23

Анонимен

преди 2 часа

Излиза, че всеки българин изхвърля 1/3 от храната си всеки ден - което не е вярно!

22

Дзън

преди 5 часа

Да бе да. Софиянеца може и да изхвълля толко. Една овдовяла баба на село дето брои стотинките не мисля че прави точно така.

21

Анонимен

преди 5 часа

Българската хранителна банка - е просто една фондацийка, НПО, с 2-3 служители и периодично пуска такива лакардии, с надеждата, че някой ще снесе нещо за проектите им. Които са гениални разбира се. Следващият път ще обявят, че 150кг. изхвърляме.

20

В казармата

преди 5 часа

се нахапваше салама да не го продават и се извърляше след една хапка.

19

Анонимен

преди 6 часа

По принцип, пилето от снимката се тегли заедно с костите и се нарича храна, ама? Пържолите, рибата ... и те с костите в магазина се отчитат като храни. Картофите и те са с обелките, ама един бели дебело, друг по-тънко, пък и картофите различни като големина и качество. Тиквите от картинката и така - със семките с кората и дръжката. При цялата тази "точност" на измерване, се падат само 250г. на българин дневно изхвърлени храни.

18

Фитока

преди 6 часа

Стига с тези средни данни.Изхвърлят ресторанти и магазини основно.Семейството ми едва ли изхвърля повече от 20 кг годишно.

17

Черни Знамена

преди 6 часа

Революцията наближава

16

Антикомунист

преди 6 часа

Баба ми и дедо ми навремето храна Неможе ха да си купят а комунистическите у роди и близки до властта преяждаха с луканка.См1рт на Комунизма!

15

Когато купите храна

преди 6 часа

По най бързия начин се приберете да я изядено докато не се е развалила

14

аз

преди 6 часа

Значи не е беден.

13

Българина яде

преди 6 часа

Най мизерната храна в ЕС

12

Банкер

преди 6 часа

Този българин сигурно е мутрата от Банкя. Мисирките и мисирите защо не пишат нищо за българщиге ? Те нищо ли не изхвърлят ? Така бяха нещата и при социализма им на тези от БКП. Сега са от Герб. Дори и от СДС се намират бивши комунисти. За смят станаха като българските нацианали в Белфаст. Ами, този град си е в Северна Ирландия, не е в Северна Македония.

11

Анонимен

преди 6 часа

едни изхвърлят, други не си дояждат

10

Мен

преди 7 часа

Ще се хвърля,евро...геееейййския съюз не си праща само счупените таратайки тука и *** за горене,ами и храните които и сомалийчетата няма да ядът.Има ли нещо истинско,че да не го хвърлиш всичко е био инженерство и дълбокия резерв на някоя държава замразен преди 15 години.КАК ВИКАХТЕ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ-КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН И ВРЕМЕТО Е НАШЕ.Сега всичко има обаче е гнусно.

9

АзъКанъАзъ7112136860

преди 7 часа

Кой е тоя Българин,който изхвъркя 93 кг. храна годишно? Ахмед? Моше? Раму? Авраам?Кеворк? Кукушвили? Вадим Владимирович? Нане? Вуте? Тия не са Българи,а окупатори на България. Изхвърлят храна,защото името на "културата" им е Юдейски Холокост ,а ритуалът Унищожение на Природата. Аз храна не хвърлям,а я споделям с птици, бозайници...

8

Хахаххахаххаха

преди 7 часа

Как знаете какво количество хвърлям у дома, а не се изяжда.

7

Анонимен

преди 7 часа

Със сигурност не изхвърлям 93 килограма от нещо, което е годно за ядене.

6

Зевс

преди 7 часа

До СегаА как трябва да я купувам, да ходя с мобилна лаборатория до магазина, понеже според етикета всичко е наред? *** пример, взимам месо от витрината, изглежда си добре, слагам го в тигана, пуска половин литър вода и мирише на умряло преди месец прасе. Сещам се за една държавна агенция, която трябва да следи качеството на продуктите и споменавам женската им рода до 3то коляно...

5

Сега

преди 7 часа

До 2 Ами ти спиш ли като я купуваш или много бавно ходиш и като се прибереш тя се развалила

4

Е на циганите ли да

преди 7 часа

Я даде? Или на алианс за права свобода?.!.