157

Анонимен

преди 19 минути

Аууууу, колко сте жалки с тези предположения! Това не са ви Макрон и Шолц, а тоя на Англия даже името му не знам. Това са други хора, които не си играят на шикалки. Но когато всичко мериш през собствените си мерки и теглилки, както запада, губиш равновесие и падаш от гредата.

156

Кръчматъ

преди 52 минути

Кимчо предварително се е косултирал с РФ и Китай, и е получил одобрение за инициативата си, и от двете страни!!! Обтегнатите отношения между РФ и Китай си остават само като "Мокрите сънища" на Запада! -))))))))))) Играе се на Едро, Залозите са Големи!!!

155

Анонимен

преди 52 минути

Ква е тая vайняна диариR vе ......

154

на запада

преди 1 час

много му се иска - нали :) А китай иска да си осигури северния фланг - срещу Южна Корея, Севрна Корея е доста подходяща не мислите ли? Тайван е плана на Китай! :)

153

Анонимен

преди 2 часа

Скоро Индия щи има индийци за шефове и на щатите хахахаха. САЩ колония на БРИКС

152

Анонимен

преди 2 часа

Засега се карат само Тръмп и Харис...

151

Анонимен

преди 2 часа

поредните глупости написани човек получаващ долари за глупостите си.

150

Анонимен

преди 2 часа

Ким Чен Ун бил започнал да настройва Русия и Китай една срещу друга. Анализаторите на DW съвсем изплискаха легена.

149

Анонимен

преди 2 часа

Много си бъркат по задните дворове....

148

Анонимен

преди 3 часа

Много им се иска Китай и Русия да се скарат, но това да не ви е селска, кръчмарска свада? Тук играят върло съдбоносни интереси и няма караници, няма приятелства. Само интереси.

147

Анонимен

преди 3 часа

Има известни аномалии във форума за които се досещаме от къде идват.

146

Анонимен

преди 3 часа

Всъщност, опитват да преместят войната между северна и южна корея на територията на украйна, понеже южнокорейците заявиха, че пращат свои войски в украйна. Честито укри, вие стее идеален полигон за военни обучения. Няма ви, изчезнахте. Байю баю. Ще зяпате Беларус през бинокъла и ще се питате що така те си живеят така животски, а вие *** с най-красчия начело.

145

Анонимен

преди 3 часа

Русия и Китай няма нужда да се карат. Китай никога няма да иска да е зависим от Русия, така както не искаше да е зависим и от СССР преди да се разпадне. Китайците са хитри и вървят по собствен път и не се хващат за удавниците.

144

Анонимен

преди 3 часа

Всички хвалят Китай колко бил дръпнал и каква сила бил, но помислете - Китай е икомическа сила не заради комунистическите си лидери, а въпреки тях. Защото ако икономиката им беше толкова затворена, колкото на СССР и Северна Корея и не си сътрудничаха с прогнилия запад, и досега китайците щяха да гладуват като севернокорейци.

143

хе хе хе

преди 3 часа

Сега това ли е надеждата на Целия Цивилизован Свят, някой да скара Русия и Китай? надай се коре на пияни булки:)))

142

пияница мистик

преди 3 часа

"Държавната пропаганда напомня руската и китайската: САЩ били виновни за все по-войнствената реторика на Пхенян, ставало дума за защита от "империалистическия враг" === Ами то така си беше и по време на Желязната Завеса от Студената Война. Разлика никаква. Тогава лозунга обаче беше, че трябва да се борим срещу "Американския империализъм и японския милитаризъм" .....ахахахахахаха :))))))) Още го помня, малко дете бях, но ни промиваха мозъците ежедневно

141

Анонимен

преди 3 часа

Гледах клип как украински войник се храни с пакетирана храна от южна Корея. Защо помагат на украйна а не помагат на своите братя в СК които са под санкции. Санкциите срещу държави и народи са абсолютно незаконни. Ако съм адвокат ще потърся права. Партиите къде са ?!? Да не говорим че санкциите са неморални !?!

140

Анонимен

преди 3 часа

Изобщо не ме интересува нито дебелия нито тънкия. СК и ЮК са един народ. Какво против хората имате ?!?

139

европейски популис

преди 3 часа

вий не се притеснявайте за отношенията им ами гледайте къде сме ние -никъде и надъното и сле ЕС накъдето потъва пак избрахме грешната посока -БРИКС е спасението към където с енасочи по-вечето от половината свят,че в колонията БГ няма инвестиции

138

98765432

преди 3 часа

Не !