24

Анонимен

преди 2 часа

Касови бележки на кандидат мъртъвците издавал ли е?

23

Анонимен

преди 3 часа

Смях, нито кмета на селото, нито полицията, абе никой досега ни видял, ни чул, ни попитал кой е този, кви ги върши... Смях. От селото всички виждали, ама никой нищо не знаел.

22

Искам да знам

преди 3 часа

Собственикът на балона за красота ли го е притежавал или с цел печелене на пари по нелицензиран начин с екстремни спортове? А може би просто го е дал на приятели да си поскачат? Щото в Бегето можеш да караш както си искаш с колкото си искаш, както и да скачаш от вскякакви балони.

21

Анонимен

преди 3 часа

По соца имаше клубове по паршутизъм и дори там за съжаление ставаха инциденти.Това е рисков спорт.Но дори и не много опитен парашутист знае, че има уред, наречен висотомер, който ти показва височината и съответно да прецениш дали разполагаш с достатъчно време и разстояние за отваряне на парашут.Мининмума е 600-700 м, но зависи и от модела на парашута, от начина на падане и много други подробности. Въобще това не е хоби за безотговорни хора.

20

Анонимен

преди 4 часа

То така с такъв балон и над АЕЦ можеш да се разходиш....

19

Само един шпрайт

преди 4 часа

Облитали са мястото със дрон, за да търсят следи от балона във въздуха, за да докажат, че е прелетял оттам. А то вятърът ги е издухал отдавна.

18

Ани

преди 4 часа

Вкарали собственика на балона, че им е най лесно. Ако хване добър адвокат ще има да плащаме в Страсбург.

17

Анонимен

преди 5 часа

Раследващите имитират дейност ! Тва не е ззанятие организиран тип с инструктаж, отговорник и пр. Опитни парашутисти, луди глави скачат от балон. Леталния изход няма как да се свърже пряко като отговорност на издигналия ги с балона, въпреки нерегистрирания балон и липсата на лиценз за пилота. Добре дошли в новото време. Балон може да си купи всеки. А дали ще го вдигне в нарушение или няма да е покрил нормативи за пилот е друга игра. Колко шофйори без книжка спря закона?

16

Питам

преди 5 часа

Това ли е причината парашутистите да не могат да се приземят както трябва ? Липсата на документи.

15

Селянин

преди 5 часа

До Запознат Най-вероятно "селския тарикат" е бивш пилот и добре знае организацията на трафика, и къде е безопасно да се лети.

14

:)))

преди 5 часа

До КАТ И аптечка!:)))))

13

Селянин

преди 5 часа

Възрастни хора са, всеки има право да се претрепе по предпочитан от него начин, иначе днес ще ви забранят балоните, утре месото "щото е вредно"

12

Запознат

преди 5 часа

Не ми се мисли, ако Балонът на тоя селски тарикат се беше ударил в самолет или хеликоптер...Ей затова трябва да има регистрация, лицензиране и прочее! За един киляв мотопедчик минаваш през Ада докато го узакониш..

11

КАТ

преди 5 часа

Машината не е имала гражданска орговорност, технически преглед и винетка.

10

До 13

преди 5 часа

Мен пък ти не ме трогваш че не те трогвали

9

Оффф

преди 5 часа

Тия и разни алпинисти и планинари, хич не ме трогват!

8

ТАКАААА...

преди 5 часа

има едни дето си строят къщи , села където искат, грабят и убиват, но тях рядко ги арестуват, и после ги пускат. И какво е виновен собственикът на балона, че някой се пребил скачайки от неговия балон. Ако някой скочи от балкона ми на 10-я етаж, ще ме арестуват ли?

7

не си в час

преди 5 часа

До Itso На времето скачахме от парашутни кули ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с отворен парашут!

6

до 7

преди 5 часа

Ще си правиш всичко на собствения двор, ама трябва да е според закона. АЕЦ в мазето как ти звучи? Като си купиш кораб и капитан ли ставаш?

5

Itso

преди 6 часа

Гледах на репортажа снощи - скачат с предварително отворен парашут, което е абсолютно неправилно. Падането е било въпрос на време.