52

Км

преди 2 часа

Това ,,жито,,в корабите е сорт,,военен,,.Като ударят кораба цял ден продължава да гърми.

51

нищо ново

преди 3 часа

Агресор Сър. Пред нищо не се спира.

50

Дедо поп

преди 3 часа

Тоя *** пие ли си редовно хаповете???

49

уха

преди 4 часа

По-голяма глупост не бях чел тия дни.

48

Енглиш мекиш киткиш

преди 4 часа

Реват англосексетата,реват а?! Наистина преди няколко дена руски ракети пратиха няколко кораба в Одеса при Бандерите! В медиите има зрелищни експлозии озаряващи небето! Не знаех,че зърното с което са били натоварени е толкова запалимо и експлодиращо! Руснаците твърдят,че са ракети Сторм шадоу,ама кой им вярва на тях! Даже не вярвам че вчера са пленили няколко американци на Брадли,объркали се в украинската степ ха ха ха,макар че има видеа за това

47

Дядо Йоцо

преди 4 часа

До анонимен 50 - Хлапе, извади си главата от задтника си, ще се задушиш!

46

анонимен

преди 4 часа

Русия няма храна за руснаците няма и за ГАЗА. Нямат и оръжия, купуват от Китай, Северна Корея и Иран. Яко е закъсала руската икономика. Само диктатурата от Кремъл се увеличава.

45

Ачо

преди 4 часа

Начи Путин сутрин кат' стане и почва да се чуди кое по-напред - избори в САШ ли да дирижира, хранителни доставси в Газа ли да блокира.....

44

Анонимен

преди 4 часа

СТАРМЪРЧО ТОВА ЛИ Е ПРОЧУТИЯТ БРИТАНСКИ ХУМОР???!!!... ВИНАГИ СЕ ЧУДЯ КАТО ПРОЧЕТА АНОНС ЗА ФИЛМ КОМЕДИЯ, КАКВА АНГЛОСАКСОНСКА ТЪПОТИЯ ЩЕ БЪДЕ!!!...

43

Анонимен

преди 4 часа

Народът го е казал- НА КАЛПАВ ВОДОЛАЗ,ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧАТ

42

Анонимен

преди 4 часа

Украинските пристанища в тях се доставят оръжия за киевския режим под прикритието на хуманитарна помощ.Естествено, че Русия ще ги атакува, даже закъсня много!

41

Ада на чебурашките

преди 4 часа

"Палестинските семейства призоваха за присъствие на британски персонал на граничните пунктове в Газа, за да се гарантира, че инспекциите се извършват бързо и че помощта тече неограничено.".............Странно, защо не искат помощ от рашките?

40

Смях

преди 4 часа

Тия рижжави островни плъххове откриха нарязания хляб с тоя коментар бухахахахахахха Руссия притежава 40% от държавицата им, другите 60 са на янките..... ем пиккаят срещу вятъра ем разпъват чадъри заради златистия дъждец :)))

39

SS Comendand

преди 5 часа

Ами ... евреин, хер! Какво да го правим?!

38

Кораби, натоварени

преди 5 часа

със западно оръжие, бяха потопени от руски удари. Западът се опитва да ни убеди, че след като разтоварят оръжието, тези кораби щели да бъдат натоварени със зърно.

37

Анонимен

преди 5 часа

Ако не е Путин виновен, то са извънземните. Абе нали руснаците подкрепяха ислямистите да се бият срещу Израел? Пък то какво излезе, не им дават да ядат. :-)

36

Стармър дрънка

преди 5 часа

колкото да не заспи и когато британците го обсипват с конструктивна критика, той пуска престъпниците от затворите, за да освободи място в тях за критикуващите го.

35

Цирк

преди 5 часа

Крадеца вика дръжте крадеца...

34

Анонимен

преди 5 часа

Мда, за страданията си палестинците трябва да знаят едно-Путин е виновен, както винаги и той им е причинил хуманитарната криза. Га, ти наглите наглосакси. Няма ли кой да им оскубе перушината?

33

Анонимен

преди 5 часа

Значи Путин бил виновен, че Израел от началото на войната блокира доставките за Газа.