24

Анонимен

преди 5 часа

Бля, бля , бля... Привилегия за директорите да се отърват от неудобните им учители. Преди десетина години хиляди учители бяха изритани от системата с по 250-300лв пенсия

23

Анонимен

преди 10 часа

До 21: Още като прочета,че се "Обиват",е ясно,дали да ти чета мнението. И децата ти, ученици явно са такива. By the way, би ли дошъл учител по български език,капацитете?

22

Анонимен

преди 11 часа

И те като полицаите искат да се пенсионират млади, после да бачкат и да вземат заплата и пенсия.

21

Анонимен

преди 11 часа

НАПРАВЕТЕ ГИ ПЪРВА КАТЕГОРИЯ ТИЯ МЪРЗЕЛ...ЦИ , ТЕ СЕ ОБИВАТ ОТ РАБОТА ЦЕЛИ 5-6 МЕСЕЦА.

20

340лв

преди 11 часа

Едно време работех учител за 340лв пък не съм се оплаквал. Който не иска да работи да сменя професията. От какно си намерих престигна работа живота ми потръгна.

19

Анонимен

преди 11 часа

Брей, че лоша била тази професия - учителстването! В нашия град, за да станеш учител, трябват яки, ама много яки връзки. Тези които вече са придобили право на пенсия си траят и не излизат в пенсия. Младите стоят без работа и чакат някой да умре, за да заемат еветуално мястото му. Учителите по цял ден се шляят из барчетата и кога намират време да се подготвят за уроците на другия ден - не зная! Та ако може нека се пенсионират и на 40 години, а ако е възможно нека не ходят и на работа.

18

доган

преди 12 часа

До Рада Госпожинакакво и да казвате няма да намалите омразата на обществото към вас

17

Рада Госпожина

преди 12 часа

До Анонимен 15: Има нещо сбъркано в нашенското криворазбрано понятие за демокрация; т. напр. правото на мнение и на изрзяване на това мнение се бърка с възможността да се говорят всякакви необосновани клевети и злонамерени инсинуации. В случая може би би било добре първо да се запознаете с фактите,преди да правите грешни умозаключения. И така, учителите не работят ,,4-5 часа", а с ненормирано ,,плаващо" работно време, включващо много други дейности.И не,те имат отпуск;ваканциите са за учениците.

16

Стига с

преди 13 часа

Тия номера,.Искат ранно пенсиониране,за да работят после на пенсия и заплата.

15

Анонимен

преди 13 часа

При положение, че работят 4-5 часа на ден и имат доста над 3 месеца отпуск с всички ваканции, би трябвало възрастта им за пенсиониране да е най-малко като на всички останали с трета категория, а не както е сега - 59 г. за жените учители и 61 за мъжете.

14

4

преди 13 часа

Подкрепа беше уданата шпиц команда след 10-ти ноември на СДС!Знаете ли колко директори и заместници на училища бяха тотално изгонени от тях-нямат брой!Тази организация е зачената в престъпление и следва да бъде разтурена като тренчевистка банда!И сега борци за правата на учителите , а са най-големите некадърници в училище!

13

Когато

преди 13 часа

си природно tъп и с нула домашно възпитание и Господ да ти е учител пак ще пишеш и против него, че си си останал tъп.

12

Анонимен

преди 13 часа

Edna stotinka ot danaci ne davam za daskali, dokato ne nauchat bulgar admina da pishe choveshki pisma na danakoplateca v bulgaristan i po sveta. I za nikakav shengen ne ste gotovi, vse mi edno kakvo kazvat spyon general major rradev i co spyon bibliotekari.

11

анонимен

преди 13 часа

Оправиха им заплатите , обаче все са недоволни , а качеството на образованието ни мери дъното, повечето осмокласници не са прочели идна книга през живота си , дори и приказка !

10

Анонимен

преди 13 часа

хем пенсионери, хем на заплата... знаят какво искат душиците.

9

Анонимен

преди 13 часа

Daskali li?! Za ko?! Aa ne! Samo lili ivanova den i nost!

8

Анонимен

преди 13 часа

Stopirame plastane na danaci v rbg, ne ni triabvat daskali...ne sa nauchili aristokrat partizanlar intimissimi republikanski sluginaj ujkim na big bosa bulgaristan milleta v bg da pishat pisma na danakoplatcite v vehnia anavatan. Daskali out! Git, git, git!

7

Анонимен

преди 13 часа

Ако някой се съмнява в истината нека влезе в една група в ДГ например през лятото когато са слети групите за да не се търсят заместници/има делегирани бюджети/ и да видим дали ще издържи и половин час- стигат до 45деца на които се разтварят походни легла. Работата е много тежка и изтощителна- малко се хващат.

6

Анонимен

преди 13 часа

Аз мисля, че един учител няма какво да прави след 45 г възраст в училище.

5

Анонимен

преди 13 часа

Fake fashistki news.