25

Анонимен

преди 4 минути

До BG Именно, и аз това си мисля.. Кой пък го интересува там точно мнението на Гламчев?

24

BG

преди 2 часа

Кой те бръсне за слива теб бе главчо

23

Анонимен

преди 4 часа

"А дали се е погубила е спорно, тъй като винаги се е възраждала под една или друга форма! Настоящия ЕС също може да се приеме за продължение на Римската империя"---------Няма нищо спорно- Римската империя е приключила съществуването си преди 1500 години, това е факт, а не тема за дебат. ЕС не е никакво "продължение" на Римската империя, а единственият който имаше идеи да я възражда беше един чичко с мустак.

22

Анонимен

преди 4 часа

До 19, що бе копейка, кое не е вярно? Всяко нещо има своя край, но пък Римската империя е властвала над континента в продължение на много векове, и е била най-доброто място за живот през цялото това време! А дали се е погубила е спорно, тъй като винаги се е възраждала под една или друга форма! Настоящия ЕС също може да се приеме за продължение на Римската империя

21

Анонимен

преди 4 часа

НА ТОВА ХОРАТА МУ КАЗВАТ СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАР...КАКВИ КОРИДОРИ,КАКВИ ГАЗОВИ ДОСТАВКИ И Т.Н. СЛЕД КАТО ИМАШ ВОЙНИ И НЕСТАБИЛНОСТ ОКОЛО СЕБЕ СИ...УКРАЙНА,БЛИЗКИЯ ИЗТОК,СЕВЕРНА АФРИКА...

20

Анонимен

преди 4 часа

"Ние сме горещи поддръжници на разширяването на ЕС"----------------На мен лично, а и на много други хора, ми е през оная работа за разширяването на ЕС. Знам само кой не заслужава да влезе и това са македонските крайни квартали.

19

До17

преди 4 часа

Ха-ха. Откъде ви взимат такива?! А знаеш ли какво е станало с Римската империя? Защо се е погубила, не не знаеш. Но дано тогава се сбъднат мислите ти.

18

Анонимен

преди 4 часа

Защото ни сипват в хранилката.

17

Анонимен

преди 5 часа

Копейките все чакат ЕС да се разпадне, а той става все по-голям и по-голям! На дневен ред са Албания, Черна гора, Молдова, след войната Украйна, а след това Грузия, Армения и т.н. След десетина години на дневен ред ще бъде дори Казахстан! Много вероятно е и Великобритания да се върне до края на мандата на лейбъристите! ЕС става като някогашната Римска империя, а копейките никой не ги брои за живи!

16

До 14

преди 5 часа

Що Киро и Рашков не искат ли разширяване на ЕС?

15

НЕ ЩЕМ В АЗИЯ..

преди 5 часа

САМО В ЕВРОПА И В НАТО

14

Анонимен

преди 5 часа

кои ние, главчев не представлява никого, стана премиер, защото борисов нареди на другите да не се съгласяват, ако представлява някого, това са пеевски и борисов

13

Христо Христов

преди 5 часа

Главчев ще плаща ли?

12

Анонимен

преди 5 часа

Гледам, че правят масонско ръкостискане.

11

Анонимен

преди 5 часа

Главчев и Шолц са като братя на снимкатта и двамата са "кабриолет" отгоре.

10

Анонимен

преди 5 часа

Първо да ни приемат безусловно в Шенген бе Главчев.

9

Сашо

преди 5 часа

Дори и на малките деца е ясно, че човека е сложен там, да кима, да се усмихва и да говори каквото му се каже. НО ОТИДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ на 27ми !

8

ДО 6

преди 5 часа

Завалия , много рано си пиян . Марш да лягаш .

7

БРАВО

преди 5 часа

Главчев вече им Опит като Политик защитаващ България .Направо премаза СМР с едно изречение . За разлика от северномакедонците писали в коментарите под моя .

6

Анонимен

преди 5 часа

За коя партия ще гласувате - за партия "Легнали си двама в Чичовата слама" или за партия "Чичо ги заварил и им го натоварил"?! Кажете... Само че вече Чичо няма веке слама, понеже му я взеха след 1944 г. и е останала само Партия - "Легнали си двама в на ТКЗС -ето слама" и там могат да си лежат и по времето на Бай Тошо и да си лежат и сега, понеже те тогава си присвоиха българската слама и сега станаха даже и притежатели на Българската Слама!