76

Анонимен

преди 4 минути

Нагаждач, пребоядисна номенклатура. Като пукнe такъв и започват с епитети колко е велик. Ся ше пее за Аврора в пъкала при всички комyняги

75

Анонимен

преди 1 час

"Всички музиканти и певци от неговото поколение са нагаждачи." --- Може да е бил всякакъв, но остави музика и песни, пълни и ще пълни душите на хората и това е най-важното. Да даваш. Животът на никого не е лесен и всеки прави какво ли не, за да се справи, но трябва да даваш покрай всичко останало. Иначе смисъл няма. Бог да го прости!

74

Анонимен

преди 1 час

Време му беше, затова си отиде.

73

до 72

преди 2 часа

Ами ако няма семейство? Путин е на 65 и няма семейство

72

Анонимен

преди 2 часа

Просто му е дошло времето да си тръгне! Мъж на 80 години трябва да си е в къщи при семейството! Идва момента когато трябва да се кротне всеки!

71

Анонимен

преди 2 часа

Не е първия който пътува за участие във Враца но никога не успява да се качи на сцената/стадиона. И Аспарухов свърши зловещо. Тоя град Враца е сатанистки.

70

Анонимен

преди 2 часа

Зодия Щурец! Покой на душата му!

69

алоо

преди 2 часа

бля бля бля , много приказки ше се изговорят , оставете човека , лека му пръст !

68

Анонимен

преди 2 часа

Във Враца хората често намират смъртта си.

67

Анонимен

преди 2 часа

Едно време когато хората не си бяха набили ковит ваксината никой не падаше докато се качва на сцената

66

Анонимен

преди 2 часа

До Ми6 Копираше от запада че младите искат модно.

65

Анонимен

преди 2 часа

Не ми пука кой е подкрепял!Беше добър музикант,но от прочетеното разбирам,че е падал и друг път.Човек,колкото и да е добър като професионалист трябва да знае кога да спре!

64

Анонимен

преди 3 часа

Умря като истински мускетар, на сцена. До последно се сражаваше с глупостта и посредствеността. Не се залежа с мессеци и години в болнични легла или инвалидни столове, опасан със системи и опикан - съдбата на повечето от нас. Дай Боже такава моментална смърт на всекиму.

63

Ми6

преди 3 часа

Той до 1989 г.подкрепяше бай Тошо и комунизма,после започна да подкрепя сините комунисти от Стани да седна и Гроб с техния вожд Толупа.Всички музиканти и певци от неговото поколение са нагаждачи.

62

Анонимен

преди 3 часа

Бутнали са го като Чочо.

61

Анонимен

преди 3 часа

Трябва да се живее до последно, независимо, че боли като се движиш и сетивата ти не са същите. Това е смисълът на живота и Маричков го запълни на макс и с песните си и с концертите си и с прекрасната книга, която написа. Дребните душички не могат да го проумеят, задушават се от злоба и незначителност, но от това няма да им стане по-леко.

60

Вижте ги хубаво

преди 3 часа

Старите русофилски номенклатури се разтапят от кеф, че си отиде Кирчо Маричков, който подкрепяше СДС и Европа

59

Анонимен

преди 3 часа

До AcidА ти не знаеш български език и си Обит по рождение.

58

истината

преди 3 часа

Баба Лили е на 200 години но още си пее и пълни НДК.Ходи да пее и в чужбина на бг.емигранти.Тя изкарва много пари, заслужено.Важното е как се чувства човек.Щуреца психически рухна и се разболя при катастрофата при която загина млада жена.Има хора пердета и не ги гризе съвестта, но той не е от тези и го преживя тежко което се отрази на здравето му.

57

Анонимен

преди 3 часа

Kато е имало такива падания и преди защо не сте го пазели бре Ванко ?