31

Пловдив

преди 42 минути

И,как,една *** и лека жена(***),сега се сети,че била дрогирана,Упадъкът,на ЕУ.Трагедия.

30

Граф Промоций

преди 1 час

И как така след всяко от тези поне 80 изнасилвания, тази жена просто е ставала от упоиващия сън и животът й е продължавал? Нямала ли е усещания , че нещо не е наред със здравето й и прочие. Какво ли си е мислила, след като години наред е имала липса на спомени за цели отрязъци от денонощието? Невъзможно е това да се е случвало без нейното знание толкова много време.

29

До Случаен минувач

преди 3 часа

Много интересно така ли ще разсъждаваш ако става дума за *** или баба ти.

28

Случаен минувач

преди 4 часа

Всяка жена се изчервява 4 пъти през живота си. За първи път се изчервява, когато й е за първи път. За втори път се изчервява, когато за първи път й платят. За трети път се изчервява, когато за първи път изневери. И за последен, четвърти път се изчервява, когато тя - трябва да плати за първи път, на по-млад мъж, за да й обърне внимание. Тази вече се е изчервила и четирите пъти. Баба свалячка. Това, което й предстои, е стареене и смърт. Каквото предстои на всички ни. Няма какво да й завиждаме.

27

Случаен минувач

преди 4 часа

То па еrати и удоволствието да хакваш 71-годишна жена... Със сигурност ц и ц и те й са провиснали вече... Тя би трябвало да се радва, че е намерила кой да я уважи на тези години.

26

Карлуково

преди 5 часа

Тези щели били да оправят света ? Абе верно , че в психиатрията няма вече място, ама вземете си разчистете кочините в западна европа сами без чужда помощ. Щото вече на никой не му пука за вашите идиотизми.

25

Боже мой..

преди 6 часа

Че кой би се жертвал с това нещо на снимката ?! Тая може само да мечтае да я изнасилват групово...

24

Den

преди 7 часа

Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno

23

до сата нато

преди 7 часа

конкретно случаят с изнасилената съпруга може и да е верен. обаче той се използва за прокарването на феминистки закони да те съдят без давност по широки текстове за насилие и едностранчиви съдебни процедури.

22

Чикименто

преди 7 часа

Много е хубава и на мен много ми харесва

21

До Сата НАТО

преди 7 часа

Абе Шерлок тя не е била на 71 като се развива действието.

20

Анонимен

преди 7 часа

Боже боже

19

Анонимен

преди 7 часа

Да бе, тя не е знаела за какво става дума.Като е била дрогирана как ги помни... нищо друго освен да търси финанси...

18

Анонимен

преди 7 часа

Пазете си душите. На Демоните са дадени всички права за лов на човешки души. Правят се илюминатски жертвоприношения пред очите ви. М да, точно това е, което си мислите!

17

Сата НАТО

преди 7 часа

Мноо грозна бе, то изнасилвачите трябвало да се дрогират, за да и посегнат. На къв алкохол са били, интересно? Вижда ми се малко "Приказки от 1001 нощ"...

16

Анонимен

преди 7 часа

М да, бездуховен стана светът! Нищо свято, нищо достойно, нищо разумно, на Земята ще останат само Злите Ангели.

15

Анонимен

преди 7 часа

съвременната жена е такъв *** че няма на къде. тук в западна европа повечето почват да са сексуално активни на 12 години, 25 години ги лашкат като морето вълнолом, всякакви пичове, бежанци, гурута, чичациим други жени и на 40 са дог *** и ходят по разни клубове да ги бият като парцали и да откриват 50те нюанса сиво. после се сещат че някой преди 20 години ги бил изнасилвал, записвал и т.н. може и да има истински жертви но колко ли са те.

14

Анонимен

преди 7 часа

Туй ще да е френска любов

13

аха 2

преди 8 часа

,, Ан се надява и давността да бъдеотменена'' Това е идеята. Нещата да станат като в сащ, където те съдят без давност, само по свидетелски показания.

12

до мила

преди 8 часа

болната си ти.