38

Анонимен

преди 10 минути

В този контекст България и ЕС е нужно да добиват собствен газ и петрол, включително от цялата българска акватория в черно море.

37

Анонимен

преди 2 часа

ЗЕЛЕ, НЕ РАЗБРА ЛИ ТЪНКИЯ НАМЕК - БЕШЕ УПОТРЕБЕН И ЕСТЕСТВЕНО ИЗОСТАВЕН КАТО СТАР БРАКУВАН КОН!!! НО ОЩЕ ИМАШ КЕРЕМИДИТЕ НА ХАЙГРОУВ ХАУС НА ОСТРОВА, ТА ДА СИ СПРЕТВАШ ПАРТИЙКА БРИДЖ С КИНГА ЧАРЛИ И КАМИЛАТА - НЕ ЧАКАЙ ДА ПАДНЕ И ПОСЛЕДНИЯТ УКРАИНЕЦ!!!...

36

Христо Христов

преди 3 часа

За България няма нищо по-добро от това Украйна да влезе в НАТО и да има мобилизация на двата милиона неграмотни про'с'така, които гласуват за ЕС и евроатлантизъм на фронта! Факт!

35

ЗЕЛЯ

преди 3 часа

чака покана от св.петър ,съвсем скоро

34

Просроченият Зе

преди 4 часа

с всички сили се опитва да докаже, че КНДР помага на РФ с войници, за да провокира своите помагачи и главно Южна Корея да вкара свои войски в Украйна в помощ на киевския режим.

33

Лудото Ленче

преди 5 часа

Ха ха хааа какво смешно заглавие ?!!!

32

коментар

преди 5 часа

Аз пък очаквам започналите в Покрайна протести срещу зеля да се увеличават и множат! Долу нелегитимния просяк, нови избори, нов президент и край на тази война!

31

Зелен Шебек

преди 5 часа

За какво им е на НАТО страна без армия и уръжие , украйнската армия е почти избита , военните складове отдавна са празни и се разчита само на помощи

30

Анонимен

преди 5 часа

Направил си е Зелята сметка , ама без Кръчмаря .

29

Анонимен

преди 5 часа

Нека си чака тоя изнудвач. Мда, ЕС и НАТО ама някой друг път...

28

Хи хи

преди 5 часа

Аааа зеля, не може нато. Още много трябва да те бият по зелената тukвичка, докато схванеш!

27

Анонимен

преди 5 часа

Как ги прецакаха Укрите само. ХАХА. Да се смея ли, да плача ли? Вкараха ги във война,сваляха им звезди и накрая ги онодиха и захвърлиха като мръсно куче. Едно от многобройните доказателства ,че на САЩ не трябва да се вярва, не трябва и да съществуват защото са вредни за човешкия вид !!

26

Анонимен

преди 5 часа

Точно както и ние си чакаме от там самолетите.... На куково лято ще дойдат на куп - и помощта на Уклрайна, и нашите хвърчила.

25

Анонимен

преди 5 часа

Разбира се, че очаква, и след следващите избори след 5г. пак ще очаква, е може и да не е зеля къси тогава де.

24

Анонимен

преди 5 часа

Покана за калашник ше получи - като Чаушеску :)))

23

Анонимен

преди 6 часа

Покана за нещо друго по скоро да очаква

22

РЕШЕНИЕТО

преди 6 часа

Зелю се примирява с новите територии на Русия добити с всенароден референдум и за сметка на това укрите, каквото е останало, няма да влизат в съюз с агресивни блокове като НАТЮ!!! И така ша си заживеят в мир дълги години напред!!! Ааааа.... и Зелю има да плаща и масрафа.... репарациите!!!

21

Анонимен

преди 6 часа

Зеленски ще има да си чака. Аз се сещам за поне 3 страни, които ще сложат вето. Украйна никога няма да е в НАТО и е време Кретенски да си го навие в главата. Плановете му винаги се увенчават с провал. Затова започна и все още продължава войната.

20

Анонимен

преди 6 часа

Зеленко, не забравяй бялото знаме! И с нато и без нато трябва да го вееш!

19

Наглост

преди 6 часа

Даже проваления Зе казва в очите на ЕС, че от нея нищо не зависи и ще прави това, което САЩ й нареди. Т.е. да му дава нашите данъци редовно и изцяло, без да му противоречи. А в НАТО ще влезе, когато то се разпадне. Т.е. скоро може да влезе даже без да пита никой. Чесртито му.