24

Анонимен

преди 4 часа

"Кюфтето Ким сигурно е получило уверенията на Путин че Русия ще му помага ако нападне Южна Корея." - проблемът е, че мерките, които се описват в статията са типични отпранителни мерки. Целта им е да се възпрепятства настъплението на врага, като се разрушат всички комуникации и се изгради отбранителна линия (минните заграждения, за които се говори в статията). Ким не готви настъпление. Нещо друго става тук. По-скоро се опасява, че някой друг му е скроил шапка и подготвя страната за отбрана.

23

И защо не?

преди 5 часа

Аз малко не я разбирам тая истерия да гледаме в паничката на северно-корейците? Че то 99% от тях нямат представа къде е България, камо ли да публикуват статии през ден за нея. Ми така си е решила държавата, нейна си работа. Търгуват с повече от половината планета, имат си защита, спътници си правят и ядрено оръжие, ние се радваме ако отгледаме един домат. Съжалявам за цинизма, но ние сме средновековни варвари за тях.

22

Анонимен

преди 5 часа

До Христо Христов, друго си е Рашшистан, там постоянно падат от балконите, давят се в локви, ако пък са късметлии отиват на фронта за кефа на Джуджето. Всички престъпници, убийци и прочие, получават амнистия ако се запишат на фронта. Това ли е "нормална" държава за БГ кУУпейката?

21

Христо Христов

преди 5 часа

До 18 "Разкошна държава..." - мухаха, с работна седмица 56 часа и номер 1 по самоубийства... И за сенилните деменции - пенсионна система в групата на Индия.

20

Войводата

преди 5 часа

1. Чета днес САЩ ги ритаме в статията за урагана2. Намерете я и правете коментари3. Значи САЩ ще ни купуват щото сме 2 качество. Нека да знаят какви сме.4. Ние сме Балканци беее

19

Алекс

преди 5 часа

и КНДР е като Сибирското Блато.Прекъсват,унищожават,разрушават.Виж да направят нещо съзидателно не ги търси.

18

Анонимен

преди 5 часа

Има и един войводата, тои е същият борсук!

17

Анонимен

преди 5 часа

Олимпито и христото са един и същ форумен провокатор...

16

Анонимен

преди 5 часа

Ех, колко ми е жал за бедните хора в КНДР... Южна Корея- който е бил, знае. Разкошна държава, редом до Сингапур и Япония са един рай. Технолочино около 500 години пред КНДР. Югът има и желанието, и парите да направи един рай в севера, но не- Путин не дава. Той си държи проксито бедняци и това е. Концлагерниците са приятели на Путин- КНДР, ИРан и подобни тотални бедняци. А САЩ пожелае ли, КНДР свършва за около 3 минути.

15

КАМАЛА ХАРИС

преди 5 часа

ДА ВИДИТЕ КВО СЕ НАРИЧА СТРАХ ОТ СТРАНА НА РЕЖИМА НА КИМ ЧЕН УН ОТКАКТО ОТКРИТО ДАВА ОРЪЖИЕ ЗА РЕЖИМА НА БОТОКС ТЪ ПУТИН! ТРЕПЕРЯТ, ЧЕ ДЕМОКРАТИТЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И КАТО НИЩО ДА СВАЛЯТ РЕЖИМА И В СЕВЕРНА КОРЕЯ КОЯТО ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ САМО НА ХАРТИЯ В МОМЕНТА!

14

Хикса

преди 5 часа

Велики-железни комунисти

13

Анонимен

преди 5 часа

Ако Христо Христов не е бот, значи този индивид е опасен за него и околните хора! Той реално не е написъл и 5% достоверност в неговите коментари! Абсолютни фантазии и фетиши!

12

Пенсионер

преди 6 часа

До Христо Христов 11 Христо , ти си неспасяем. Вече кото ти прочета ника и те подминавам с 200.

11

Олимпий Панов

преди 6 часа

До 7 и ти като Байдън забравяш да сменяш памперсите на време,та урината ти замъглява гънката-единствената!

10

Ада на чебурашките

преди 6 часа

До Христо Христов 10. Този фалит го чакате от 100 години, докато в същото време Раша се разпада няколко пъти.

9

Христо Христов

преди 6 часа

До 7 "А бе то и Путин така мислеше, че Америка е бита карта преди 2.5 години" - дай линк, който потвърждава поста ти!

8

Христо Христов

преди 6 часа

САЩ фалират и им трябва световна война. Със сигурност корейците имат добри причини да затворят границите.

7

Анонимен

преди 6 часа

Пак маймунджелъци. Докато пак им свърши оризът и почнат да умират от глад.

6

Анонимен

преди 6 часа

До Олимпий Панов А бе то и Путин така мислеше, че Америка е бита карта преди 2.5 години, ама сега плюе избити зъби и кървави сoполи и фъфли колко е велика Русия пред овчето руско стадо.

5

Анонимен

преди 6 часа

Кюфтето Ким сигурно е получило уверенията на Путин че Русия ще му помага ако нападне Южна Корея. Само че кюфтето е хубаво да погледне какво стана с Армения, която беше буквално оставена от Русия да бъде разкъсана на парчета от Азербайджан, въпреки договора за колективна защита с Русия.