52

Необразованите!

преди 43 секунди

До 46. Не се чудете защо. има инфлация! Докато не се разбере, че покупателната способност на заплатата е критерия за благополучие ще трябват още много сълзи! 10 000 лв МРЗ и хляб за 500 лв - това е целта! Честито на необразованите!. . . . Защо имам чувството, че в България са останали само необразовани?

51

Анонимен

преди 2 часа

Всъщност това се прави, за да се пълни бюджета на НОИ. Сега всички, щат не щат ще плащат осигуровки на новото МРЗ. :-) Едни 30-40 лв. повече платени осигуровки на месец от всеки от тези 500 000 човека.

50

Разширител

преди 3 часа

Едни окрадоха милиони и дори милиарди а други това което са си изработили дори неискат да им го платят.Е каква държава е това!Държава ли е изобщо!

49

Раи4о Кравтта

преди 3 часа

Ромъния си изтрепа комунистите и сега е недостижима за българия.Време е да си изтрепете и тие комунистите.Да пуснат кръв.

48

Анонимен

преди 3 часа

В Румъния са 1560 лв мин.работна заплата,но работодателите там не мрънкьят,щото Чаушеску нали,щото министри и премиери нали...Анадънмо...

47

Имам идея

преди 3 часа

Нека предадем България на Ромънците да станеме Южна Ромъния примерно и ровънското правителство да ни управлява.Поне хората имат нормални политици и закони.

46

Не се чудете защо

преди 3 часа

има инфлация! Докато не се разбере, че покупателната способност на заплатата е критерия за благополучие ще трябват още много сълзи! 10 000 лв МРЗ и хляб за 500 лв - това е целта! Честито на необразованите!

45

нормалните пора

преди 3 часа

започват вече да си заседават въпроса WTF?Защо още не съм емигрирал от това под х *** Заддунайска блато старчески дом на Д1рти комунисти мутри и корумпирани ушеви службаши и фат маци.

44

До 37

преди 3 часа

Няма София, няма провинция. В този необятен дигитален свят огромна част от добре платения квалифициран труд се извършва от всяка точка на света. Учи, маме да не работиш. Ако не учиш, ще бачкотиш, както казва един сърофимник.

43

Закривай

преди 3 часа

Янкошумкарска България създадена 44та от из мет та на нацията.

42

МеРеЗето

преди 3 часа

Трябва да е две и пет чисто дее ба обирджиите с тия цени и санъци и менте храни горива наркотици поритици мвр служби ку р ви!

41

Не разбирам

преди 3 часа

Защо герба на тая държава е с лъвове?Трябва да е с червен дъждовен ч е р в е й и гол о х л ь о в според това което представлява като ценностна система.

40

Христо Христов

преди 3 часа

Няма лошо. Тамън търсенето на работници ще намалее...

39

God Bless USA

преди 3 часа

БОГ да убие България.Амин!

38

Майкал Курлеоне

преди 3 часа

Абе Ква МРЗ бе ше возиме мигранти и ще прекарваме дрога.Е бе те си майката работодатели Янкошумкарски за тия пари пък чак на втория месец ги вадят.Един месец безплатен Труд.Вафанкульооо.

37

До 37

преди 3 часа

Ти излизал ли си извън София орез живота си ? Наясно ли си че в Пловдив СРЗ е 1500 лв и че 80% от работещите взимат до 1500 лв и не повече без значение колко са образовани и какво работят ? В Пазарджик СРЗ е до 1300 лв ! В Бургас е до 1600 лв

36

До 36

преди 3 часа

Не, за Германия са различни числата. Там е още по-сериозна разликата в брутните заплащания на слугинаж и интелектуалец. Ако искаш, мога и за там са споделя как са брутните суми.

35

До 35

преди 3 часа

Тази твоя статистика за Германия ли е ?

34

Анонимен

преди 3 часа

Няма лошо, борба със заплатите в плик е това. Реално никой, освен хигиенистка пенсионерка в детска градина на село, не работи на минимална, а само се осигурява на нея. Пеосавачките на село минават 1800 бруто вече, а в големия град- 3000 и нагоре. И това най-нископлатените професии. Шофьор в градския 4500 да върти геврека. Жал ми е само за млади лекари и учители, че взимат малко. Вече как млад, прав образован човек над 30, ако работи за по 7000, е срамота.

33

Работник

преди 3 часа

За жалост Работодателя е прав докато има КНСБ ще страдаме, защо няма и почасово заплащане а всичко е на калпак и какво развитие да очаквам след като ми се пречи от Държавата, Работодателите не са Банки,не е правилно!