57

Анонимен

преди 16 минути

Нямало опастност за националната сигурност, но имало за тероризъм. А тероризмът какво е...???

56

Бонго Бонго

преди 1 час

Ей халюцинатор българин, когато убиха 1200 на еврейска земя по време на празничен концерт, осъди ли Хамас пундкай мъйнъй?

55

чанта черничка

преди 2 часа

на фото 4.до министера и н-ка на отбраната.какво ли е носил този мъжага на Президента?надали никакви зеленчуци от "женския пазар".по тежкарене и стойки на важни нямат равни.иначе поредното мероприятие за отчитане на дейност.

54

до 27

преди 2 часа

До Анонимен."да влезНЕМЕ в НАТО"?Каква е тази дума бе приятел?"влезнеме"-така учите и децата си.Да мекат,некат и т.н.Грозно е.

53

Хилари

преди 2 часа

И какво решихте-нищо.А и какво можете изобщо да решите?Нищо.Демонстрирате фалшива уж загриженост.Единствен мислещ е Костадинов.Само той разсъждава адекватно.Не.Не съм му фен.Та какво разбира по темата момиче като Рая?Смешно е на нейната възраст и без никакъв опит дори и като депутат ,да е начело на държавата.Обидно е.Че и разведена.

52

Българин

преди 3 часа

Абе Радев,заклеймихме агресора Русия,ами кога ще направим това и с Израел? Избиха 40 к.жени и деца,нападнаха Ливан,бомбят Сирия и Иран! Къде ви е еднаквия стандарт да съдите нашественика? Ами санкции няма ли да има срещу юдите? А подкрепа за страдащите Ливан и Палестина КОГА???

51

Гошо Героя

преди 3 часа

Безсмисленикът Радев и нищо неправещите членове на КСНС! Това и ние го знам бе Хабиби! Няма да ни нападнат,но ако такива ,,остриета" като С.Пасе и разни евроатлантици от сорта на Киро продължават да заклеймяват исконнта самозащита на Иран и Ливан,като нищо ,,дюнерите" в София могат да бъдат забъркани с гърмяща смес!!

50

Анонимен

преди 3 часа

Лудите сънуват мечки, чужди агенти ги заразявали. И викате на такива същества народ. Една от първите държави в Европа, първа ще изчезне от лицето на земята. Заслужено!

49

Анонимен

преди 3 часа

Нас никой не ни забелязва, та и през ум не му минава да ни заплашва. По-зле сме и от прибалтиките, които напират да нападнат Русия, та Нато да се включи най-после в тази война, а НАТО не им забелязва войнствените напъни. Заробиха ги с бази и трай коньо за зелена трева.

48

Бонго Бонго

преди 4 часа

Оооф Радев ще може да прибира КЕШОВИЦАТА Оххх котьооооо

47

антиватник

преди 4 часа

Нашата *** нали е приятел с президента на иранските терористи, значи няма от какво да се притесняваме?!?

46

Анонимна

преди 4 часа

:) За страната може и да няма, ама г*за глава затрива... :)))

45

Фен0Мен

преди 4 часа

Има, Радев имааа, виж я в огледалото !

44

Идеалист

преди 4 часа

След КС Коалицията на Войната беше строена от Синергиста- президнт за да повтори общи приказки, които слушаме за пореден път. Браво на Костадин Костадинов, че не гласува за този пасквил!!! Хубаво е да се знае историята, Костадинов ни припомни историята за опита за МИР в района на Близкия Изток! Браво!!!

43

ох

преди 4 часа

някак ми е скучно като няма изказвания на нинова :)

42

Анонимен

преди 4 часа

Ми дано така да е и да няма опасност. Въпреки, че казаха, че Прокурорския син от Перник са го пуснали на свобода отново и положението май си става опасно.

41

До Анонимен 34

преди 4 часа

Тавариш, добре се правиш на приятно разсеян, пропускайки ки факта, че израел просто си защитава териториите, и ако никой не ги закача с разни атентати и обстрели от ливан и газа, целия регион там ще процъфти, вкючително и аpaбелите дето сега ги тормозят, обаче въпросните аpaбели не могат да измислят нищо повече освен да правят зулуми на верска основа. Всички тавариши по света са готови да се обрежат но да победят "лошия" запад. Голяма завист, ей!

40

Анонимен

преди 4 часа

Защо са им служебни коли

39

Бенито

преди 4 часа

В центъра на София е пълно с ислямисти и джихадисти и е въпрос на време да взривят бомба в метрото.

38

ВОС 111

преди 4 часа

Може вече спокойно да спиме,родната полиция и армия също.