215

Анонимен

преди 25 минути

Ти нещо за много образован ли се имаш ?

214

Армейци-Националисти

преди 26 минути

ЗАБРАНЕН Е В държави в АЗИЯ и АФРИКА туй нещо Ислям защото НЕ Е религия а се предполага че в корен е АРМЕЙСКИ ОБЕДИНИТЕЛЕН за Арабите НАЦИОНАЛИЗЪМ за ВОЕННО ЗАВЛАДЯВАНЕ на абсолютно ЦЕЛИЯТ СВЯТ............ТЕЗИ ДЕТО ТРЯБВА ДА ЗАБРАНЯТ И УНИЩОЖАТ ИСЛЯМА СА даже АНТИФА,СОРОС,КАМИЛА...............

213

НОВ ИЗРАЕЛ РЕД ИДВА

преди 44 минути

Изнасилвания с Убийства предложиха ислямистите нахлули в Израел........... Отговорът на Бенямин Нетаняху и елитът му беше ЦИТИРАМ го простичко и разбираемо за неграмотни и необразовани:"ИЗРАЕЛ Е ЖЕРТВА НА 11 СЕПТЕМВРИ и ще отвърне на ислямисткият удар по подобен начин както отвърнаха САЩ през 2001 година"............Каква Русия или САЩ търсите БАЛАМИ?............. ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ в Азия и Африка има МНОГО държави които са ЗАБРАНИЛИ ИСЛЯМА а само в Европа няма такива държави

212

Анонимен

преди 49 минути

Тоз ми се вижда че е пенсионер че и заплата за министър получава толкоз умен и способен ай си. Да се разкара.

211

Анонимен

преди 1 час

И защо й е на Русия да въвлича Иран в регионална война, след като твърдите, че Иран снабдява Русия с военни провизии? При такава война Иран ще прекъсне износа си. Ако всичко, което досега сте твърдели е вярно, то сега се опитвате да ни убедите, че руснаците режат клона, на който седят. От километри си личи, че единствените, които имат интерес от война в Близкия Изток са САЩ.

210

Анонимен

преди 1 час

зАпри се с подмазването бе, Запрянов ! Със сигурност и тебе са те запрели до стената с някой компромат, за да ги ръсиш такива. Небензя в ООН не спря да призовава Израел към деескалация. А самата Русия подпомага свойте приятели в Близкия Изток срещу израелската агресия. И с това по-скоро съдейства за деескалация там. В противен случай , ако не почувства сопата, Нетаняху няма да се сОпре да напада още повече държави и да прави още по-голяма войната !!

209

Анонимен

преди 1 час

"Въпросът е как ще подготвяме запаса, тъй като последните запасни, които имаме, са от 2007 г. след края на редовната военна служба. Оттогава не сме успели да подготвим ежегодно гражданите за военна подготовка и да ги организираме при нужда в батальони и бригади"---------------Да сте мислили преди да разкарате казармата. Ако си въобразявате, че през последните 17 години хората стоят без работа, без семейства, и ви чакат да се наканите, значи дълбоко грешите. Изтървахте си шанса.

208

Данните показват

преди 1 час

Римският Папа и РИМОКАТОЛИЧЕСКА църква в лицето на Цар Калоян са извършили КЪРВАВ ГЕНОЦИД над жителите на град ПЛОВДИВ на антихриста Христо Стоичков което е доказан факт.................Адашът му антихрист Христо Смоленов депутат от партията на Румен Христов ВЪЗХВАЛЯВА И ОДОБРЯВА КЪРВАВОТО ИЗБИВАНЕ НА ХРИСТИЯНИТЕ чрез Омуртаг.............цитирам гербера Археолог Тодор Чобанов:"РАЗКОПАХМЕ И РАЗКРИХМЕ МНОГОБРОЙНИ ИЗБИТИ ХРИСТИЯНИ по заповед на ОМУРТАГ.....ЧЕРВЕНИТЕ ИСЛЯМИСТИ ОТ БКП са с име ХРИСТО

207

?!?!?!

преди 1 час

По-глупаво изказване надали някога ще има, тези "наши" политици не мислят, а само чинно изпълняват ролите си на пейджъри?!?!?! Как Русия точно ще иска ескалация на военния конфликт в Близкия Изток и по точно да въвлича Иран във военния конфликт, като така може да спре доставките си на дронове от Иран за войната и в Украйна, защото Иран ще е в ситуация на производство на дронове за евентуалната си война с Израел ... Кой *** политик би си спрял едно от кранчетата с вода?!?!?!

206

Смешко

преди 1 час

С кво точно те заплашва Русия, бе coпoл? ***. Българите никога няма да воюваме с Русия. Не го ли разбра? Нито ще ви приемаме джендърската пропагада. Некролога ти виси от джоба, нищо чудно да си бил и руски агент.

205

Анонимен

преди 2 часа

Пенсионерите от Слатина пак ли са се разписали за Матушката

204

Анонимен

преди 2 часа

Слава на Русия :)))

203

Анонимен

преди 2 часа

Заприне подай си оставката. По калпав си и от предишния той поне че беше украинец украинец беше , а ти какъв си безбожник .

202

Анонимен

преди 2 часа

Защо Лииизач е цензора за тоя е награда

201

Анонимен

преди 2 часа

Наско трябваше Тотомиров със шут да те пенсионира ***.

200

Анонимен

преди 2 часа

Скандалният терорист и отявлен шизофреник Мирослав Блажев-ПСИХОТО- К.А.Т.И.Л.А е станал ревностен мюсюлманин, подкрепящ идеите на терористични групировки, показа проверка на "България Днес". От профила му във Фейсбук става ясно, че ПСИХОТО ежедневно контактува с български фенове на Световния халифат, част от които се намират в арабските страни. Блажев и приятелите му водят ожесточени дискусии, в които често се появяват призиви за джихад, изтребление на евреите и всички останали неверници. В тях българите често са наричани *** или нещастни неверници, които с добро или насила трябва да бъдат н

199

Анонимен

преди 2 часа

До Христо Христов Русия "мачка ЕС и НАТО" само в главите на руските пропагандни зомбита.

198

Ха ха,

преди 2 часа

..Ицко /Хр.Хр./, какво мачка на НАТО Джуджето бе, та те още не са се срещнали с НАТО! Болните мисли на един болен човек! Ти ли си дежурен днес ?

197

баба мара

преди 2 часа

стига сте бръщо-ле-вили прос-то-тии че ни писна от вас няма ли пенсия и мотиказа вас махаите се отвратителни сте

196

Христо Христов

преди 2 часа

Русия е права да мачка ЕС и НАТО.