22

Христо Христов

преди 3 часа

До Анонимен/9 "Добре, че нашия Биби Винету подаде доброволно оставка" - Тиквата е по-стока от 90% от европейските политици. ПП. Преди казвах 60-70%, но доста от тях се смениха...

21

Анонимен

преди 3 часа

По време на гоненията на евреите в Европа през 30-те, 40-те години на 20-ти век много голяма част бягат в САЩ. Защо, когато са създавали държава на евреите, не са я създали на континента, където те са били в безопасност, да вземат малко от територията на САЩ? Тя е достатъчна за много милиони, както виждаме.Въпросът, разбира се, е реторичен, целта не е било да са в безопасност и да имат държава, даже не е било да ръководят света.

20

Анонимен

преди 3 часа

До 75 години.Няма там арабска земя. Арабската земя е около Мека и Медина.

19

Анонимен

преди 3 часа

До УжасКато тях? Арабите вместо да строят Газа години са събирали оръжия, за да нападнат и избият цивилни без всякакво предупреждение, да се гаврят с жени и деца. Каквото им се случва е доволно заслужено. Докато не се откажат от Хамаз, Хиозбула и прочие *** и не започнат да живеят като съвременни хора, нищо няма да се промени. Единственият шанс на Израел е да изравни всичко та де може 50г да организират атентат поне.

18

Анонимен

преди 3 часа

Три дни преди да нападне,бяхме на инструктаж в Москва,и в ч ест на рожденният ден на Валодка,обещахме това да се случи!Сега си измиваме ръцете с него-и той да отговаря!Такъв беше инструктажът!!!!

17

Оффф

преди 3 часа

бой по ***, един да не остане!

16

Анонимен

преди 4 часа

А биби военнопрестъпник ли. е или така си избива между другото

15

Анонимен

преди 4 часа

За оддържане на зоополическа градина има изискване за площ, за размер на жизнено пространствво на едно животно. Хубаво е да се изичсли какво е било жизненото пространство на оградената от Израел Газа .

14

Анонимен

преди 4 часа

Да би мирно седяло, не би бой от Израел видяло! Напред, Израел! Сринете всички крайни ислямисти!

13

Анонимен

преди 4 часа

Напишете поне по този повод колко малолетни и непълнолетни палестинци има в затворите на Израел. Напишете също, че Израел има организация,която агитира, извлича евреи с образование по целия свят да напуснат страните, където са отрасли и които са им дали образование и ги примамва в Израел. Т.е. изсмуква кадри. и за това Израел не плаща.

12

Анонимен

преди 4 часа

Истината е, че "Хамас" е създаден като противовес на Организацията за освобождение на Палестина, създаден е от Запада, защото ООП е била близка със СССР. Освен това основните централи за събиране на пари и оръжкие са в Западна Европа, в Лондон и др. сполици и са регистрирани като легалини организации, представени са и в ООН. Голямата трагедия за Израел е, че са се излъгали. Голямата трагедия за света е, че зависи от прослойка с мозъчни болести.И умопомрачението се поощрява на всики нива.

11

Войводата

преди 5 часа

1. На мен също ми е тъжно за тези жертви2. Тъжно ми е и за 100 000 араби, които бившия Израел с оръжие от САЩ уби само за половин година 3. РешениетоМодерна палестинска просперираща държава.РАЗОРАЖЯВАНЕ пълно на бившия Израел.4. Света ще реши съдбата на тази територия.5. Може да е протекторат на оон

10

Христо Христов

преди 5 часа

Преди 15-20 години Нетаняху носеше куфари с пари на Хамас да купуват оръжие.

9

Анонимен

преди 5 часа

Биби Нетаняху спретна цяла война, за да остане на поста! Добре, че нашия Биби Винету подаде доброволно оставка

8

Анонимен

преди 5 часа

Цял ден ли ще пишете за ушатите носове и дядо им Юда?

7

Анонимен

преди 5 часа

Кефат ме евросите заради 1500човека няма да оставят камък върху камък в радиус от 500км.Така и трябва.

6

Ужас

преди 5 часа

Жалко и страшно е че нацията която най много пострада от фашизма през ww2,сега действат като тях и даже по жестоко.

5

Анонимен

преди 5 часа

Израелските военни убиха доста евреи в този ден, състезаваха се с Хамас

4

75 години.

преди 5 часа

Така нареченото нападение беше в окупирани бивши арабски земи превзети от еврейте, така че това е арабска земя.

3

Анонимен

преди 6 часа

Израел много добре е знаел за нападението предварително и не реагира 7 часа. Явно внедрени хора в Хамас са организирали погрома.