25

Анонимен

преди 3 часа

Путттлер прави преврат в Грузия която ще се потопи в отвратителния руски свят.

24

Човек от село

преди 4 часа

До Анонимен 10. Мисля, че си напълно прав. Като понаучат те английския, ще разберат колко по-разнообразен и цветен е българският. Да ги оставим до тогава да се радват на евтини анцузи със глолеми английски надписи

23

Европеец

преди 5 часа

До БАНко. Хе-хе-хе, Македония била по-добре от другите. Най-скапаната нещо си в Европа. А бе, кой ви ражда такива олигоффрени да правите подобни коментари.

22

Анонимен

преди 6 часа

с младия си премиер Грузия е на път да си върне Абхазия и Южна Осетия, те са в момента изцяло на издръжка на руската държава, взеха да предявяват и претенции, искат по-голямо финансиране, подобни тенденции има и в Армения, арменският премиер отказа да одобри с подписа си съдебно преследване на Путин от Международния съд в Хага

21

Анонимен

преди 7 часа

Мечтата на всички поробени европейски нации.

20

Навремето

преди 7 часа

след провала в Южна Осетия Саакашвили посреща Кондолиза Райс на летището и първите му думи са "Защо ни излъгахте?". Нищо чудно защо искат импийчмънт на проамериканския си президент.

19

Анонимен

преди 7 часа

Ама като е прозападна да ходи да мие чинии на запад както другите прозападни гастарбайтери. Ако е прогрузанска да остане. .

18

Анонимен

преди 7 часа

В смешната Грузия, смешния им "президент" е с френско гражданство и чуждестранен агент. Прави това, което и наредят от зад граница. Същото се опитаха да ни уредят и в последния калпав парламент - хора с чуждо гражданство да заемат ръководни позиции Това е чисто безумство! По-католици от папата - САЩ разрешават човек да е президент само, ако е гражданин на САЩ, роден в САЩ и живял там минимум определено време. А тук в тяхната колония пробутаха точно обратното с прозрачна цел

17

Анонимен

преди 7 часа

Грузинската мечта била да са крепостници на Путин, а Иванашвили да е губернатор на Грузия.

16

Христо Христов

преди 7 часа

Не само импийчмънт, но и съд и присъда като предател на държавата и народа си. И грузинска затвор! Пък нека френските и ЕС лицемерни *** да пищят!

15

Какъв президент

преди 7 часа

на Грузия е Саломе Зурабишвили? Та тя е с френско гражданство. Като Симеончо. Хем цар, хем премиер на република. Луда работа.

14

БАНко

преди 7 часа

Европейски , МАКЕДОНИЯ Е ПО ДОБРЕ ОТ НЯКОИ БЛИЗАЧИ НА БРЮКСЕЛ И УРСЪСЕЛА !!!

13

Европеец

преди 7 часа

До БАНко. И затова са на същия хал като македонците и там ще си останат.

12

Изнервен

преди 7 часа

А бе, днес, прочетете си написаното и обяснете в крайна сметка президентът на Грузия мъж ли е или жена?

11

БАНко

преди 7 часа

И ГРУЗИЯ , КАКТО МАКЕДОНИЯ НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ ЗА УРСЪСЕЛА И БАЙДЪНЧОВЦИ !!!

10

Анонимен

преди 7 часа

До Човек от село 9. Сега пелтечим на великобритански диалект и се прайм на циливилизовани. също както едно време с френския или още по-отдавна с гръцкия.

9

Човек от село

преди 7 часа

Какво е импийчмант? Нямаме ли българска дума за това?

8

Анонимен

преди 7 часа

Ама то било от пусто в празно.

7

Анонимен

преди 7 часа

А нашия чорап кога?

6

Анонимен

преди 7 часа

В държави като Грузия православна църква няма. Има департамент на КГБ дегизиран като църква. Истинска църква е имало до идването на комунистите на власт.