68

леля ви Кичка

преди 4 минути

Продуцентите търсят изпълнители от които ще печелят пари.Това е огромна индустрия подчиняваща се на техните закони.Може златен глас да питежаваш,да си Паганини,не те ли пуснат на пазара си никой.Най-много до улиците в Ню Орлианс да стигнеш,но и там местата са заети,скъпи и конкуренцията огромна.Виж,в Хавана-може.

67

Нако

преди 33 минути

До Анонимен.Ми те,Фондацията,затова обикалят по селата.Няма видеостени,слагат пет лампи,сядат на столчетата и почват да свирят едно и също близо 40години.Следва софра,агне печено и бъчва вино.Което остане-по багажниците в колите.

66

Анонимен

преди 1 час

Ако свали и бодито,ще станат 1000 евра !

65

Анонимен

преди 1 час

Понеже има кой да дава. Аз лично не давам 600 кинта, ако ще Адел да дойде да ми пее на ушенце у нас в хола. От друг страна то всичко откачи. Онзи ден реших да видя колко струват билетите, ако искаш да гледаш Меси на живо (Маями Интер). Ми те най-най-най-евтините почват от 80 долара (зад вратите). Някъде около центъра на игралното поле започват цените от 180 долара за билет. Е добре де, къде е Киро на кирия, що за цени?! Ако решиш да заведеш семейството колко трябва да платиш? Откачена история.

64

Елементарно Уотсън

преди 1 час

На запад и средната класа е добре финансово а в любимата на копейките Блатная имат само тези в Кремъл и приближените им а другите са на ръба на оцелеляването.

63

До ььаьаь

преди 1 час

За тия пари ще си купиш 2 часа на саме с още по-хубава и по-гола.

62

Анонимен

преди 1 час

Това е чисто безумие. Никога не бих дал такива пари за концерт.

61

ььаьаь

преди 2 часа

Защото мацката е гола.

60

VladTepes

преди 2 часа

В събота бях на съвместен концерт на три стойностни български групи - Inner Strive, Vokyl и Deadscape за 20 лв и се представиха страхотно.

59

VladTepes

преди 2 часа

За щастие освен скъпите халтури има качествени концерти за ценители с тренирани уши на нормални цени - примерно Rotting Christ с подгрявка Embrace By Dark за 45 лв, Metal Gates Букурещ с промоционални билети 120 лв за двата дни и мн.др. Също юбилейният концерт за 40 години Vader беше невероятен при билети 40 лв на предварителна продажба.

58

Анонимен

преди 2 часа

Ами демократично е. Щото има умо*поб,ъркани да дават за про*стотията.

57

.|.

преди 2 часа

Таз не бих я гледал на живо, даже и да ми платят билета до щатите, престоя и пари да ми дадат отгоре, пак не бих я гледал на живо. Не бих й го пъхнал дори на такъв пар_цал.

56

Анонимен

преди 2 часа

Не е луд тоз който яде баницата.Луд е тоз който му я дава.А спрете да купувате скъпи билети за концертите и ще видите как ще почнат да падат цените.140 мил. за концертен стадион-те направо нов стадион ли построиха тез хора

55

Точка

преди 2 часа

Щото има кой да ги дава.

54

Анонимен

преди 3 часа

600 eвро за псевдо тийнейджърска музика, щом искат да ги дават. За нас нормалните в музиката на Тейлър Суйфт, а и в тази на Адел не намираме нищо. Съответно не бихме дали и 6 цента за концерта им.

53

Анонимен

преди 3 часа

"Концертите" в последно време се превърнаха в режисирана ритуална порнография. "Кръг на солидарност" от "Прекрасен нов свят".

52

Анонимен

преди 3 часа

Цените на всичко са се вдигнали с 40% за последните 2 години, а заплатите не. Коцертите са ни последният проблем.

51

Анонимен

преди 3 часа

Защото култдостъпни. Всякакви джофри, а няма смисъл.урата стана недостъпна. Обаче шоу програмите са съвсем

50

спассс

преди 3 часа

До бе да питамможе може на коженият микрофон

49

Анонимен

преди 3 часа

Три концерта и няма смисъл да работи никога повече е затва.