321

Анонимен

преди 25 минути

Какво бъдеще бе като Путин до 3 години е аут от световната политическа сцена хода да му ги полапаш ако искаш с все цялата ти рода ***!

320

Куку

преди 31 минути

Това бъдеще вече сме го преживяли,стотина хиляди българи минаха през лагерите, около 30 хиляди бяха убити,празни магазини,нямаш право да пътуваш,нямаш право на собственост,накрая това се изражда във фашизъм и започва разправа с турци,*** или евреи!

319

Анонимен

преди 33 минути

Костадинчо,бегом към светлото бъдеще -тъмна Индия! И да не забравиш да вземеш другите клети пролетарии с теб!

318

Анонимен

преди 54 минути

Върви в просия бе ренегат такъв

317

Факт

преди 1 час

Брикс е Франкенщайн,създаден за банкети на вождовете от третия свят!

316

Коце

преди 1 час

И всичко това благодарение на великият геополитик,стратег, плувец, ловец,кагебист и таксист, строител четвърти разряд, шахматист, главнокомандващ,баскетболист ,хокеист и историк Владимир Владимирович Путин,по майка Шаломович!

315

Анонимен

преди 1 час

Ахам добре! Костя само кажи какво трябва да направим, ти майка, ти бащица

314

Анонимен

преди 1 час

И защо са не отидем при БРИКС. Между другото ние може да сме си в ЕС и БРИКС едновременно. Членството в БРИКС не означава, че излизаме от ЕС. Дали ще са рубли или долари има ли значение? Ако китаеца и руснакът дават повече пари от муриканеца и западняка, защо не отидем при бай китаец. Важното е да печели деньги. Дали ще са долари, юани, рубли или долари все тая. А ние сме разположени между Европа и Азия и може да получаваме дивиденти и от Запад и от Изток.

313

Анонимен

преди 1 час

Ако ЕС беше много добър, Англия нямаше да го напусне. Англичаните напуснаха ЕС, защото са умен народ. Ако и ние сме умни като англичаните и ние ще излезем от ЕС.

312

Теко

преди 1 час

Пак ли ще се освобождаваме:Веднъж от комунизма,сега от БРИКС

311

Варненец

преди 2 часа

39 автобус от ЖП гарата, 2 левчета билетче и към къщи в Максудата Коце. БРИКС МРИКС нидей зная мноу. Ай мойка, действай.

310

!

преди 2 часа

Прав ти път. България е в Европа, копейка, ти замивай за някоя държава от БРИКС. Няма да липсваш на никой!

309

Волгин

преди 2 часа

Напускам европарламента и не ща 20 000 еврака заплата.. отивам в Русия и искам рубли.

308

Щерев

преди 2 часа

Гледам в България всички дърти комунисти са се наредили пред банките да обменят левове, евра, долари в рубли... Хай млати путлеразти вие що не сте на опашката- рублите ще свършат и няма да може да си купите хляб даже с тези западни хартийки мбхаааа

307

Сагласен

преди 2 часа

По добре първи във село от колкото последен във града.

306

Здрав смисъл

преди 3 часа

Копейкин и копейките могат много лесно да се присъединят към БРИКС: възползват се от поканата на кремльовския си государ и се заселват в рая на Земята. Но при едно условие: отказват се от българското си гражданство и повече не се връщат в България.Нека да живеят в благоденствие и според руските традиционни ценности, да се радват на живота и да са щастливи така, както са си го пожелали. Само се моля другите българи да имат достатъчно останал здрав разум, за да не ни докарат пак ,,освободителите".

305

Витанов

преди 3 часа

Слабо смятате!

304

Анонимен

преди 3 часа

Винаги е късно да го арестуват!

303

Анонимен

преди 3 часа

Пеевски не ме тревожи, холестерола на никого не прощава.

302

александр морозов

преди 3 часа

А вече съм в БРИКС. Продадох си апартамента в Аспарухово. Изхарчих парите и вече съм в БРИКС.