75

аноним

преди 5 часа

Представете си,че сте на по 30-40 години-самостоятелни хора,но живеете по правилата ,всеки ден на вашият дядо-75-80год.Това е абсурд!Всички имаме дядовци,и всички виждаме в какво състояние са тези хора-те са -неадекватни!А по света е такава чудовищна ситуация-властта в болшинството от страните е в ръцете именно на такива дядовци!-като аятолаха и други.И от тук произлиза цялата ненормалност на положението в света!!!!

74

нн

преди 7 часа

Показаха си рогата еврейте. Гутериш още на другия ден след 7Октомври м.г. каза на еврейте, само създаване на Палестинска държава както е отредено от ООН 1947 година решава въпроса, но на еврейте на им отърва и трепят ли трепят неивинни хора. Еврейте са сербез, защото САЩ са зад тях и искат да наложат тяхната, няма да има арабска държава и толкова.

73

Анонимен

преди 8 часа

Докато има евреи на земята няма да има мир.

72

Бай Иван

преди 8 часа

Нормално, неомарксистите в ес подкрепят ислямизма, унищожаването на техните еобщества и внасянето на подивели *** с ислямистки възгледи, техни представители тук са ппдб, зелените и темподобни ;) !!!!

71

Анонимен

преди 8 часа

Тоя е с нарисувана петолъчка и свастика на челото. Какво повече да говорим.

70

Анонимен

преди 8 часа

Ми правилно той отдавна цивреше за закрила на бежанците.Ония дечица там с половинметровите бради и ятаганите които мирно колят и взривяват бомби.Цялото ООН е толкова тежко компроментирано че се е превърнало в един долнопробен цирк.

69

Зозо

преди 8 часа

Че кой го признава вече ООН? Всеки прави каквото му е кеф. ЗАКРИВАЙ!!!! Ако нямаш ракети, дронове и ПВО си г-никой.

68

Анонимен

преди 8 часа

Те сега *** гризнаа дръвцето.....те и хизбудала тръгнаха така и сега оредяха ..,..сега ще има шок и ужас , ужас и шок

67

Войводата

преди 8 часа

1. Стига бе

66

Анонимен

преди 8 часа

Вчера Иран направи ганг банг на Израел, прехваления железен купол не можа да удържи първата нлвълна от удари. Войници гледаха безпомощно от хълмовете как им унищожават базата им. Не разбирам как можеш да подържаш най иzродската държава в света виновна за много войни и нещастието на много народи освен ако не си евреин. Сега сещате ли се защо са били гонени, убивани и не са имали държава защото света е знаел какви бокLуци са били ?

65

Анонимен

преди 9 часа

Путлepасите си оплюха мониторите от възторг :)

64

Анонимен

преди 9 часа

Дъртия пeeeeрунгел мълчи когато терористите от русия, хамас, хизбула и иран нападат съседни държави.

63

Анонимен

преди 9 часа

Само Адолф Хитлер се справяше с Ци-:га-ните и със евреите !! Но расия САЩ и Британия решиха да спасят демоните за да може същите тези демони сега да унищожават систематично Европа бялата раса и свободните независими държави от еврейските банки лоби корпорации и ***

62

Анонимен

преди 9 часа

Ционистите чи-фу-ти още малко ще забранят ООН ?!!! Толкова са нагли тези еврейски терористи че не може да бъде !! Естествено наглостта им идва с подкрепата им от САЩ .. двете най нагли държави на планетата !!! Иран са в правото си да си защитят правата и интересите както и съседните народи от тероризма и масовите убийства идващи от измислената еврейска държава

61

Анонимен

преди 9 часа

Еврейски и ционистки плъхове,вашето време свърши.Сега дойде време да си платите с лихвите за всички гадости и престъпления които натворихте на човечеството.

60

Бонго Бацил

преди 9 часа

Ч. И. Ф. У. Т. И., заврете се в гадната дупка и не излизайте.

59

Анонимен

преди 9 часа

Нетаняху е за доживотен затвор!! И ако ООН не може да го озапти, да се саморазпуска, а не из ро да Нетаняху да определя, кой е персона нон грата.

58

Хмм

преди 9 часа

Колко да е подла, една атака срещу военен обект след две поредни атаки на собствената ти територия? Поне с една идея е по- малко подла от убиването на 40 000 жени и деца.

57

хе хе хе

преди 9 часа

Биби от желание да отърве пандиза, накрая ще отнесе някой куршум. Или пък ракетка. Въобще, евреите май не са чак толкова умни, щом позволяват такъв като Биби още да им бъде премиерин:)

56

Анонимен

преди 9 часа

Разиграете си коня стотици години,но когато някой ви зашлеви почвате да ревете като вдовици,ама сори,ще ви се наложи да свикнете с шамарите и те да станат ежедневие!