му приятелчета на Вовата от Иран. И той знае, че му кроят шапка, затова и навсякъде навън го представя двойник. Но това няма да го спаси. Евреите ще го погубят. ще се доберат и до бункера му.

32

Пипо

преди 5 часа

Не бе не е верно, това си е "специална ""операция"" възложена на военновъздушните сили на израел и включваща кратки бурни изблици на сухопътна инвазия... Бъркате се нещо

31

Алекс

преди 5 часа

Военнопрестъпникът,който разпали война в Украйна,предупреждава за възможна война в Близкия Изток.Пълен абсурд.Само нагла чебурашка е способна на подобно изпълнение.

30

?!?

преди 5 часа

"Независима Държава" За тоя такава няма. Едните са зависими от запада другите са зависими от Русия ощи Китай и се наричат свободен свят!

29

Майора

преди 5 часа

Путин , а ти защо искаш Украйна и не желаеш тя да е свободна и независима?

28

Веселяка

преди 5 часа

Костадин Костадинов защо не е на тази среща...явно не е интересна или няма покана... жалко можеше да му закачат на ревера червена звездичка или сърп и чук.

27

Анонимен

преди 6 часа

Ракетите на Путин са на привършване и започват вътрешни бунтове за отцепване от руската ***. Скоро ще се разцепи и ще влезе в гражданска война.

26

Анонимен

преди 6 часа

Колко ли трябва да си ттъп като Путягтта да си мислеш,че горе няма да плащаш за всичките погубените животи заради него.Мноооого тттъп,колкото само един КГБ-еец може да бъде.

25

Анонимен

преди 6 часа

Дреме ни на шмайзера! Просто евреите ще си получат това, което одавна са заслужили!

24

Анонимен

преди 6 часа

Война в Иран и Севрна Корея би отслабила Русия за нейната война в Украйна. Защото сега Путин разчита ракети и дронове от Иран и ракети и войници от Корея, но ако тяхната територия е нападната, ще спрат да му пращат оръжия и пушечно месо и тогава Путин остава без съюзници.

23

Гражданин

преди 6 часа

Болшевишката пропаганда винаги представя желаното за вече сбъдващо се, ама то никога не става!

22

Войводата

преди 6 часа

1. ЗА НЕЯ 2. Победих цру 3. Кога САЩ ще нападнат ядрен Иран? 4. Нали било същото като Ирак. Давайте момчета и момичета. 5. По лесно е да използвате целия си ресурс срещу 1 нали?

21

Анонимен

преди 6 часа

Абе Путин,че нали ти я подклаждаш тая война ко са прайш на лъжец и масов убиец ддолен.

20

Анонимен

преди 6 часа

Чак е интересно дали от всичките а6дали, слушащи го, се намери поне един разумен та да го попита какво прави той в Украйна и защо за нея не е загрижен толкова, колкото за Палестина и Ливан.

19

Анонимен

преди 6 часа

Слушайте Путин. Никога не греши. И със сигурност знае повече, отколкото вие.

18

Анонимен

преди 6 часа

Само по 4 плюсчета ли можеш бе картонен боец?

17

До 18

преди 6 часа

Тя и твоята така прави затова се нервиш нали!