77

Анонимен

преди 2 минути

Лоша работа. Агентът на Путин полудя.

76

Анонимен

преди 9 минути

Последните изяви на Тръмп категорично показват, че му хлопа дюшемето. Говори несвързано, прескача от тема на тема, споменава имена на спортисти и певци ни в клин ни в ръкав. Ако го изберат САЩ ще си имат един напълно неадекватен президент. Мисля дори че няма да е в състояние да си завърши мандата имайки предвид бързото му ментално влошаване. Вицето му и то не е читаво, типичен американски селянин от малък град. И двамата са голяма беда за САЩ и света.

75

Усмирителна ризка

преди 17 минути

за оранжевият клоун!!!

74

Da Big Ша фьора

преди 28 минути

Начи ся ас да фи кажа щоту нъль съм исвестен мирикански ръпист, требе да исберем КамаЛаЛаЛаЛата щото и тя ходеше на голити партита на ПДидито да я рапират афро мириканците кът мени и малкоту Ша и за тфа сеа сме братчеди! Иначе Тръмпо ша забрани жендърите щото нъль е фашист и ша на гърчи здраво! Да живеи Камалалалалата най ЕнтЕлЕгЕнтнатъ индийка афромириканка!

73

дончУ белината

преди 42 минути

е абсолютенПсихопатИпростак, както и поддържниците му русофили. ФактUp

72

Анонимен

преди 1 час

И ТръмБ и ПутИн са за Карлуково

71

баба мара

преди 1 час

и двамата кандидати са откачалки при 300 милиона да не може да се намерисвестен човек

70

Тратанци

преди 2 часа

А Бай Дрън беше годен нали.....

69

Вицето на Тръмп

преди 3 часа

Идеята ни със следващият Президент на САЩ е да изпедерастим вси русофилософстващи комундялници на територията на България и считам, че няма да ни е трудно, тъй като леворезбовите СеСеСеРейници са с леви гени и се оставят на течението.

68

Анонимен

преди 3 часа

На тази възраст е перфектен за лидер на БРИКС, където за целия съюз има само един на възраст под 70. И пак няма да е най-възрастния.

67

Що не

преди 3 часа

Оставите американците да преценят дали за лявата хиена или за Тръмп да гласуват. Гледайте у нас кво става

66

Анонимен

преди 3 часа

Мутрофанова е раздала джобните и Тролю Тролевци дращят като обезумели. А да питам Боко Тикваров годен ли е психически?! Ами Кремълската Мумия годна ли е психически?!?!

65

Анонимен

преди 3 часа

А ний какво ще правиме с ходещите Скурбути в обществото - русофилите? Не може да се живее с тях! Виждате Копейкин толкова се е разпродал като орocпия на Капъъла Чаршия че вече е кривоглед. Ивилин Михайлов се оказа свобдник и измамник. Киро Брейка и той колосален измамник. Всички мутри са русофили. Време е за Пречистване!

64

Анонимен

преди 3 часа

сдухани дедовци подлудиха света и всичко потъна в хаос

63

Соростак Троляк

преди 3 часа

Плащат ни от Козяк да пишем всякакви простотии срещу всеки който не е отявлен либераст!

62

стига бе

преди 4 часа

Мумията Байдън беше ли годен? Тръмп е сто пъти по-адекватен от него. Оня се губеше в кабинета си даже. Щяха да го издигат отново, но видяха, че няма шанс. Харис го смени, но така и не каза, защо предаде Байдън когато навсякъде говореха, че е добре известно няма проблем. Тръмп е неудобен на дълбоката държава, затова и тия басни.

61

Анонимен

преди 4 часа

Другари продажни джурналисти как пък един път не казахте нещо позитивно за Тръмп. Сега пък захапахте и вицето му. Нямате ли капка доблест и чувство за мяра, или малко уважение.Кой ви плаща да пишете непркъснато неверни новини. Явно нямате капка достойнство.

60

Анонимен

преди 4 часа

Та те от 2016г. го водят за психично негоден....и до никъде не са я докарали. Само пишат книги за ба*ъците, които после ги купуват.

59

Анонимен

преди 4 часа

Психически годен ли е американеца да гласува - при все, че преди това са избрали Байдън?

58

Анонимен

преди 4 часа

Прощавайте че ви прекъсвам, да сте чували за атентат в Анкара днес?