160

Анонимен

преди 17 минути

Цената на победата е само живота на 10 милиона украински мъже. Но свободата е безценна.

159

Анонимен

преди 56 минути

Изпише ли се зеленски да се чете Америка

158

Анонимен

преди 58 минути

Зеления папагал повтаря едно и също

157

Анонимен

преди 1 час

Само изтрещели либерасти могат да повярват на тая глупост. Такива които мислят че камала може да е някакъв президент изобщо. Такива които подкрепят психопатската изтрещялаПасмина която тъпче Европа последните 10 години. Украйна свърши курса, ясно е на всички нормални хора и политици.

156

Анонимен

преди 1 час

План за победа няма ,има само един но Украйна е по рекалено зависима и учтива ,за да си го позволи.Като ни режат п.тките в сайта,да бъдем конкретни Нажаль мають ще 3 АЕС

155

Анонимен

преди 1 час

Момчето еврейче от сайта сами не разбрах какво печели като трие мнения.По-,голяма ли му стана лимката или..

154

Анонимен

преди 2 часа

От Рамзес насам всички ядове заради ЕВРЕИТЕ.

153

SmO

преди 2 часа

Ко беше?без кръчмар.Аз от 20 години си правя план за отказване на цигарите.Ама ...

152

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 часа

Аре стига с тези пари. Ще им дадем 100 милиарда, какво са? Важното е да бием. После Русия ще върне всичко чрез репарации, данъци и ресурси. Ще сложат данък ручляк или русофил, всичко се избива за 1г.

151

не може да бъде!

преди 2 часа

Планът Зеленски за победа е много *** и разбираем,даже може да се каже с една дума-"дайте"!Дайте Украйна в НАТО,дайте100 мллдUSD/може и повече/,дайте модерна военна техника от всичко с което разполагате,ако може заедно с натовски военни които да я управляват!Дребна работа!След това ще бъдат мобилизирани още 300-500 хил.украинци и войната ще бъде спечелена!Всичко е точно пресметнато с един единствен пропуск -не е ясно дали докато стане това даване и др.руснаците няма да стигнат до Киев!?

150

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 часа

Пичове, Нато не го *** за плана на зеления, защото вече се планира ядрен удар в Москва. Разтовариха 100 ядрени ракети. Сега въпросът е кой град ще си замине.

149

Анонимен

преди 3 часа

Планът за победа е всъщност план за капитулация. Ще им каже-Браточки, аз кот можах напраих, ся вие поемате кормилото. Аз отиам да си почина, че голем зор изкарах. Държавни пари нема да искам, мене щатите ми поемат сички разходи-къщи, коли, образование на децата, метреса... Абе сичко! Айде, оправяйте се бързичко!

148

Анонимен

преди 3 часа

Тоя наркоман започва да прави планове когаси напудри носа ,гад фашиска ,сащ и ЕС му подаряват милиарди с той ги краде

147

ХоХо

преди 3 часа

Някой наясно ли в качеството на какъв Зильонски продължава да "управлава" и представя Украйна. Мандатът му на президент изтече. Тези украинци защо още го търпят

146

Анонимен

преди 3 часа

Тоя *** и *** пак ще праща обикновените укри на заколение,абе *** ти за какво се бориш бе ***,не виждаш ли населението ти мигрира масово и бяга от мобилизация,ако водеше справедлива битка нима хората ти ще бягат и ще се крият от мобилизацията,най корумпираната,най пропадналата страна с правителство което явно и открито изповядва нацистките принципи,и това го вижда Европа и въпреки всичко подклажда още повече конфликта,това ако не е цинизъм здраве му кажи,укри отивате на майната си

145

Анонимен

преди 4 часа

До Малко за политика - Плоска хитрост, като всичките му "хитрости", прозират отвсякъде. И западняците няма да му се вържат.

144

Малко за политика

преди 4 часа

Този план е всъщност план за спасение на Зеленски. Зеленски ще поиска от САЩ и сателитите им това, което те не са готови да му дадат (например да използват украинска територия за да обстрелват Русия с ракети с далечен обсег), защото може да предизвика война НАТО-Русия, която ще е война на взаимно унищожение. И след като не го получи, Зеленски ще разправя: "С моя план Украйна можеше да победи, но вие не ни помогнахте достатъчно". Плоска хитрост наистина, но добро оправдание за Зеленски.

143

Българин

преди 4 часа

Плана на евреиския наркоман зеленски е следния .Сащ и НАТО от началото на воината загубиха 1000 000 воиници. Колко ще загубят още до приключване на воината. Русия е велика сила бе ***

142

План за победа

преди 4 часа

Последни ще научат за него обречените. Горките украинци, повечето от тях не искат войната, но нямат избор. Кой избяга, избяга, вече не може.

141

Анонимен

преди 4 часа

Най-добре е да заляга над плана за капитулация, че е наближило и дали ще му стигне времето да го уйдурдиса.