21

82 ОМБр

преди 2 часа

Кой е тоя дето се устроил в блато? Аз такива не познавам,а ти?

20

дезинформатор

преди 2 часа

Те тия, дето напуснаха Украйна, отдавна се устроиха в Русия. Дето останаха, днес се чудят как да избягат от новата мобилизация, започнала тия дни. Стотици клипове за насилствено мобилизиране в Киев. Пак се готвят за нещо, не се отказват де, НАТО има нов шеф, хаха. И на тоя трябва да му свием сърмите.

19

дезинформатор

преди 2 часа

Кажи слава на Хитлер бе, ***.

18

82 ОМБр

преди 2 часа

До 16 Едно е това което ти се иска,друго е това което се случва! ВСУ ще зимува в Курско,в това не се съмнявай.

17

82 ОМБр

преди 2 часа

Издигнатия от ХДС за канцлер на Германия"Ако бомбардировките не спрат, първата стъпка е да се премахне ограничението за обхват (на украинските удари по Русия). А втората стъпка е да се доставят Taurus. А след това от Путин зависи да реши докъде иска да ескалира тази война. Слава на Бундесвера!

16

На 6-ти август

преди 3 часа

бандеровци/наемници нахлуха в Курска област, като завзеха десетки селища, а сега са подложени на пълно изтребване и се чудят накъде да бягат.

15

Това искахте!

преди 4 часа

Кой ви кара да започнете войната!?

14

Анонимен

преди 4 часа

А товарищ Москалькова каза ли колко украинци са напуснали родните си места, колко са загубили домовете и имуществото си, колко се водят в неизвестност благодарение на тяхната специална обосрация?

13

Анонимен

преди 4 часа

Това не е ли според плана на СВО?

12

Анонимен

преди 4 часа

30 хиляди срещу 30 милиона укри...и изгубени територии...

11

Карачанаков

преди 4 часа

Напускат ли или се евакуират да не би да идва ураган?

10

Анонимен

преди 4 часа

По точно руснаците сами напускат домовете си, държавата им дава 10 000 рубли 100$на семейство, а не на човек, и им заявява, спасявайте се търсете си квартири.Само, че в гр. Курск, Воронеж и други градове, апартаменти са 3-4пъти по скъпи, освен това като разберат, че са бежанци отказват да им дадат квартири.Е, това е руската солидарност.Остава им да си наемат дървена къща в някое запустяло село, където няма канализация.

9

Анонимен

преди 4 часа

На 24. 2 .24г.Едва ли някой в Русия е мислил, че ще се стигне до подобна евакуация.

8

Анонимен

преди 5 часа

"Ройтерс не може да провери по независим начин изнесените от Москалкова данни." ЗНАЧИ НЯМА ПРЕДАТЕЛИ

7

Анонимен

преди 5 часа

Около 8 000 000 руснаци живеят в Украйна- някой да видя да евкуират руски граждани на 24 февруари 2022г- аз не- избиваха наред и още две държави станаха членки на НАТО- Финландия и Швеция!

6

Тя

преди 5 часа

Укрофашисти

5

Gorskio

преди 5 часа

,Евакуираните ще получат по 10000 рублес, но ето не точно....

4

Анонимен

преди 5 часа

Аууу, колко лошо.... И ся кво?

3

да се помни!

преди 5 часа

...политика

2

да се помни!

преди 5 часа

На 14.10.1915 г., когато православните християни празнуват Петковден, ескадра от руския Черноморски флот атакува морската ни столица Варна. Моментът не е случайно избран. В тези дни българските войски успешно настъпват срещу сръбските части в Моравско и Македония и вече освобождават тези стари български краища. Затова руската бомбардировка представлява подъл удар в гръб, нанесен от коварния "освободител, като наказание на България за нейната национална пол