53

Олее

преди 3 часа

Хора, защо не четете?За да се получат на екрана тест съобщения по канала тест, трябва желаещия да го включи. Тива важи само за канала тест. Каналите информация, липсващи хора, висока опасност са включени по подразбиране. Могат да се включат и да се изключат един по един. Въпреки че са изключени телефона получава съобщенията и връща на оператора че ги е получил. По този начин бг алерт знаят, че са получени 98 процента от съобщенията.За хората с телефони с шайба, няма да получите съобщение.

52

Анонимен

преди 7 часа

На моя телефон всичко беше включено и не получих известие. В настройките дори има списък с предишни известия, който е празен

51

О, да

преди 7 часа

"98% от хората получили известие от BG-Alert, без да разберат"------------ Ний сме тупанари и не разбираме известията, които ни изпращате. Но то е защото вий сте идуоти и не ни изпращате известията си, за да ги получим и разберем.

50

Ничия земя

преди 7 часа

Благодаря на управляващите, че се грижат данъците ни да са добре инвестирани!

49

BG-Alert

преди 7 часа

Бегай надалече, че демокрация ни гази.

48

Док

преди 7 часа

Отново някакъв на държавна хранилка ни обяснява, че си е свършил работата, а резултат няма. Със едно и също устройство получих първия тестови сигнал от пролетта, имам два реални сигнала за пожар и буря от Гърция и въпреки, че си проверих настройките в деня преди да пуснат тестовия сигнал, видях че съм получил само текстово съобщение, нямаше аларма.

47

Анонимен

преди 7 часа

"Съветникът на министъра обясни още, че повторен тест винаги е възможен, но след като бъде направен подробен анализ на проведения вчера тест." --------------- Ми то няма да е повторен тест, а потретен. Само не разбрахме какъв беше анализът от първия тест, какво се промени след това и колко ни струва всеки тест.

46

ДОЛНЮ

преди 7 часа

Същата работа както с преброяването...ЧЪР.В.УЛИ всъщност защо обиждам ЧЪР.ВУ.ЛИ.ТЕ

45

Оня.

преди 7 часа

Оффффф тия наще вождове милиционери мислят че сме прости като тях. Бе а замълчете бре олигоооофрени.

44

Анонимен

преди 7 часа

Е каква е тая система, дето НИЕ трябва да я донастройваме?!? Ами ако нямам телефон? Нали има сирени, радио, телевизия и т.н. За какво дадоха една влакова композиция пари ужким да ги поправят тия сирени. Да не би нещо да им помогна тая глупост на хората, дето валежите и реките им отнесоха къщите? Заспиваш си ти и нощем се будиш с матрака в Черно море... Истината е, че измамиха всички, прибраха си парите и казаха дайте още пари за ремонт.

43

Ми аз не получих

преди 7 часа

съобщение нито на миналия тест, нито на сегашния. Но щом съветникът на министъра на МВР казва, че е успешен, така да бъде. Дайте му бонус за успешния нея тест. Само че вече няма да чакам никакво съобщение за опасност. Ше се спасявам, както мога.

42

BBB

преди 7 часа

Пълни глупости! Получих известие при пожара в Елин Пелин, а сега не получих нищо. Телефона ми е със едни и същи настройки от тогава. Да не се оправдават !

41

Мен

преди 7 часа

И аз не съм получил никакво съобщение

40

Анонимен

преди 7 часа

Вижте си управниците и не се чудете, нали те навсякъде слагат свои хора за заплати, а не да вършат работа. Вижте разликата в заплащането назначен преди повече от10 г. и след това с някакви странни наименования на длъжността им. Всичко е опорочено и нищо не работи като хората. Всички партии са еднакви.

39

Анонимен

преди 7 часа

Които е трябвало, цели 2 % са получили. Няма място да се бутат всички в бункерите я

38

Mici

преди 7 часа

Не съм получавал никога съобщение

37

Пак се усссраха

преди 7 часа

Няма да коментирам всички тъйпотии, изречени от Николов за вчерашния "тест". Но питам: как "98% от хората са получили съобщението, но голяма част не са разбрали, защото не са направили специалната настройка за теста"? Ако съобщението е получено, как хората не са го разбрали? Ако не са направили специалната настройка за теста, как са го получили? И бисерът на тъйпотиите: "Ако има реална опасност не е необходимо да правите настройки на телефона, за да получите съобщение". Защо изобщо правите тест?

36

Емигрант

преди 8 часа

Не са виновни тия, овце! Виновни сте вие, че ги търпите!

35

Анонимен

преди 8 часа

Не, никъде нема такива циркаджии като българските чиновници и политици.

34

Георги

преди 8 часа

Изключително неподготвен и некадърен персонал в администрациите.Два пъти предупреждавам родители те си, че ще получат съобщение, да не се притесняват. Това е само тест, за да видят как би работила системата ако се наложи. Пълен провал на МВР.Пълен провал на образователната ни система пресен пример ТЕСТ изпита, който се проведе преди дни на 9-ти клас. Пълен провал в регулирането на кръстовищата от няколко дни в София хората не могат да отидат на работа нормално.