Сега разбирам игнорамуса писал това повествование защо не се е подписал - "Диоксинът, който може да предизвика развитие на рак, е опасен за човешкото здраве, ако се приема в продължение на 30-40 години."Ето я причината!Идиотче недоучило, може и никога да не го предизвика, може и на петата минута след приемането.Как може да пишете такива неща бе хора, кой ви поръча тия глупости?
Q go daite tova svinsko nasam da vidime ot 10-tina purjolki ko 4e mi stane. Nema da mi stane li, kvo? Ai siktir. Posle shto irland4etata bili agresivni. 60 tona li she ni se oprat na nas BULGARITE, q stiga - da ne sum vi 4yl !
Poshtipni go, ako izrumji na angliiski e ot Irlandia, ako ne e ot ymrelo bulgar4e-una4e!!! Posle kykite shto me spirat sus 220 sled Plovdiv posoka Stara Guzora. Batka, to tam smurdi ta se ne disha na edno mestence... Vie svinsko she mi qdete. Ono svinskoto ot Ireland kak da go poznaeme - na barbekuto kat cvur4i na angliiski bez akcent li?
Ние вече сме си калени от бързи храни,безалкохолни,натурални сокове(да бе),кисели млека , САЛАМ и много други от блицкия магазин!
Когато някое месо е негодно или старо,го купува месопреработвателна фирма(Взима го много ефтино),и го пражи на кренвирши или салам.Понякога го пускат на пазара не преработено,но само като изглежда нормално и не е изгнило.Не само негодно месо слагат в колбасите ,а и черва и краиници.
МНОГО ВЕГЕТАРИАНСКА ЗЛОБА ОТ 14, А ДЕДО ПОП КАТО ПОСТИ СИГУРНО ЧЕ МУ ПОРАСТАТ КРИЛА И ЧЕ СПЕЧЕЛИ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА РАЙО.
Кой не спазва пости ,а?????? :) Казаха първо че няма директен внос от ИРЛАНДИЯ !!!значи има внос от Германия или ФРАНЦИЯ !!!! така че си опичайте акъла и спазвайте ПОСТИТЕ!!!!
"Диоксинът, който може да предизвика развитие на рак, е опасен за човешкото здраве, ако се приема в продължение на 30-40 години." с акцент на 30-40 години.Вижте сега: нас такива неща не ни плашат.По време на Чернобил хората беряха радиоктивни гъби, после цял месец си хапваха радиоктивни храни, пиеха радиоктивна вода и???? - все още сме живи и здрави, леко мутирали, но живи.После: саламите, кренвирши и т.н. деликатеси съдържат соя, тоалетна хартия /неизползвана слава богу/, кожи, остатъци и т.н. , плодовете и зеленчуците ни - пълни с нитрати.И пак нищо ни няма!Последните 15-20 години се научихме на глад, както и да оцеляваме. Така че си спестете усилията - 30-40 години за европееца са си поне три поколения при нас. След три поколения тия 60 тона свинско ще сме ги изяли и забравили и пак ще си оцеляваме кротко кротко
Zatova shte sme mnogo bolni, mrem , i aivno i tova go planira naikoj tyk,,ne my pyka za narodesa,vmesto da davat pari i nashenesa sam da go proizvejda tova svinsko
Не забравяйте, че живееме в България! Тук ще изкарат и най-негодното месо годно, за да не се развали бизнеса на някоя мутра.
НЕМА СТРАШНО - И ТОВА ЧЕ ГО СМЕЛИМ!!!НИЯ ТУКА ЗА 20 ГОДИН ЩО СМЕ ИЗЯЛИ БЕЗ ДА СЕ УСЕТИМ,ЧЕ ТОВА ЛИ ЩЕ НИ СЕ ОПРЕ...ХИ-ХИ
в салатите с майонези се слагат канцерогенни Е-та, като Е 211, Е 213. мисля, че на запад са забранени.ако някой се интересува от Е-тата:канцерогенни - Е 123, 131, 211, 213, 214, 215, 216, 217, 239, 621, 95а, 951, 954.токсични Е: 0т 220 до 224. от 338 до 341. 450(има го в някои салами), 407, 461, 463, 465, 466. също и 311 - 312, 230 - 234, 200, 250 - 252.много токсични са Е 102, 110, 120, 124, 230.аз пазарувам с лупа и внимавам да не купувам прекалено е- тизирани храни. и турщиите съдържат консерванти и др отровни добавки, особено туршиите в бурета и пластмасови пликчета.
Сутринта един правителствен чиновник се изтъпани в една медия и каза, че у нас месо с диоксин няма! Ама то ние вече сме го изяли, така че човекът може и да е прав!
Свинско с диоксин и у нас. 60 тона засечено в складове