58

Еееее

преди 5 часа

Иваго , не мое се кара изобщо ве

57

Анонимен

преди 5 часа

В центъра на София трябва да се забрани строителството на сгради на 6 етажа, а в останалата част на София на сгради над 8 етажа.

56

Анонимен

преди 6 часа

строи се безразборно без да се взимат предвид улиците които ще обслужват строежите. Ето пример на бул Никола Мушанов, създадоха вечната тапа там. Преди да го имаше този комплекс с Практикер се минаваше доста по-бързо, сега е тапа, а ще правят и още един вход /изход за другите магазини които строят. Смятай там няма да има минаване! Градоустройство и мисъл - нула!

55

Анонимен

преди 6 часа

Тежко е наследството на ГЕРБ. Поне 20 години ще ни трябват София да се съвземе от кметовете Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова.

54

Анонимен

преди 6 часа

Какво събрание, какви графици? Всичко е на самотек.. Някой се е нагушил с парите от Опълченска, а етноса ще я "довърши" за жълти стотинки...

53

Анонимен

преди 6 часа

СОС, СОС, кюфтета със СОС

52

идея

преди 6 часа

Предлагам билетчето да стане 3 лева, а буферните паркинги по 10 лева.

51

Така ще е

преди 6 часа

Със СОС пълен с ГЕРБаджии, София е задръстена. ГЕРБ където е стъпило, всичко става ЛЕШ. Бойко Борисов СЪСИПА София и България.

50

Мис Тони

преди 6 часа

Мис Тони независимата журналистка с мустака от продажните БТВ Новините, изцрвръцка ли се по темата вече?

49

Кмета БОЙКО БОРИСОВ

преди 6 часа

Кмета на София, Бойко Борисов е заповядал на всичките си строителни фирми да ремонтират и чистят улиците САМО В ЧАС ПИК В ДЕЛНИЧНИ ДНИ. За да саботират И.Д. Кмет на София Васил Терзиев.

48

Анонимен

преди 6 часа

Да св съберат и да кажат какво става с изгражданата канализация в Драгалевци. Фирмите изпълнителни изпуснаха всякакви срокове. Вероярно европейското финансиране ще отпадне. Всички си траят. Ремонитите са некачествени и малкото асфалтирани улици започнаха да пропадат. Сложиха бетонни капаци по шахтите и се изпочупиха. Самите шахти стърчат смъртоносно или пък са под нивото на пътищата. Та къде спи общината

47

ВНИМАНИЕ! ВАЖНО!

преди 6 часа

СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ НА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЗАТВАРЯТ ЗА РЕМОНТ КЛЮЧОВИ БУЛЕВАРДИ В СОФИЯ, ЗА ДА ПРАВЯТ ЗАДРЪСТВАНИЯ. ВРЕДНИТЕ ОТ ГЕРБ СА ТЕРОРИСТИ.

46

Мис Бонбони

преди 6 часа

Помните ли предизборния плакат на Мис Бони "Писна ти от задръствания, нали?"

45

Koko

преди 7 часа

Гербавите искам да питам. Боли ли ? Боли ли, че далаверите секнаха ? Боли ли, че лапкането спря ? Скоро ще спре и лупкането. Щото без лапкане, няма и лупкане. И така като свършат пачките и кюлчета ще си ходите хем гладни, хем недотаковани.

44

Пълен палячо

преди 7 часа

Омръзна ми да гния на опашки в София. Като не могат да си настроят светофарите да слагат по един полицай. не е нормално от ситняково към цариградско опашката да е отпреди светофара на ситняково а горе да свети зелено 5 минути за 5 коли.

43

Анонимен

преди 7 часа

Терзиев е едно недоразумение!!!!!!!!!!!

42

До Коко

преди 7 часа

Мисленето НЕ Е от силните ти страни!

41

ртхтт

преди 7 часа

какъв сос , за спагети ли ?:)

40

Коко

преди 7 часа

От коментарите си правя извода, че никой от коментиращите не е виждал центъра на София на живо последните 5 години. Вярвате на едни платени плювачи и ги следвате. Утре ще кажат, че сте и.диоти и вие ще ръкопляскате. Не се дръжте като севернокорейски поданици, а имайте активна гражданска позиция и изисквайте от тези, които ви стрижат 10 години и дадоха милиарди за ремонти в София без никакъв резултат.

39

Галя от EmbassyTO

преди 7 часа

Тази василиса все едно насила е там. Като е такава бизнесменка защо и беше да е кметша?