23

Миро

преди 4 часа

Това явно е написано след доста опит в подобни шмекерии.

22

onq

преди 5 часа

Лично невероятно за мен, но няколко пъти съм пускал обява за имот под наем в най-големите сайтове и получих единствено и само обаждания от брокери. Така след седмица обявата беше в сайта на 4-5 брокера и след няколко дена ми намериха наематели при това без да плащам комисионна. Единия път се обърках да пусна обявата във фейсбук група и получих купища хейт, което е показателно за нивото там...

21

Мен

преди 6 часа

Както за покупката, така и за продажбата на апартамент в София, избегнах посредничеството на брокери. Горещо ви го препоръчвам .В обявите посочвах БЕЗ ПОСРЕДНИК . Изисква се време и търпение , но си заслужава .

20

Анонимен

преди 6 часа

"в други случай" ... сериозно?! ..... авторката, мнооого си неграмотна, ***!

19

Анонимен

преди 6 часа

Целта на статията, подхвърлете пари на брокерите, че гладуват. Толкова имоти и дялове продадох и купих и никога с брокер. За наемите същата работа, да подпиша договор за обвързаност, да стоят и чакат. Имотите са мои и не давам на никой по-специални права. Всеки средноинтелигентен човек може да се справи сам с адвокат при първа сделка, при следващите дори без него.

18

Анонимен

преди 6 часа

Продал съм пет имота и съм купил три последните 10 години.Спестил съм поне 40 хил.от неграмотни брокери

17

Анонимен

преди 6 часа

Важното е винаги да пазарувате от имоти нет.

16

кореняк

преди 7 часа

Да си ги купуват брокерите на тези цени !!!

15

Айляк

преди 7 часа

За наемите, не знам. Там ми се струва, че малко по-добре стоят нещата. Но при продажбите, леле-мале...там поне половината от агенциите за имоти гарантират кредит на купувачите. Затова е и този омагьосан кръг, от който няма излизане. Оттам и брокерите винаги играят комбина с купувачите, като мечтаят за суми надхвърлящи 2-3 пъти процентите полагащи им се от евентуалната сделка.

14

Кашкавал

преди 7 часа

"Брокерите" в 99 на 100 от случаите са безделници, нямащи хал-хабер от дейността си, но изсащи комисионна - и от двете страни. Затова и голяма част от обявите са менте.

13

Анонимен

преди 7 часа

Великобритания е средновековна, феодална държава без конституция. Кралят е добър и дал е права на поданиците. Защото е добър.

12

Анонимен

преди 7 часа

До 10 Е, то в Англия 99% са leasehold - на практика го наемаш на баснословна цена за 200-300, че и 500 години. Защото земята е на короната.

11

Анонимен

преди 7 часа

Нашият приятел Ивелин Михайлов е акционер в Хоум тую. Много честен човек. Освобождава бабите от домакинската работа и неволите по апартамента и ги прави свободни хора на улицата. Поне така се рекламира.

10

Анонимен

преди 7 часа

Във Швейцария ипотеките са по 150 години и се предават през поколенията.

9

Анонимен

преди 7 часа

Всичко е онлайн вече НО топ агенциите са правилният избор а не гаражни ЕТета или OLX.Който разбрал е разбрал..

8

Анонимен

преди 7 часа

Home2U са от сектата на сциентолеогията

7

Анонимен

преди 7 часа

Най големият капан е 30 годишната ипотека върху апартамент в София. Цял живот да блъскаш за един камион тухли и няколко кубика бетон. По голямо прецакване от това няма.

6

Анонимен

преди 7 часа

Обява за имот в OLX?? Трябва да си много смотан та да звъниш на такива обяви.Все едно да си купиш кола от горублянския пазар. Смех!!

5

Анонимен

преди 7 часа

Успях да се отърва от имота си чрез Хоум ту ю, а после се доверих на 9 процентовата комисиона на Митко Каналджиев ютубъра да си купя по-скъп. Продадох един евтин имот и купих един скъп имот. Така станах по-богат.

4

Анонимен

преди 7 часа

Това с току-що продаден имот върви яко и във Франция.Но пък си има и лек за това.Биеш един голям кръст на агенцията която върти този номер и не коментираш нищо с тях.Много често се пробват с въпроси : Кажете ми какво търсите? Отговора ми е : да го душа!!!