88

А

преди 1 час

Стрижииии овцете, стрижиииии, поредното изпражнение на главата на народа!

87

ПроСоТо

преди 2 часа

аз па погледнах друго:..-Не помня кой коментатор ТУК /да ме прощава!/ заяви,че всъщност тая силиконоваджука НЕ Е РОДИЛА,а е осиновила детенце ...Като им знам табиетите,никак не бих се изненадал !...Още повече,че "ТАЙНО раждане" е невъзможно !

86

Анонимен

преди 2 часа

Тази жена е действала в пълен синхрон с инстинктите си. От нейна гледна точка, атрактивен психопат е заличил две конкурентки. Напълно логично поведение. Даже може и да му спускала и преди стълбата, да й направи генетично успешни деца като него.

85

Всички такива дела

преди 2 часа

трябва не само да са публични но и да се предават в реално време.

84

Cat

преди 2 часа

Спрете да наричате тази никакви а полицайка!!!Вие,списвачите на новини ненужно величаете подобни у т р е п к и и им създавате фалшивото самочувствие , което имат.Твърдяла била,че не била на камерите..Че холограмните и образ ли е бил?Тая kurvа няма нищо човешко в себе си,щом като е подпомогнала явен убиец,и щом като не е проявила жал или съвест за убитите две момичета!Тая не заслужава никаква милост,никаква защита и квото там..Ще си получи заслуженото!

83

хахахах

преди 2 часа

"Родила тайно"?!?!?!

82

Хм

преди 3 часа

Действа се. Няма да лежи. Може и да я оправдаят. След майчинството пак с пагони.

81

Анонимен

преди 3 часа

Да й приложат ревърсно Цезарово сечение и върнат бебето в утробата за кенгурно доизносване

80

343453

преди 3 часа

Кое не е ясно още, че Монито не си получава присъдата, или чакаме да роди още 2, че да я освободим и народа да почна да й плаща и детски.... ?

79

Анонимен

преди 4 часа

Ушев миндиляк, като всички ушеви.

78

Анонимен

преди 4 часа

Ше чакаме и тия да паднат от някоя сцена на 80, за да има възмездие

77

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 75 Щото са навързани, като свински черва! "НАШИТЕ"!!! "Своих бросаем!", даже и да са убили човек! Мр.ъсна долна кло.ака, изградена по уродлив, сталинистки калъп!!!!!!

76

Анонимен

преди 4 часа

Да, наистина, къде са снимките, записите, коментарите на прокуратурата........помним как беше с много други, чиито дела се спихнаха с времето.

75

Анонимен

преди 4 часа

Интересно защо за тази мутра и помагачите досега прокуратурата не е изнесла никакви клюки и обвързаности, както прави по други случаи?Дали защото изнасят информация, само когато тя е в полза на определени кръгове, личности и политици?

74

Анонимен

преди 4 часа

Иванчева няма нищо общо с престъпленията на тази.Тези дето вярвате че Иванчева е виновна сте гербави изчадия, дето се правят че не знаят кой е престъпник гешев или специализиран съдия-престъпник ушев.Оказа се че Ваклин не помни нищо, но бил тормозен - пречели му да презастроява Младост. гербавата тогава гешефтатура измисли и съши всичко с бели конци.

73

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 70 - Това според коя религия е?

72

Анонимен

преди 4 часа

До Анонимен 71 - Абе, да ибягаш от последствията, си е по-скоро нормално поведение.

71

Анонимен

преди 4 часа

Представяте ли си? Решила е да съсипе живота на още един човек, на дете, за да отърве кожата си. Досущ като невменяемото животно Семерджиев, борба за бягство от последствията. Животното обжалва и обжалва и не казва и дума на хората, чиито деца уби. Мисли си, че утре пак ще се състезава по улиците и ще се прави на кука. Но Симончето ще се измъкне с условна. Горкото дете, жертва на подобно създание.

70

Анонимен

преди 4 часа

Бог Забавя, но не ЗАБРАВЯ!!!Поколенията след тях ще изкупуват, след като няма покаяние или разкаяние!!!

69

Анонимен

преди 4 часа

За какво но е най-многобройната и най-скъпата полиция в ЕС, след като 99.9% от присъдите са условни?