86

Анонимен

преди 44 минути

тия 4 страхливци на снимката ли се страхуват?

85

Анонимен

преди 47 минути

Щом цитирате бай дъна и плю вне лиев ,ясно колко сте "медия "

84

хаха

преди 1 час

Коя им демокрация?

83

Анонимен

преди 1 час

Разбира се къде по- спокойно и без страх се живее с президент с доказана деменция и кандидат Харис,която е лъгала публично и прикривала неговото слабоумие.

82

ГЛУПАВИ ЛИДЕРИ

преди 2 часа

ДАЛИ Е ТРЪМП ИЛИ МУМИЯТА БАДАНАРКАТА УМНИТЕ ЛИДЕРИ ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ ЗАСТРАШЕНИ!!!...

81

1

преди 2 часа

Мръсни фалшиви лицемери :)))))) А Бъйден е просто ***

80

Мда

преди 3 часа

Много точно казано "демокрацията ИМ". Т.е. демокрацията е собственост на лидерите. :-) Демокрация означава народно управление. Другото си е тоталитаризъм със подменен етикет.

79

Анонимен

преди 3 часа

А Китай е комунисическа страна, която се упралвява от Комунистическата партия. В Китай няма опозиция или други политически партии. В Китай не се провеждат избори. Китай, и Северна Корея са единствените демократични страни в света, където лидерите на страните реално работят за народа.

78

Анонимен

преди 3 часа

Мене демокрацията много ме кефи, защото съм човек от народа и много обичам да управлявам, а при демокрацията народа управлява, демокрация произлиза от демос - управление на народа, затова мене демокрацията много ме кефи.

77

Христо Христов

преди 3 часа

До 75 "... аз като чуя думата демокрация правя връзка с крадене , с корупция" - в ЕС демокрация се превежда като евроатлантически (юдохрисриянски) ценности. Факт.

76

Христо Христов

преди 3 часа

Тръмп - разрушителят на демокрацията за частно ползване! Go Trump, go!

75

Абе да се чуди

преди 3 часа

човек, България как живяла преди "да ни води САЩ"? Държава на над 1300 години, пък ни води някакво кутре на 250. Ай, бегай от кука бе! дали сме език и култура на над 300 милиона души, а вие отпадъци какво сте дали на света?!

74

Анонимен

преди 3 часа

eб.е.м ти и демокрацията- Във вашата демокрация, човешкият живот струва една голяма нула, или по-скоро кръгът на нулата.... В основата си се гради върху огромен по мащаб корупция и леви либерастки идеии.... Ценности нулеви... Тръбите, че инакомислещите трябва да имат свобода, а когато не сме в успоредни на вашата линия, застрашаваме демокрацията... В край на 90-те в Белград имаше плакат по време на демократичните бомбардировки с обеднен уран - "Колумбе, й.е.б.м. ти откритието" Те така и с вас

73

баба яга

преди 3 часа

"демократичните правила по света" някой може ли да поясни какво означава този израз "Джо, той не бива да спечели. Моята демокрация е застрашена" аз като чуя думата демокрация правя връзка с крадене , с корупция

72

Анонимен

преди 3 часа

Либерастите по цял свят се страхуват от Тръмп. Това са точните думи.Страхуват се, защото прагматично-консервативната политика на Републиканската партия на САЩ отхвърля пропагандата, икономическите и социалните абсурди, с които самите либерасти съсипват собствените си държави. За това се страхуват.

71

Анонимен123

преди 3 часа

ДАНО спечели Тръмп... Да се спре веднъж завинаги тази война, пари, оръжия и техника къде се дават на зелето. А това къде "ес" е одобрила помощ на у...с...р....а...й....н....а Това са, и нашите пари който внасяме всяка година като членски внос.....ВЪН БЪЛГАРИЯ от "сащ" "нато" "ес" и др подобни.

70

Нали така

преди 3 часа

Всички теме-рути,джен-дъри,трето-полови, психично-болни,извратени и прочие еврогей лидери не харесват Тръмп ,а си харесват бай Дън,дето се губи постоянно и не знае какъв е.Европейските гей лидери не харесват силните водачи,не харесват силните лидери,а искат президентите да са безлични, страхливи и мънкащи! Искат да си прокарват джендър идеологията и тем подобни извратени простотии!

69

ПРЕДАТЕЛ ТЪПУТИН

преди 4 часа

НИКАКЪВ ДОНАЛД ТРЪМП!!! САМО КАМАЛА ХАРИС! ТИЯ ТЪПУТИНАСРАНАСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ, ЧЕ ИМА ОЩЕ ЗА ТРЕПАНЕ , ЧЕ И ЖЪЛТИ :D

68

Анонимен

преди 4 часа

И с право се страхуват. Защото Тръмп в Европа признава един единствен лидер и той е Виктор Орбан!

67

ДОНАЛД ТРЪНП

преди 4 часа

ПОБЕДЯТ ЛИ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ЗА УКРАЙНА ОСТАВА САМО ДА СЕ МОЛИ КИЕВ ДА НЕ ПАДНЕ И БОТОКС ТЪ ПУТИН ДА ПРОЯВИ МИЛОСТ ЗА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ! 100% ПОБЕДА ЗА БОТОКС ТЪ ПУТИН ПРИ ПОБЕДА НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!