54

Анонимен

преди 26 минути

Колко българи едвам смогват с мижавите заплати и ги тресе да не си загубят работата. По селата масово стоят на студено, че 100 и нещо лв е кубика дърва. И после за ток, вода и? И понеже сме много богати - дай да ги хрантутим тия цяла зима 3-пъти ядене на ден, на топличко с топла вода. Какво им пука - нали НИЕ плащаме. Държим един търтеи, които такива и ще си останат. То не може и не иска да работи. Защо му е като си има прислуга?

53

Анонимен

преди 39 минути

Един далак за мен, моля

52

Анонимен

преди 1 час

Откогато на митническите пунктове "работят" частни фирми, Бг е разграден двор. Какъв ли трафик мафията ще реализира още през границите? МВР, прокуратурата и съдът ни "пазят"! Европейските държави си затварят границите, ние напираме за сухопътен Шенген?!? "Народе!!!"

51

Анонимен

преди 2 часа

O, прекрасно, свежи донори на органи!!! Не ги смазвайте от бой, да не ги повредите преждевременно. После може да се гаврите с труповете им колкото си искате.

50

Лудото Ленче

преди 3 часа

Това не са мигранти а НАШЕСТВЕНИЦИ !!!

49

Анонимен

преди 3 часа

До 51 - Както и да нахлуят в тях в случйано време и да изкарат децата, жената, бабата на студа, докато претършуват всичко :)

48

Анонимен

преди 3 часа

Тара,мбуките да бъдат депортирани незабавно, а каналджията директно в затвора!

47

Анонимен

преди 3 часа

Тея минторбуси са с товаропоносимост не повече от 1.5-1.7 тона, а 26 (или 27 ако шофьора не е иблмигрант) по 75 килограма, са си два тона, като маса. Не е просто "амортисорите ще се свият" ами при завой наклатките играя лошо, спорачи не държат, ускорението ти е като на парен локомотив ...

46

Анонимен

преди 3 часа

колко ли камиони с мигранти са минали, ама като не са се удари в мантинела... не могат да ги хванат, все пак мвр-то е заинтересовано да изкара всеки бг гражданин наркоман с фалшивите им тестове и да му вземат имуществото за 6 месеца

45

Анонимен

преди 3 часа

това са мигранти бе, какво ги гоните, само ако имат грам трева в джоба, тогава са престъпници!

44

Анонимен

преди 4 часа

Да бъдат екзекутирани на място, заедно с каналджията!

43

Анонимен

преди 4 часа

за последните 4 години на мвр-то не помня вече колко пъти им вдигаха заплатите, за този период, моята не е мръднала, и ето резулата, симулация на работа чрез репресии над обикновения гражданин

42

Анонимен

преди 4 часа

Стига с това безлично "мигранти".Това за нарушители на границата!

41

Анонимен

преди 4 часа

а колко са минали без да се забият в нещо... но родната полиция се азнимава сами с рекет на гражданите под предлог, че са наркомани, защото пият антибиотик!

40

По същество

преди 4 часа

Рaзстрел на всички на място. Шофьорът завързан за 4 коня и знаем от там нататък. Всеки да си знае колко реално струва да минеш българската граница нелегално.

39

Дам...

преди 4 часа

Явно скоро пак е имало конкурс по некадърност за шофьори на мигранти! Само се чудя тия наши ченгета, толкова ли нямат едни шипове, че да ги спрат още в Пазарджик? Ама явно цялата ни полиция е впрегната да се разправя с купувачите на гласове, които са конкуренция на Шишо и Боко! А другият път да ги преследват чак до Калотина и ако случайно не се разбият в някоя мантинела хич да не ги закачат, да ги пускат да си заминават!

38

Ужас

преди 5 часа

Защо ги търсят там,разходете се в центъра на София, и ще се чудите дали сте в Багдад или в София. Политиците унищожиха България.

37

Анонимен

преди 5 часа

А в МВР искат увеличение на заплатите!С какво ли са ги заслужили?

36

Анонимен

преди 5 часа

проекта Калгари в пълна сила

35

STOP CANCER tERROR

преди 5 часа

Затвор за виновните лица вкл. от МВР И КАТ . Конституцията ИЗРИЧБНО ЗАБРАНЯВА ВИДЕО ТЕРОРА. чл.32. ЗАКОНЪТ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ?ЗДП 1969 ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ОТлВичащи вниманието на водача стикери. Всичко ЗАПИСАНО СЪС ЗАБРАНЯВА СЕ Е ЗАПИСАНО С УБИТИ И РАНЕНИ.ТЕрористи ползват менкани на власт представители на нарочно създадени престъпни групи - партии за ликвидация на БЪлгарите. /ДПС<ГЕРБ,СДС<БСП<ПП<ДБ и останалите . ВИжте им досиетата..