58

Анонимен

преди 8 минути

Доказано е че деца насилващи животни се превръщат в психо убийци.

57

нищо ново

преди 52 минути

ще му се върне

56

Бирнико

преди 1 час

Като бяхме деца всички убиваха котки с тъпкачи . А бабичките ни даваха малките котета новородени да ги изхвърляме на сметището срещу 50 Ст. И никой от тези които познавам не е станал престъпник убиец и *** включително и аз . А сега че има телефони и камери е друг въпрос

55

Анонимен

преди 1 час

Кажете кое е това кoпeленце... да го "посъветваме"

54

Анонимен

преди 2 часа

VladTepes просто се прави на интересен, а в живота сигурно е посредствен страхливец, каквито са всички насилници над хора и животни.

53

Анонимен

преди 3 часа

Между другото котките са едни от животните, които не се убиват, защото това носи нещастие. След не много време ще се случи същото и на тинейджъра. Само не ни карайте да го съжаляваме тогава. Не заслужава.

52

Анонимен

преди 3 часа

Те затова налитат и на баби и дядовци, защото са слаби и безпомощни. Що не се метнат да пребият някой нацепен батка? ТВУ за такива и строг режим!

51

Анонимен

преди 3 часа

Някои хора стават само за резервни части. Такива трябва да ги държат затворени някъде и да ги хранят докато не потрябват органите им. После да ги разфасоват хуманно и това е.

50

Анонимен

преди 3 часа

На тези малки *** снимките да бъдат разлепени навсякъде. В социалните мрежи също.

49

Анонимен

преди 4 часа

Този е следващия Тед Бънди. Имаме време да го предотвратим. Само казвам.

48

Анонимен

преди 4 часа

Статията би била професионална и вие бихте приличали повече на журланисти, а не на драскачи, ако се бяхте поинтересували от мерките, които ще се предприемат. Или ако не се предприемат - да го отразите, за да знаят хората, че полицията не работи. Този изверг си реве за мерки.

47

Анонимен

преди 4 часа

Имам син на същата възраст и не мога да проумея, как едно 14 годишно момче е способно на такава жестокост! Според мен има някакъв дефицит, най-вече в семейството.

46

До VladTepes

преди 4 часа

"""""""Похвално е да убиеш сатанинско изчадие, което измъчва и покварява хората. Смърт на котките!"""""""" ------------ Какви чудесни родители си имал, какво прекрасно възпитание са ти дали, за ДНК-то да не говорим!!!! Пиеш ли си редовно таблетките???

45

Констатация

преди 4 часа

Ммм...., какво чудесно младо поколение расте..., а в случая, тоз български "юнак" до 10-на години ще е готов и на хора да посегне.

44

VladTepes

преди 5 часа

До АнонименПохвално е да убиеш сатанинско изчадие, което измъчва и покварява хората. Смърт на котките!

43

VladTepes

преди 5 часа

Веднъж успях да уцеля котка с отломка от счупена плочка и потече кръв, за съжаление се скри под кола преди да успея да нанеса втори удар. Смърт на котките!

42

333

преди 5 часа

Бой с пръчки по такива .

41

Анонимен

преди 5 часа

Да го пребият с камъни до смърт!

40

анонимен

преди 5 часа

До VladTepesти си сатанинско изчадие, тебе да хвърлят от камбанарията, а не беззащитното животинче, *** долен.

39

Анонимен

преди 5 часа

Пребил беззащитно същество и се похвалил с това. С какво точно се е похвалил? Сила ли се изисква за такова деяние или ум, или знания, или умения? Не. Единственото изискване е да си малко, долнопробно, незначително, безмозъчно същество. Толкова глупаво, че дори и наказанието си няма да разбере - ще гледа тъпо и ще вика "кво". Тези само страхът ги възпира ефективно, дано се намери кой да го обработи по подходящия начин.