32

стига номера

преди 7 часа

как лие живял светът 10 000 години без ВИК и ЕНЕРГО А????

31

Анонимен

преди 7 часа

как лие живял светът 10 000 години без ВИК и ЕНЕРГО А????

30

Анонимен

преди 7 часа

СТИГА НОМЕРА ВЕ И ТУК АЙДУК СПЛИТ МАФИОТ АЙ ЗАДРАМЕТЕ СЕ БОГ ДАЛ ВОДАТА НЕ ПАРТИЯТА

29

Наблюдател

преди 13 часа

ХАХАХХА...недофинансиран - разбирай "Измъкнахме каквото можахме, ама вече не ни стига и искаме повече...." Подиграват се с хората и КЕВР ги пази и им узаконява рекета.

28

Мария

преди 13 часа

Мошеници,негодници,крадци,скъпите ви офиси,високите ви заплати са от хронично недофинансиране.Лъжци,без срамници

27

00-11

преди 14 часа

"""""ВиК секторът е хронично недофинансиран""""" -------- Че, къв е смисъла, вие и без туй щяхте само да "усвоите" парите без да свършите никаква работа!!!!!

26

Анонимен

преди 14 часа

До Зевс То кога изтича договорът за концесия? Догодина нали? Концесионер не може да бъде сменен. Ще се види, че не е възможно, особено в БГ условия. Остава си завинаги.

25

Зевс

преди 14 часа

В София концесионера купува водата на 4 стотинки кубика, тя идва от построения с народна пара язовир, на самотек по на дедо Тошо тръбите и накрая цакат потребителите на 5 лева кубика. Загубите 2/3 от водата нагоре, инвестиции нулеви, кеф.

24

Анонимен

преди 14 часа

"Следвай парите" - както по филмите. Пари от вода .... обществена поръчка за нуждите .... изпълнители на обществени поръчки .... партийни каси за избори .... избор на управител на ВиК. И така, пак отначало по тази верига. Каквото остане като печалба - отива за дивиденти към общините. И там обществени поръчки ... изпълнители .... партийни каси .... избори за кмет, парламентарни и каквото трябва там. Не са хронично недофинансирани, а са съвсем законно източвани.

23

Нищоправци

преди 14 часа

Освен че плащате въздух, ще трябва да плащате и такса - достъп до атмосферата. Пръденето ще си плащате отделно.

22

Анонимен

преди 14 часа

До сега тази цена е била включена в цената, а сега искат да ни натоварят, да плащаме още. Същото като ЕРП-тата и такса пренос.

21

Анонимен

преди 14 часа

До Кико - Също и на всеки 5г си плащаш и за смяната на водомера и самия водомер .

20

Кико

преди 14 часа

Добре, ако ми се спука тръбата в къщата, аз трябва да си платя ремонта, аз трябва да си купя трабите, аз трябва да платя на майстора. Тогава за какъв ч*п ми е да плащам тази такса? Че съм има вода в нас. Голяма глупост!!!!!!

19

:)

преди 14 часа

Сериозно? :) При над 60 % загуби? Да не би да говорим за каца без дъно :):):)

18

Анонимен

преди 14 часа

Пускат на ромите вода безплатно.И така се получават дисбаланси.Реално в София живеят около четвърт милион ромеи. Да сте виждали някога тоя етнос да си плаща вода ?

17

Справедливост

преди 14 часа

Елате да видите как един цял квартал от 15-20 000 население плаща общо 5 000 лв. вода на месец. От там си вземете първо парите за загубената вода , а не от тези които са изрядни и си плащат всичката консумирана вода редовно.

16

Анонимен

преди 14 часа

"Няма пари", посочи Калинов." ами няма я ,с тая "ефтина" вода ,не стигат за нищо . Пример ,(града няма да споменавам ), 13м3 вода - Обща сума: 71.35 лв. с ДДС .

15

ВИК са .....

преди 14 часа

ВИК законно ме краде като ми надписва от общия водомер. И нищо не може да се направи защото е така по закон. ТЕЦ-а си въведоха дистанционни топломери и водомери. ВИК кога ще си направят система за дистанционно отчитане?

14

Анонимен

преди 15 часа

Такса "достъп до услугата водоснабдяване и канализация" я има и в момента и е калкулирана в цената за кубик. Просто искат да я плящаме два пъти, за да крадат два пъти!

13

Анонимен

преди 15 часа

Брата има един имот на село всичко отмъкнаха и отсякоха остана една гола поляна.Всяка година и плаща данък смет а сега искате и данък канализация и водомер ли да плаща?Сбъркана държава колко е заплатата на директорите на ВиК?