35

До 12

преди 2 часа

Напротив народа трябва както да избира, така и да отзовава всички по веригата - прокурори, съдии, депутати и т.н.Това трябва да се въведе пряка демокрация, както се вижда представителната не работи, а ако някой се залъгва че с президентска република ще е по-добре, ще получи 240 корумпета + още 1 корумпе на върха.

34

емо

преди 4 часа

който може поне малко да мисли и вникне в съдържанието на декларацията ще разбере, че ВСС е напълно прав.

33

Салютин

преди 4 часа

Гл прокурор да,но не и копоя на Боко от Банкя.Снимката пред джуджетата,красноречиво говори за компанията на напористият ИФ гл. прокурор.ВСС,това са запарени ***,образуващи огромното кълбо от свински черва.Тези нахално правораздават,с отдавна изтекъл мандат.Това не е ли погазване на конституцията?

32

Ха-ха

преди 5 часа

Тя колко пъти е нарушавана Конституцията...Ако ще си говорим за нарушения на основния закон, то една партия 30 и кусур години е в нарушение и чак сега взе та се разцепи на две! Освен това и самият ВСС е с изтекъл мандат, но пък КС му бутна едно рамо и рече та отсече-може да е с изтекъл мандат, но пък може да продължи да кадрува още сегашния ВСС.

31

Както всяко леке и

преди 5 часа

тези ще бъдат изтрити, но може би ще е необходимо да скъсаме носитела на лекето!

30

Нищо подобно

преди 5 часа

Те са с изтекъл мандат! Все едно е продавачките от женския пазар в София или другаде да кажат, ако не изберем главен прокурор и т.н.

29

анонимен

преди 5 часа

А имате ли право по Конституцията да изберете лице,за г.прокурор,който ЛЪЖЕ пред очите на цяла България,че няма да се кандитатира,срещу него се води разследване,което не е приключило,участник в схемата"осемте джуджета"снимки в заведението със лице което сега се издирва с Европейска заповед за задържане и т.н.

28

Анонимен

преди 5 часа

Киро беше назначен от Радев в нарушение на конституцията

27

Питанката

преди 5 часа

Като е изтекъл мандат ВСС защо не са си подали оставките?

26

Анонимен

преди 5 часа

СТИГА С ТОЗИ БОКО И ПЕЕВСКИ ОТ 80 ГОДИНИ НАСАМ Е ТАКА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ПОЛИЦИЯТА ПРЕСЛЕДВА ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ХОРА НО ПО САЙТОВЕТЕ Е ПЪЛНО С ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ ЛЪЖАТ ЗАПЛАШВАТ ОБИЖДАТ ОЧЕРНЯТ РАЗДАВАТ ПРИСЪДИ ПОСТОЯННО

25

Анонимен

преди 5 часа

Боко ни каза да изберем Гешев. Боко ни каза да махнем еманципирания Гешев и да сложим временно за постоянно Сарафов. Корупцията и зависимостта им е изписана на лицата им. Много страх и подчинение на Злите сили са преживели тези нещастници, за да имат физиономии на престъпници. Алкохол, дрога, мръсни пари и зависимости, компромати от Боко и Пеевски. Не живеят лесно, труден живот на подчинено и вързано кучче.

24

александр морозов

преди 5 часа

България е в това положение благодарение на тези УБАВЦИ. България е на дъното заради ВСС и Главния прокурор, които и да са те. Напуснах Бг. заради липсата на съдебна система и правосъдие и ситуацията се влошава . Мислете му Вие, които го допускате и сте безучастни. Тези хора Ви ограбват - буквално.

23

Анонимен

преди 5 часа

Моля ви се шайката шарлатани не броят конституцията нито законите тук ШАЙКАТА СА НАД ЗАКОНИТЕ НАД КОНСТИТУЦИЯТА ШАЙКАТА СА ВСИЧКО ВЛАСТТА Е ПРИ ТЯХ

22

Само на мен ли ми

преди 5 часа

прави впечатление, че табелата е прогнила като съда?

21

Анонимен

преди 6 часа

Сефте.

20

Анонимен

преди 6 часа

Значи Галина Захарова е Снежанка, а осмото джудже е избягало и не могат да го намерят. Под полата на Захарова търсихте ли?

19

до 18

преди 6 часа

Като избираха Галина Захарова за председател на ВКС не беше ли пак кушия с една кобила? Тогава не се ли наруши конституцията?

18

Анонимен

преди 6 часа

от такава съдебна система и такъв ВСС, такъв главен прокурор излиза. Какви косури му намирате на човека. Това са приказни герои - джуджета, снежанки и т.н.

17

Анонимен

преди 6 часа

ВСС другари прави сте но с един кон кушия не става,дали пак няма да се наруши конституцията.

16

Анонимен

преди 6 часа

Пеевски ще смачка Прокопиев с тежестта си. Неизбежно е. Природен закон. Гравитация.